Какво означава това? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120988)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво означава това?
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 1844 пъти
Здравейте :) Моята история е малко дълга, но ще се пробвам да я скъся малко :)

Преди около 5 месеца харесах едно момче. Оказа се, че и той ме харесва и така.. тръгнахме много бързо.. за около 2-3 дни. Ходихме, ходихме и аз реших, че трябва да се разделим.. Незнам проблемът не беше в него - напротив.. той беше прекрасен - обръщаше ми внимание, беше мил, правеше всичко, за да ме направи щастлива

Разделихме се.. мина време пак се събрахме.. след това пак се разделихме.. пак се събрахме и.. той ме скъса след това.. След като той ме скъса аз не бях на себе си - буквално. Не ядях, абсолютно през цялото време плачех... нямах желание за нищо... Той тогава ме видя, че бях съсипана ии незнам дали от съжаление дали от нещо друго предложи да се съберем.. Аз разбира се приех, въпреки че всичките ми приятели казваха, че не трябва да го правя... Е ходихме ходихме и пак стана същото.. той пак ме скъса.. Този път аз реших, че ще бъда силна.. Аз още го обичах, но гледах да се държа нормално, въпреки, че ми липсваше.. И така 1 месец.. след това той започна да се държи така все едно ме харесва.. гушкаше ме, закачаше се - абе, знаете как е ;)

И след това аз не се сдържах - обичах го и реших да му предложа да се съберем ОТНОВО, събрахме се.. В момента сме гаджета, но той се държи някак си странно.. Чудя се - може би тръпката я няма вече ( от негова страна )... или просто си е такъв.. Но като сравня първия път и този сега.. има голяма разлика.. като че ли преди се страхуваше да не ме изгуби, а сега му е все едно.. незнам.. Та молбата ми е.. според вас какъв е проблема? Моля и момчета и момичета да помогнат :) Благодаря ви предварително :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 6ee12548dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Абе... вие сигурно 20 пъти сте късали и сте се събирали. Нормално е да я няма тръпката. Пък и смятай, че първият път ти си го скъсала и предполагам, че и на него му е било от части гадно. И наистина може да се е събрал с теб отново от съжаление.
Според мен само се насилвате. Добре, може да се обичате, ама пък постоянно късате и се събирате... Нали се сещаш, че след седмица-две отново може да те зареже?

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: daf2a52617
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Позната ми е историята, не от личен опита но все пак знам за какво става въпрос. Най-добрата ми приятелка ходеше с едно момче от почти година и те така като вас късаха, събираха се, късаха отново и както казва номер 1. нормално е вече тръпката да я няма. Ако наистина обичаш някой и той те обича и иска да е с теб и прочие няма да скъса с теб. А тва вашето късане и събиране без причини или кой знае какви са причините е убило връзката.. ако "решите" да скъсате отново просто продължете.. така само си губите времето.. това е моя съвет, но поговори с него.. все пак и двамата сте потърпевши в тази връзка

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker