Изчуках се с момче, което не познавах... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Изчуках се с момче, което не познавах...
преди: 15 години, 4 месеца, прочетена 69380 пъти
Здравейте. Аз съм момиче на 15, от София. Преди месец и нещо останах за две седмици при една приятелка от Варна. Нашите винаги са ми казвали, че ми имат доверие, но тогава ми казаха, че се притесняват за мен, че не вярват много-много на приятелката ми и въпреки това ме пуснаха.

Третата вечер отидохме на дискотека, да поразпуснем и да си направим купона. Изведнъж се почувствах освободена, все едно са ме държали на окови до преди това. Прекалих с алкохола, цялата вечер ми се губи. Приятелката ми беше в същото положение, единственото, което си спомняше беше, че ме е видяла с някакво момче за няколко минути.

След два дни отново отидохме в същата дискотека. Постъпих още по-глупаво, отново пих много. По принцип не пия, дори по купони, знам си мярката и границата, но тогава се чувствах ... все едно съм била окована и изненадващо пусната. Не се докарах до състояние на пълна забрава, спомням си почти всичко от вечерта.
Още в началото се хвърлих към дансинга и едно момче се приближи и започна да танцува с мен. Нямам много спомени как изглежда, освен че беше изключително сексапилен. В началото само танцувахме, той ме докосваше от време на време, а след това започна все по-открито и нахално да ме опипва. Не му се възпротивих, не знам дали защото ми хареса или защото бях твърде пияна.

След известно време той започна да ме целува и ме отведе към тоалетната в дъното на дискотеката.
Първо се натискахме, след това той искаше да му духам, и аз му духах. И двамата бяхме възбудени максимално. Направихме го бързо, с презерватив, в мръсната тоалетна в кварталната дискотека. Той ми прави френска след секса, а аз отново му духах, след като свърши.
Не си спомням как съм се прибрала, но когато се събудих на сутринта бях само с тези спомени и се чувствах невероятно мръсна. Не съм девствена, и тогава не бях, но никога не съм си и представяла, че ще спя с момче, което не познавам и което дори не си спомням.

Още по-лошото е, че нашите разбраха. Майка ми и баща ми са старомодни, смятат, че сексът не би трябвало да се практикува преди сватбата. Вече ми нямат никакво доверие, не са ме обиждали, не са ме наказвали, но разочарованието в очите им ме убива. Знам, че всички, които знаят за станалото в дискотеката, мислено или на глас ме наричат курва..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 4 месеца
hash: 6150238849
гласове:
1 2 3 4 5
  (44 гласа)

1.   Ами на 15 недевствена и неведнъж чукала се - Че не си ли курва?! И явно си твърде нахална и самоуверена за да не се смяташ за такава?!??

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: f98932581f
гласове:
1 2 3 4 5
  (36 гласа)

2.   Не си курва. много момичета са загубили девствеността си на 15 а що се отнася до случая, за хубаво или за лошо не си го направила умишлено, била си пияна. има много такива случаи, но след като си имала желание, направила си го. няма нищо лошо :)

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 4b960f72bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Абе айде, айде требваше да се напиеш та да се начукаш, така ли се губи девстеността бе момиче? Излязла една вечер малко да разпусне и хоп виж станала беля. Какво толкова на 15 ще осетиш от секса? Та ти не знаеш още какво точно искаш, какво ти се прави - дали ти се пикае или......?

А и в София момичетата не сте много лесни там всеки, който отиде до 1 - 2 седмици е вдигнала крака, а пък и ти щом си от там много ясно, че ще ги вигнеш още преди вземане на лична карта.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 5b79ad8a82
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

4.   Явно толкова ти е акъла да се ебеш по тоалетните?!? Имай малко самоуважение поне... не бъди елементарна не ти го казвам за да те убидя, просто една жена трябва да си знае цената. Недей така. Вс прави грешки нека това ти е убеца на ухото!

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 3f757fc01e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   За съжаление много родители не са достатъчно образовани в изкуството, ако мога така да се изразя, да се отглеждат деца.

Именно недоброто детство и липсата на достатъчно прояви на безусловна обич, привързаност и внимание водят до по-късната склонност към злоупотреба с алкохол. Това на първо място.

Разочарованието и смущението им донякъде са разбираеми, но нямат право да правят нищо друго, освен да те подкрепят и успокоят. Още повече ако разбират, че случилото се е и тяхно дело. Недопустимо е от тяхна вина да ти насаждат допълнителни срам и вина. Тези техни прояви са доказателство за недобрите им възпитателни способности.

Изграждането на самочувствие у едно дете е огромна тема, която няма как да бъде описана тук накратко, но мисля, че би трябвало да бъде задължително преподавана на всеки, който стане родител.

 
  ...


...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 39f2f3bcc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторката: Девствеността си я загубих на 15, след два месеца правя 16. И с човек, който обичах. И недейте сега да ми казвате, че вие никога не сте го правили или никога няма да го направите. Все пак защо когато една жена спи с момче, което не познава, е курва, а ако мъжът направи това, то той е пич? : )

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 98c213f8ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

8.   Aми ето това те прави курва, защото си мислиш защо да не мога да се еба с непознати, жените са курви, а мажете са пичове и ти искаш да станеш пичка, ама не, защото ставаш курва, и не знам кво толкова се обиждаш като го знаеш, че си. Никиога не гледай по общ знаменател мъжете и жените, защотото едно е ти да ебеш, а друго е да те ебат. апък, що се отнася до това дали мъжете го правим това, ами има и, които са чукали по подобен начин такива момичета и познай кво си мислят за това момиче. Почват да се хвалят вчера прасках в кенефите една курва.

Кое нормално момиче, което се уважава ще тръгне да се такова в кенефите - помисли малко. Има и други жени които са го правили, те пак са курви, ама ще те защитят заради прословутата курвенска солидарност. ЩЕ кават "завиждат другите, че си разкрепостена и за това така" ама никое нормално момче нема да го възприеме на сериозно момиче, което се чука в кенефите, ще го изчука щот това му е природата, ама нема да я възприеме насериозно, аз съм моммче и също съм чукал подобни парцалани, но никога не и в кенефи, просто след това не им се обаждам щот са много лесни, а дргия път се изпраскай с некав циганин на некав боклуджииски контейнер и питай пак дали е курвенско това поведение.

Извинявай, че така ти говоря ама требва до осъзнаеш, че колкото си по-трудна, толкова мъжете ще те уважаваме повече.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 194f6aed92
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   На мен малко ми е странно как вечерта ти се губи, а пък помниш точно къде какво сте правили с най-големи подробности и как вашите и цялата дискотека са разбрали, вие пред всички ли сте го правили? Абе извинявай ама ако историята ти е измислена, то това е много тъпо тук хората спорелят истински истории не си измислят сапунени сериали.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 20d86c897c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

10.   Признаваш си подробности дето не са толкова за казване. Човек като те слуша ще реши, че се хвалиш.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 945353c75d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   А аз пък се чудя какво прави 15 годишна пикла на дискотека. А ти номер 8 - много ясно че така ще кажеш - мъжете винаги се фукат и преувеличават, за да изглеждат пичове, но в същата ситуажия жената не мисля , че е курва. а и ако момичето го е правило само с 2ма каква курва е би ли ми обяснил?

 
  ...

...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 9880801da2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Сладур, веднага се изследвай за СПИН. Нищо лошо не си направила, спокойно. Ще мине този гаден период и с родителите ти. Айде споко, но отиди да се изследваш.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 98c213f8ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   За номер 11 от 8. ами нямах намерение да ти обяснявам защото ти мн добре знаиш, че курвенското поведение не е в това с колко мъже спи едно момиче а какво поведение има и дали държи на самата себеси, и дали тя се самоуважава. кажи ми пак, кое нормално момиче ,което държи на себе си ,ще трагне в кенефите да се шиба ,кадето хората пикаят серат и други неща направо като животно, и дори да не знае кои го чука това имам предвид. не с колко маже е била. бройката е вапрос на време, така ,че не виждам смисал да ти обяснявам . просто ти възприема6 това, което ти отърва просто, природата е такава че жената требва да подбира да бъде ухажвана. тя да избира мъжа ,да го предизвиква и да подбира, а не да я чукат в тоелтните в пияно състояние , аз малко се съмнявам , че това е истинска история ,ама карай, ако е истинска просто говори мн лошо за това момиче , аз ще съм откровен. преди мн ме кефиха такива момичета постояно ги чуках когато си поиска6и ги имаш, ама сега незнам като минаха неколко години и ве4е разбрах, че няма нищо интересно в тях, напротив просто мъжете сме като хищниците ,не знам неосъзнато го правим ли ,избираме това , което е предизвикателсво , а не мършата това, което е гнило и лесно достъпно за всички ,това имам предвид. не искам никои да засягам, или да се правя на интересен. решете вие от кои искате да сте

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 84bfcf4984
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Mила не ги слушай тези но се изследвай.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 39f2f3bcc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   N.13 (8) изглежда е поредният комплексиран момък с грешни представи за живота : ) Защо има толкова голямо значение, дали те "ебат" или "ебеш"? Нима това, че ти си мъж ти дава право да чукаш всяка, която ти пусне и после да се мислиш за голям пич? Такива като теб са изключително дразнещи, не знам дали се възприемаш за нещо повече от обикновената жена, която "ебеш" - надявам се не. Но това, че така говориш как си "чукал" която си поискаш, не говори особено добре за теб. Не си по-добър или по-различен от курвите, само заради това, че ти ебеш, а не те ебат. : )

Освен това ще бъде добре, ако вместо да се хвалиш със сексуалните си подвизи и да наричаш всяка жена курва ... отвори един учебник по български или граматика, момчето ми : )

А за авторката - постъпила си глупаво, но не си курва. Млада си още, имаш право на грешки. Отиди да се изследваш обаче, защото не знаеш какво ти е лепнало момчето.

За всички, които ще спорят - курва е жена, която спи с много мъже или за пари. А това дали ще правиш секс в кенефите, в леглото, в асаньора или в градинката - нима мястото те определя дали си курва или не? И какво, ще слагаме жените в категории "курва" или не само заради мястото, където са правили секс. И са си доставили удоволствие, защото не само мъжете изпитват удоволствие и нужда от секс : )

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 7160c8430f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Ех що немаше повече такива момичета.

 
  ... горе^

...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: b6499c85b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   До N 13 ти да си чул хищник да се хвали с подвизите си? Щото май така излиза. Или не си хищник?

До авторката: Всеки да опита в живота каквото му се иска. Искало ти се е, направила си го. Ако не ти е харесало, няма и да повториш. В противен случай цял живот ще съжеляваш, че не си го направила. Направи си един профилактичен преглед.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 98c213f8ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   От номер 13, ами не знам явно не искате да разберете или просто имате гузна съвест и тръгвате с рогата напред. Казвате този на пък, как така ще говори, ами да ви кажа. боли ме онази работа за вашето мнение. Не се хваля или пък се правя на интерес. Просто казвам истината това че на вас не ви харресва си е ваш проблем това го правя така за да разбере от кой тип момичета иска да е авторката, всеки е свободен да възприема удоволствието както иска, и където поиска, но това е толкова смешно и комплексарско за грешките, че няма и накъде.

Нали требва и вие по някакав начин да се направите на отворени. чел съм, ама мн достатсчно книги така, че за четене не ми говорете за комплексарскитеви глави ,ще кажа че пи6а на латиница и след преобръщане на кирилица се получават гре6ките. пиша по-бързо и затова. не съм като вас, по 20 мин .не се стремя и изобщо да внимавам за вси4ко, все пак това е коментар, а не официален документ. никога не съм се хвалил с това , колко жени съм бил . по хубаво човек да се наслаждава на това да има тръпка и от целия флирт, ама кво да ви се обяснявам като искате да ви ебат в кенефите се ебете , то сие ваша работа .кво пък толкова щом така искаде забавляваите се .

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: c503bdec63
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   АЗ не мисля че си курва. Секи си прави избора. Аз искам да те попитам на тебе секса хареса ли ти ? Чувстваш ли се по някакъв начин (като изключим мнението на родителите ти ) гадно? Ако се чувстваш добре и ако ти е харесало не мисля, че трябва да съжаляваш. А колкото до родителите ти , поговори с тях, кажи им как се чувстваш, не вярвам да не те изслушат, понякога дори това е напредък...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 15c4d65576
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   Класически парцал си още от сега,не ми се мисли на какво ще заприличаш след години?!

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 6cddd94ee3
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

22.   Подкрепям номер 21.Пази Боже такова същество да е приятелка на сина ти,или бъдеща снаха!Изгара ти детето!Абсолютен ПАРЦАЛ!А е само на 15!На 30 вече няма да е годно за нищо друго,освен за психиатрия-нимфоманка!
И.Г.

 
  ...

...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 664c4dd214
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

23.   Авторке и аз съм с малко по-разкрепостено поведение, но това направо ме затри :) Такава гавра никога не допускай повече !!! Няма лошо да го правиш на нестандартни места, разнообразие е и има тръпка, но в кварталния кенеф ?! Нека наистина ти е обица на ухото, повече никога не допускай такова нещо !!! Можеш да правиш всичко, но нека поне е с някой, когото познаваш и цениш. Рискувала си и името си, и здравето си. От къде да го знаеш тоя с коя е бил там 15 мин преди тебе ?! Груба грешка !!! Но станалото станало. Ако си умно момиче ще изчетеш внимателно всичко написано по-горе и ще си извадиш изводите :) Успех занапред и за твое добро - никога недей повече да правиш такива ГЛУПОСТИ !!! Живей както искаш ти, но внимавай повече :) Успех занапред :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 019f6877aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Я си дай телефона, мацка, ще си прекараме супер и изобщо няма да се притесняваш за това, което се е случило. Чакам те, няма да съжаляваш

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 0263ff4906
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   1.Това е нормално ти кат не си го правила

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 121a29516a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Няма с какво да ти помогна.
Нямам думи :Х.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: bc495656dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   Пффф , кво обвинявате момичето. Аз се напих един път с приятелката си и започнахме да се чукаме. Не съм лизбийка,тай че айде-айде !!!

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: b2dc28e59f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Това не е хубаво говори лошо за теб , дръж се на ниво какви са тези лиготии не помня нищо пих много ти си само на 15 какво правиш искаш да опиташ всичко от живота не се дръж като някое малко лигаво момиче .

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 2c5768dae5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   А бе в тази дискотека големи агенти имало. Жеднага научили всички - родители, близки дори и от махалата. Ти нали не си от Варна а само на гости при приятелка? Тя ли е изтърсила всичко? Измислици!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: ac3a97ee9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Я стога сте я наричали курва имам момичета на 13 са професионалисти в секса, оф какво ти пука нали си е струвал, а разочерованието в очите на родителите ти е лошо но няма как да го поправиш!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: eadac51c1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

38.   Милички момиченца, щом на 15 се чукате с всеки срещнат, какво ли ще правите на 19, когато нищо няма да Ви задържа. Чукането не е само флирт, трябва да има и любов поне с малко чувства. Иначе секса ще е само физическо проникване с оргазъм и изпразване. Това е духовно убийство. Любовта е изживяване и чукането е завършващага фаза. Това изживяване не е за 15 годишни. Вече сте заприличали на циганките. Ебат Ви като животни. Изумен съм, че се "давате", толкова лесно. Естествено като мъже "не прощаваме" и всяка възможност няма да пропуснем да изчукаме едно момиченце. Всичко крехко и младо е готино, но си е жива педофилия. Аз не бих пропуснал такава възможност, но дразнещтото е, че се прави без чувство.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c27edfc0a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

39.   браво, ще привлечете още клиенти на дискотеката :)
поздрави дедовия

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 72b630bef3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   Ти не си такава. Аз от това което си написала разбрах, че си пияна и аз съм се напивала но малко понеже съм на 12. Всеки пиян човек не се усеща какво прави не се съжеляваи

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 10a8c15737
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   Не си курва :) в днешни времена чукането си е част от ежедневието и придържа хората във форма аз съм на 14 и изобщ о не м пука какво се говори.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c103127279
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

47.   Найстина си направила огромна грешка и родителите ти са абсолютно прави за твоята приятелка... От сега ти го казвам.. по добре е да не пиеш, защото това което си е направила найстина е тип курвенско.. аз предлагам да не мълчиш пред твои=йте родители а да им кажеш че съжеляваш и че е станало без дори да искаш.. ако не знаят че още преди това си правила секс, предлагам да им кажеп.. все пак въпреки всичко те ще те обичат

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 033407f186
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   Според мене, не си направила нищо кой знае какво ;)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: c4ec487bb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

49.   Поведение на леко момиче

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 262b3e7c08
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

50.   до номер 2
Абе точно курва си е момичето. Колко нормални момичета се напиват и че е.. ат в кенефите?
Или може би това трябва да смятаме за нормално според теб?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: af7440141b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

51.   От къде научиха родителите ти за случилото се?
Задала ли си си този въпрос.
От къде знаят всички?
И най - лошото ти дори и НЕ си спала с него, но това става с препиването.
Да може би съжаляваш сега - така и трябва.
Искрено се надявам това да не се повтори защото не знаеш на кой попадаш и какво ще ти се случи: може да е най - лошото!
Приеми съвета ми: Престани с алкохола, цигарите и всичко с което се занимавате Вие тийнейджърите.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 4478ead878
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

52.   Извинявам се, че ще прозвучи малко брутално, но това е курвенско. Повече ми съученички надуха коремите, точно заради такива грешки като твоите. Аз съм на 17 и съм още девствена ;)) Мисля, че това трябва да ти е за урок и може би ще намалиш алкохола и ходенето по дискотеки. ;))

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 262b3e7c08
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

53.   Познавах една такава като теб. Още като бяхме деца си беше курве и се сваляше на всеки, който и се усмихне. Много години след това пътищата ни се засякоха, тя даже искаше да се женим.
-Ама ти нормална ли си ма? хахаха ще се женя за парцал, който е подмятал всеки сульо и пульо в околността

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 6c7aeeb2cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

54.   Оф ами за какво споделяш това като не ти харесва това което ти казваме ами за мен си си курва убий ме няма да промениш мнението ми хайде върви да лапаш някъде толкова подробности имах чувство че гледам порно съжалявам че те обидих но ти си една 15 годишна пикла не овладяла правописа ами сори това е от мене ;)

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 21d7d044c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

55.   Само да те светна, че курва е жена която се чука за пари.
Незначи, че си курва само ако си спала с много мъже...

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8957e1563d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

56.   Разкажи за секса малко по-поробно:д

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 6a44e9288c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

60.   Не си курва това е мойто мнение,защото много хора са спали за една вечер с някои който не познават просто им е дошло на момента и станало.
Не обръщаи внимание на тези които ти викат курва.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: d18463fecf
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

61.   Ще кажа само едно: Ако един ключ отваря много врати, той е безценен, но ако една врата се отваря от много ключове, тя не става за нищо!!!
Жени, разберете, че нашата работа е да правим секс и то много, а вашата е да се пазите и да не се чукате с всеки! Съжалявам, но това е природата, сърдете се, че сте се родили жени! ;) И да ако едн мъж чука много жени, то той е пич, защото е добър хищник, но ако една жена се чука с много мъже, то тя е к! рва, защото не може да си опази сливата! КАПИШ!?

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 73f3445c37
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

62.   Бе хaйде нa 15 години дошло и е нaпрaвилa го е нямa лошо се едно вие не сте се нaпивaли но според мен момичето е твърде мaлко имa и други нaчини милa :)

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 60e80889c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

64.   Хей.... няма значение какво е станало аз ако съм била на теб щеше да ми е яко кво ми пука че не го познавам си напрая кефа и аиде.... А тва за родителите малко гадноо но нз кво да праиш с тях а тези които те наричат курва да варят си гледат работата тва сигурно са някви спарени и им се иска ама няма скои я си гледаи животеца.. Живота е един или ще живееш като разкрепостен човек или като свита мишка ти избираш... :)

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 1f9e369623
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

65.   Аз съм на 11 скоро 12 имам цикъл и гаджето ми предложи да се ебем той е на 14 но аз много искам и се чудя ако се ебем ще ми се случили нещо лошо и дали трябва да мине още време :)

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 62d04f54af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

72.   да не ти пука хората какво си мислят. секса не е нещо мръсно. ако ти е харесало, какъв е проблема? няма никой наранен от цялата работа

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: d4be0ac26c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

73.   До номер 72: За какво коментираш, не виждаш ли, че темата е отпреди почти 14 години. Това 15-годишно момиче вече е жена на 29 години. Сигурно вече дори не помни случката.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker