Как да скъсам с него? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да скъсам с него?
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 4550 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 14 години. Имам гадже от вече два месеца, но за жалост вече не изпитвам тези чувства, които изпитвах в началото. В момента чувствата ми са само и единствено приятелски. Той е много мил с мен и е наистина много нежен. Може да се каже, че той е момчето мечта. Никога не ми е правил проблеми за каквото и да било. Аз просто не искам да го лъжа и да му давам каквито и да било надежди за нещо повече от приятелство. А и другата причина да искам да скъсаме е, че аз харесвам друг. Моля ви дайте ми съвет как да скъсам с него по най-деликатния начин. И имам още един въпрос... ако попита за причината, удачно ли е да му казвам, че е заради друг(другият е един най-добрите му приятели)???
Мерси предварително на всички, отделили време за да ми помогнат :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: e6ff6a6318
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ужас... Горкото момче... Защо нормалните момчета се хващат само с момичета като теб, които ще ги използват, докато им се отвори друга вратичка...

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: cb7af00a4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако учите в едно и също училище ще ти е изключително неприятно и за двамата.
Първи вариант:
За да скъсаш със това "момче-мечта" първо се запитай този който ти харесваш изпитва ли нещо към теб. Ако и двамата се обичате тогава можеш да скъсаш с приятеля ти, но според мен му кажи за другото момче. Ще е по-безболезнено отколкото да ви види да се разхождате по коридорите на училището хванати за ръце. Ще изпита огромен гняв (не ти го пожелавам! ), но може да се стовари върху теб. Ако е толкова мил и спокоен ще оцени жеста, че си му казала лично ти.

Втори вариант:
Обаче ако момчето, което ти харесваш не ти е казало, че изпитва чувства към теб и въобще не ти е давал "знаци" тогава се опитай да спасиш връзката си. Помисли какво те е привличал приятеля ти в началото и защо "искрата" е изчезнала. След като помислиш над това, тогава поговори открито с твоя приятел. Кажи му, че нещо не е както преди и се опитайте да го преодолеете. ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ ОБАЧЕ ЗАПАЗИ ДОБРИТЕ ОТНОШЕНИЯ С НЕГО, може да се окаже много добър приятел, тогава, когато такъв няма да ти е излишен. :)

Опитай всичко възможно за да спасиш взаимоотношенията си с твоя принц. :)



П. п--> Очаквай и коментари, в които ти пишат : "Много си малка за истинска любов " и пр. Да ти кажа, че НЕ Е така, всъщност аз съм на 15 НЕ СЪМ МНОГО ПО-ГОЛЯМА ОТ ТЕБ и.. с моят приятел сме.. не знам.. много щастливи.. но нашето е по различно. То беше начален курс, после аз се чудех дали да му кажа и той се чудел. Накрая стана каквато стана. :) Хайде късмет и пиши как е минало.

УсмивкА :)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 92761c3b28
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ами по-добре да му кажеш... Аз така направих, вярно доста се вбеси, но поне ми олекна, че не го излъгах. Пък и ако му признаеш, ще ти е спокойно, че не криеш нищо. :) аа и да увери се, че другото момче те харесва, че накрая от 2 стола да не паднеш на земята. Успех :)
-MiMi P.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 8aef145e85
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката:

До номер 1:по принцип помолих за съвет, а не за допълнителни обиди... аз си знам че не съм перфектна и нямам нужда някой да ми го напомня, особено ако е непознат

До номер 2:съветите са много добри, много ти благодаря, но днес всичко приключи. Един приятел реши че трябва да се намеси и директно му каза че не го харесвам и му каза абсолютно всичко.... първо не си говорехме за малко, но след това седнахме и си поговорихме и стигнахме до краен статус"приятели" което е много добре :)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: a29ad260ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Номер едно е напълно прав въпреки че не си искала това той ти казва истината. Ти си разглезено детенце което не осъзнава какво е да имаш до себе си човек който наистина те обича. след време ще го осъзнаеш и ще съжаляваш за всичко.

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: e727dbc731
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Преди 2 седмици, грубо, се намирах в абсолютно същата ситуация, но за разлика от теб, аз бях на мястото на твоя приятел. Гаджето ми ме заряза, защото не знаел какво чувства към мен. Сигурна съм, че е хвърлил око на друга. Та, по темата, как да му кажеш.. както и да му кажеш, него ще го заболи много :) дали ще му кажеш както при мен " не знам по какъв начин те обичам " или ще му кажеш, че изпитваш нещо към друго момче.. все тая, за него ще е еднакво болезнено, така, че не виждам особена разлика. Късмет!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 2f8890b1a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Още едно доказателство, че добрите момчета страдат без причина, а лошите винаги се измъкват

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: e727dbc731
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Абсолютно съм съгласна с №7 ;] само че не са само момчета, има и добри момичета, които страдат без причина. Осъзнах, че ако ти сам/а не мислиш за себе си, друг няма да го направи, затова.. гледай на теб да ти е добре, разбира се, без излишен егоизъм, пък другото ще си стане само, искаш или не :Д Каквото е писано, ще стане, няма от какво да се притесняваш.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 8aef145e85
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От АВТОРКАТА: благодаря на всички за отделеното време, но аз попитах за съвет а получих куп нападки... вече всичко се нареди както трябва, тъй че моля ви спрете с упреците :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker