Ами сега накъде - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Ами сега накъде
преди: 15 години, 4 месеца, прочетена 3575 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 15 години. Отделих се от родителите си за да уча в езикова гимназия в далечен град. Аз живея при майката и бащата на вторият ми братовчед, които има един полубрат, сега ще го наричам X. Към края на миналата учебна година започна нашата авантюра (с X).

Той започна да ме ухажва, караше ме да го разтривам, дори ми казваше че така както го разтривам го възбуждам, аз отначало не му обръщах внимание, но след време хлътнах по него. Отначало ме заливаше с смс-и какво правя, как съм, и т.н. Няколко вечери съм си позволявала да остана в неговата стая да спа при него но между мен и него не е имало нищо друго освен ласки. Но една сутрин ни хванаха и нещата станаха сложни. Майка му беше полудяла. Двамата и обяснявахме че между нас няма нищо и че съм заспала случайно при него докато сме гледали филм (което беше лъжа).

Но както и да е, отмина този проблем, мина и лятото и аз пак сам тук в тяхната къща. Началото на учебната година майка му беше на екскурзия, и докато нея я нямаше аз му се отдадох. Това беше септември месец, оттогава насам ние водим полов живот (тайно разбира се). Но нещото което ме притеснява сега е че той не е същия които беше преди (миналата година). Много ме е страх да не ни хванат някой път.

Бих искала да прекратя тази апсуртна връзка между него и мен но не зная как. Имам чувството че той е искал само секса от мен. Моля ви дайте ми съвет, много съм объркана и притеснена.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 4 месеца
hash: 0565627fa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами единствения ти изход е да кажеш сама на някой от възрастните, който смяташ, че ще те подкрепи, а няма да те накара да се срамуваш от случилото се.

Така постъпи, ако искаш това момче да престане да ти натрапва секс, който не искаш. Защото той те използва, това е истината. Понеже ти си твърде незряла да се справиш със ситуацията и да взимаш зрели решения, както трябва.

Самия факт, че трябва да се криете и да пазите тайна е показателен, за това, че нямаш възможност да действаш зряло и по собствен избор. А това е единственото задължително нещо за една истинска пълноценна връзка.

И ако искаш за вбъдеще подобни безизходни ситуации да не се случват отново и отново в живота ти с други мъже, трябва сега да направиш нещо, с което да излезеш от този порочен кръг. Мисля, че сама си го разбрала. Потърси подкрепа от някой по-зрял и близък за теб човек, който може да те посъветва как точно да се справиш със ситуацията. Спри да се криеш, защото това те прави слаба. И пиши тук пак, ако искаш да споделиш още нещо.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 1f705361d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Един възрастен на които имам доверие вече знае (леля ми), посъветва ме да му кажа, че тя ми е поставила оутиматом, да избера, да прекратя тази връзка или ще се върна в родния си град.

Понеже нямах смелоста да се изправя пред него и да му кажа истината аз излагах леля и и казах че вече всичко е преключило. А сега нямам смелостта да се изправя пред нея и да и кажа че съм я излагала.

Имайки в предвид всичко това се обърнах към някои непознат човек (този сайт) очаквайки съвет или поне някакво мнение за случващото се.

Аз наистина съм много объркана, и изпитвам някакво странно чувство, когато се виждам с майка му и си говоря с нея, трябва ми някакво решение на всичко това и да преключа веднъж за винаги с този човек (нашата разлика е 17 години). Аз съм наясно че той е само заради секса с мен, заради това искам да се отдръпна, живота е пред мен.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 668d080111
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Мило момиче, ти сама намери отговора на проблема си, но сега остава да го приложиш в действие! Зарязвай този човек колкото се може по-скоро, защото нещата инъче стават по - сложни! Послушай леля си и събери кураж да се оттървеш от този човек, който според думите ти разбирам, че не е ... как да се изразя по-точно ПОДХОДЯЩ за едно момиче в разцвета на живота си. Не мислиш ли, че 17 год. не са малко? И колко му е акъла на този мъж, за да се занимава с теб? Защо си няма приятелка на неговата възраст? Успех и прекратявай всичко докато е време! Свестни момчета има, но живота е един, за да го пропиляваме по този начин! Надявам се да разкажеш как са се развили нещата за теб - и по-смело!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 0565627fa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Вината не е твоя. Поведението на този мъж е хищническо и е направо подсъдно. Трябва веднага да му кажеш, че искаш да престане да те използва за секс. Говори с него и наречи нещата с истинските им имена. Заплаши го, че ще се оплачеш а леля ти, ако не престане да иска секс от теб. Ясно му кажи, че не си съгласна да продължава. След това отказвай всички поводи да остава насаме с тебе и ако си позволи нещо след този разговор, веднага отивай при леля си и й кажи, че той иска секс от теб. Вината за случилото се не е твоя, но ти трябва да действаш решително, защото иначе се превръщаш в жертва и това ще ти се случва отново и отново. Сега можеш да го спреш, ти трябва да го направиш!

Пиши какво се е случило.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 1f705361d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Благодаря ви много за съветите, наистина много ми помогнахте. Определено ще действам, и ще ви пиша след това какво се е случило, дори ако имате желание може да си пишем на е-меилите, моят е theredcat_eli@mail.bg. Благодаря ви още веднъж, бих се радвала много ако ми пишете на имеила.

 
  ...


...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 3d92fbcc2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Знам точно за какво става дума. Знам го от собствен опит, понеже и на мен ми се е случвало нещо подобно, когато бях някъде около твоята възраст. Доста са момичетата, на които им се случват подобни неща, но повечето мълчат, защото се срамуват или се самозаблуждават за това, което става. И така избират да станат жертви. А това не е необходимо.

Сега трябва да направиш това, което каза, че си готова да направиш - да действаш. И пиши :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker