Проблеми в училище - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121132)
 Любов и изневяра (29690)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Проблеми в училище
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 4200 пъти
Здравейте! На 16 год. съм, момиче. Уча в гимназия. Като всеки втори ученик имам тийн проблеми. Съученичките ми всеки ден ме тормозят психически, като ме обиждат и ме заплашват, че след училище ще ме набият. Бях се обърнала към класната и уж нещата утихната за няколко месеца, но днес пак започнаха. Най-често ми се подиграват за това, което казвам или за разговорите ми с учителите. Не ми дават да изразявам мнението си. За щастие за сега не се е стигало до бой. Проблемът е, че не знам какво толкова ги дразни в мен. Питала съм ги, а техния отговор гласеше -, , Еми, просто те мразя! ''. Моля Ви помогнете ми и ми кажете какво да правя? ! Казах на майка ми и тя реши да говори ОТНОВО с класната, но няма да помогне. Преди не помогна пък камо ли сега.. Моля Ви без подигравки!
Благодаря Ви предварително! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 1f719ee987
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На колко си години? Ако можеш премести се от там. Аз на такива простачки не обръщам внимание.... много бавно минава времето в училище с такива идиотки, но повярвай ми, по-добре ти е без тях! Опитай се да търпиш, какво като те мразят?? Пука ли ти? По-добре да те мразят, отколкото много да те "обичат" че току гледай са те забъркали в някоя интрига. Така поне можеш да дишаш спокойно, че никоя от тях няма да те забърка в нещо, даже можеш да гледаш отстрани колко са лицемерна една към друга.... рано или късно ще се изпокарат :)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 44a9ac664c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ох и аз съм в подобно положение, обаче нямам представа как да ти помогна.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: b6328363b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Да да редовния проблем. Това е като в затвор, ако поискаш закрила от надзирателите става по-лошо. Не знам какво се плашиш толкова. Трябва да им покажеш, че не те е страх. Кажи им следващия път няма да ви търпя повече, който иска ще се разправя с мен по друг начин. Ама после да не се оплаквате. Ама бъди твърда. Не знам аз винаги съм била тая дето се бие и досега никой не ме е тормозил. Просто не да се биеш а вътрешно да преодолееш страха си от това, че може някога да ти се наложи. Просто трябва да ги победиш на думи. Те да не са по-добри от теб. Като ти каже, че те мрази кажи и и ти и аз те мразя ма к'во от това.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: cda43db2a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Бях в същото положение като теб само че съм момче. Имаше 1 човек от класа, който все намираше нещо с което да се заяде с мен и да ме унизи пред другите. Бодеше ме с габърки, ронеше гризки над косата ми в час по рисуване, рисувал ми е дори и пишка на якето, което се беше случило в час по физика. Е, накрая се ядосах. Един ден, когато имахме Психология са беше заял пак с мен и тъй като аз го направих за смях, той се провикна на учителката с думите "госпожо, тоя е мноу задръстен, няма ли да го изгоните". Стана ми смешно, станах, взех му чантата и я хвърлих на най-горния рафт в стаята и с кеф гледах как той се мъчеше да си я вземе. Дребничък си беше. На следващия де се стигна до бой. Макар че съм против агресията това преля чашата. Няма да разказвам подробности, ще кажа само това че го изключиха за което съм благодарен много. След тая случка всеки ме гледа с уважение. И така трябва

Момче 16г.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 620e687c4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Може би просто ти завиждат за нещо. Понякога хората се подиграват на някой, само защото виждат, че е по-добър от тях. Недей да им обръщаш внимание. Гледай си живота, а ако можеш си смени училището. Ако не обръщаш внимание на глупостите им и ги игнорираш в един момент ще им стане безинтересно и ще те оставят. Успех!

 
  ...


...
преди: 10 години, 3 дни
hash: cfe751d50c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ами като цяло мой близък човек има такъв проблем но аз маи дадох грешен съвет ако те мачкат ти ги мачкай повече но не се получи и аз се намесих със физическа саморазправа 100% беше грешка но не издържах...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker