Не мога да сдържам гнева си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121270)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18548)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не мога да сдържам гнева си
преди: 15 години, 4 месеца, прочетена 6360 пъти
Здравейте!
Най-накрая се престраших да разкажа за проблема си, защото взех да плаша роднините си с поведението.
Всичко започна, когато дядо ми почина, а аз го обожавах просто. След няколко дни разбрах, че и майка ми е бременна, ок много трудно ми беше да го приема, но все пак се радвах. Но най-големия проблем е от това че не показвах чувствата пред родителите си след смъртта на дядо. Все едно не ми пукаше, но всичко беше за пред тях и така в продължение на 6-7 месеца всяка вечер почти голям рев.

И дойде денят, в който бебчо се роди, много се радвах, това, онова. Но сега вече е на 2 години и много ме изнервя, постоянно ме преследва казва ми кака, щипе ме, скубе ме, не се наспивам и много взе да ми се отразява, защото все се съобразявам с малкия.

И дойде денят, в който чак изплаших майка ми и баща ми с крясъци и то за нещо незначително. Толкова се ядосах,че едната ми ръка взе да трепери и се стреснах и реших да споделя с някого, защото не е много нормално да избухвам така. Ох, сигурно ви отегчих, за което се извинявам.
И другото, което щях да казвам е че съм на 18 години и това ми поведение ме стряска наистина. Извинявам се ако имам грешки но просто се поизплаших от себе си!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 4 месеца
hash: 45002ec51b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Аз съм по абсолютно същият начин с тази разлика че съм страшно раздразнителна, откакто се помня, сега съм на 19, майка ми ми казва че не е нормално да съм така гневна. Преди около година имах 1 спокоен период в който не само си давах вид че не ми пука за нищо, ами и наистина приемах всичко адски спокойно, защото няма смисъл да се ядосвам. Но сега пак съм в същото положение, не зная колко е нормално или ненормално, но единственото което ми помага (в някои случаи) е старата тактика брой до 10 докато установиш заслужава ли си :) УСПЕХ!

BF19

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: a5c356c1ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Аз бях в същото положение, но превъзмогнах всичко. Много четях относно това и до някоя степен ми помогна. На всякъде пишеше "прави се че не ти пука, не обръщай внимание на това което те дразни". Но не става така.

Не можех да не му обръщам внимание и си изкарвах яда. После започнах да се правя че не ме интересува и че не ме дразни по никакъв начин, но вътрешно ме изгаряше и с времето се научих наистина да не ми пука.

И сега съм много по добре, много рядко се ядосвам и като се ядосвам не е така както беше преди. Всичко опира до това колко ти е стабилна психиката. Не знам, надявам се да съм ти помогнала с това до някъде, въпреки че на мен беше ми писнало да чета едно и също по тази тема, но аз наистина се оправих и сега съм много по добре.
Ж15

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: c9c190a500
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Нормално е при толкова напрежение. Аз също съм така просто някой път не мога да го ударжа и се изпускам пред роднини. Много е грозно да се развикаш пред близки хора и особенно ако викаш на тях. Просто понякога със самото държание на околните и се нервя ама сега гледам да си го изкарвам примерно на бирото или стената когато няма никой наоколо :/.
М17

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: c13cabba44
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Всъщност и аз имам същия проблем с разликата , че съм на 15 . Имам сестра , която е на 10 и много ме нерви . Постояно мрънка и това адски много ме вбесява , а не стига това ами си имам и други проблеми . Веднъж майка ми ме удари и аз и отвърнах , за което съжалявам . Винаги , когато съм ядосана си го изкарвам на стената и кокалчетата ми след това са сини , но и това е начин , ако те устройва :D

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: c45ad9dbff
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравейте малко касно се включвам в разговора, имма нужда от съвет. Аз сам на 15 години и сам доста избухлива, но проблема е там, че ме вбесява класната ми госпожа и аз нпросто не мога да се сдаржам, тъй като тя не може и не иска да прояви разбиране. И всичко това се отразява на оценките. Много моля ако някой прочете това да ми помогне!

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 0ca728493e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   И аз съм много зле с нервите и понякога става военно положение тъй като си изпусна нервите почвам да чупя всичко около мене или, ако е човек ще се сбия. Незнам защо така стана така съм от 2-ри клас, а от тогава минаха 10-11 години и положението се влоши ходих на психиатър изписа ми успокоителни пих ги 2 месеца но нямаше никакъв ефект.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 8567b57ffa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Купи си боксова круша. Наистина помага

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ae8f8ccf5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Е, млако е трудно, когато си загубил някой от семейството, който много си обичал и си тъжен, а разбираш, че ще имаш братче и ще трябва да се радваш. Понякога децата са малко изнервящи, но най-важното е да ми слиш положително, че всичко ще бъде наред, защото гневът може да те погуби. Седни и си помисли за всички, хубави неще и хора в живота ти и за всички лоши. Помисли дали може да оправиш или да превъзмогнеш някои лоши неща. Няма да намериш решение за всичко, но живота никога не е идеален. Надявам се поне малко да съм ти помогнала!!!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: a0a7f297b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Моя случай е точно обратното... сдържам си нервите за каквото и да става въпрос... и като го задържам в себе си ми е още по трудно..!! :(( и когато остана сами... което става много рядко започвам да съм като луда... крещя.. плача, чупя.. ии така... (ужас) не знамм какво да правя.. помогнете мии.. ; хх :(((

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 34e8d8b78f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   А що се отнася до всичко останали : бъдете по - добри. Помислете как се чувстват вашите роднини и приятели когато им викате. Поставете се на тяхно място - внимавайте!!! Вредно е да викате и крещите, защото това ще доведе и до физически контакт.. а тоест (бой). Сега го правите вън, утре ще го правите и в къщи, дори без да искате и да очаквате, може да се случи, а последиците не са приятни и се помнят. Минава с времето но не се забравя. А още по- лошото е че провокирате отсрещния с думи и обиди, и очаквате да не ви отвърне и той ви отвръща... дори ви и посяга.. и после той е виновен.. не трябва така!!! аз съм за въпроси или искате да споделите нещо с мен може да ми пишете на мейла ми ще ви помогна с каквото мога

 
  ...

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 15c61f61a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   На 19 съм но моята сестра не ме изнервя но има моменти в които тя е ядосана а аз се чудя как да и помогна
Тя е на 7 и половина в училище имаше едно момче, което я дразнел и то до такава степен, че й беше окървавил очите сестра ми така се развика че била изплашена до ден днешен го има тоя проблрем и аз винаги съм до нея

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 760784f911
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Аз съм също така, само че всички ме нервят. Учителите и сестра ми най-много! Вчера бях толкова вбесен от факта, че счупих две стъклени шишета във класната стая пред госпожата! А когато някой ме обиди или пък обиди сестра ми или ме псува на майка, веднага налитам на бой. Не мога да се овладея в момента, почвам да треперя и става.... След това моя милост е виновна и е някакъв ужас!
Умолявам Ви, помогнете ми!
Не мога повече така!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker