Незнам дали ме обича - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Незнам дали ме обича
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 3192 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 15 години. Преди 4 месеца се запознах с едно момче на 18. Още в самото начало, когато се запознах с него, аз започнах да го харесвам. Никога не бях мислила, че ще изпитвам нещо сериозно към него. Но ето, че сега вече, след 4 месеца, аз го ОБИЧАМ. Да... знам, че някои ще кажат, че момиче на 15 години не може да обича истински, но аз наистина го чувствам и го знам! Та... както и да е. През тези 4 месеца и той ми е казвал, че ме обича 5-6 пъти. Имаше период, в който всяка вечер към 01:30 ми пишеше смс-и и на сутринта като се събуждах бях на 7-мото небе.

Проблемът е, че той не може с 1 момиче. Всъщност, казвал ми е, че може да е с едно момиче, ако му дава всичко, от което се нуждае (сещате се какво). Той ми е правил намеци, но аз не мога да му го дам, защото съм твърде малка и не искам да се провалям. С него си говорим почти всеки ден по телефона, виждаме се, но нищо особенно не се случва... Държим се само като приятели. Той знае, че аз съм влюбена в него. През последния месец не ми е казвал, че ме обича. Излизали сме, целували сме се 2 пъти и сме се прегръщали. Аз не вярвам, че той наистина ме обича, защото когато обичаш някой се стремиш да не го нараниш, а той прави точно това-зарибява се с други момичета и се закача с тях пред очите ми!! ;ХХ Много ми е тъжно от този факт, но някакси се справям. Има моменти, в които искам да умра... Аз го обичам наистина! Всъщност, той дори и да ме обича е невъзможно да сме заедно, поради няколко причини.

Едната причина са родителите ми. Те знаят за него. Бяхя ми чели хронология в скайп и фейсбук и ми забраниха да поддържам връзка с него, накараха ме да го блокирам и да се правя, че не го познавам. Попринцип мразя да лъжа родителите си, но го направих... Те не могат да разберат, че аз го обичам и ще съм още по-наранена ако съм без него. Тежи ми на съвеста, че ги лъжа. Преди 2 месеца им казах, че не поддържам връзка с него. Вчера майка ми ме пита какво става с мен и с него, а аз казах, че вече е минало за мен. - ИЗЛЪГАХ Я ОТНОВО!! Не мога цял живот да лъжа родителите си, а и все някога ще разберат, че излизам с него и, че още поддържамe връзка. Когато ми видяха хронологията с него ми се караха толкова много, даже бях и наказана, а сега, след като разберат, че ги лъжа незнам какво ще става. Единствения човек, с който споделям е едната ми баба (майката на баща ми). Тя ме разбира напълно и казва, че ако наистина го обичам трябва да се боря за него. На нея и имам пълно доверие и й казвам абсолютно всичко.

Другата причина е възръстта ми. Разбирам го напълно, че момче на 18 години не може да е на сухо (без секс), а аз съм твърде малка, за да му пусна, а и се притеснявам, че ако му пусна ще ме зарежи или ще ме използва само за това.

Преди 2 седмици бях на рождения ден на най-добрата ми приятелка и сестрата на "моето" момче беше там. Тя е 11-ти клас. Попринцип с нея не бяхме в добри отношения, защото тя мислеше, че аз съм разделила "моето" момче с бившата му приятелка. Тя ме извика в другата стая само 2-те, защото искала да говорим. Аз отидох, като си мислех, че ще ме обижда. Като отидохме там, тя ми се извини за преди... за това, че ме е обвинявала, че аз съм скарала момчето с бившата му. С нея си говорихме около половин час насаме. Тя ми говореше за брат си. Каза, че той споделял само на нея. Имал и много голямо доверие. Тя ми каза, че той наистина ме обича, но не иска да си показва чувствата, защото не иска да е наранен. Каза ми също, че той винаги бил много щастлив, след като сме се видяли. Настроението му се оправяло. Аз и казах, че си мисля, че само ме използва, а тя пак каза, че не иска да си показва чувствата. След дълъг разговор, тя ме помоли когато тръгнем (защото знаела, че това ще стане) да не го наранявам и да се държа по-меко с него, защото е много чувствителен и е лесно раним. Каза, че тя много ме харесва и, че ще се радва ако ме опознае. Каза ми също, че тя познава най-добре от всички брат си и, че той има чувства към мен.

След рождения ден, с брат й говорихме по телефона и така всеки ден. Има още 1 проблем - говори ми на "ма"!! Аз съм му казвала, че не ми е приятно да ми говорят на "ма" особенно той. Той каза, че цял живот е говорил на "ма" и му харесвало и това нямало да се промени и, че аз не мога да му кажа какво да прави. Понякога го усещам, че докато говорим по телефона, той се опитва да се отърве от мен, защото явно не му се говори и си измисля разни тъпи причини, които са лъжа, защото неговите приятели ми казват къде е, с кой е и какво прави. Незнам вече какво да мисля. Толкова съм объркана. Много ще се радвам ако вие ми дадете някакъв съвет - как да постъпя? Мога да говоря с него, но незнам точно какво да кажа. Благодаря на всички, които си направиха труда да прочетат историята ми, а още повече на тези, които ще ми дадат съвет! :)
И съжелявам ако има правописни грешки!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 3d9fc5c1f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Направих си труда да прочета всичко това... защото едва ли някой ще си прави трудът да напише всичко това, ако няма реален проблем :).

Таа, по въпросът, разбирам те как се чувстваш. Знам че не ти е лесно... просто мога да видя по начина ти на писане че стадаш, но и го желаеш твърде силно.

Моето лично мнение е че ако наистина някой те обича, ще се поставя на твоето място и ще се опитва по всякакъв начин да не те нарани. Също така би трябвало да не ти говори по този начин "това нямало да се промени и, че аз не мога да му кажа какво да прави". Сигурен съм че ако имаше малко повече акъл нямаше да се изрази по такъв начин.

Според мен имаш няколко варианта... Единият е да изчакаш и да видиш какво ще направи той (дали ще ти пише, обажда по телефона... и т. н. ), за да разбереш дали наистина иска да сте нещо повече от приятели.

Дригият е просто да се откажеш от него... понеже аз лично си мисля че той не те заслужава. Понеже ( не можел да бъде с едно момиче освен ако то не му давало всичко което той искал). Много добре знам какво е да си момче (понеже съм) и не мисля че не съм способен да съм само с едно момиче, дори и ако не ми дава "това което искам". Разбира се това е лично мое мнение... и много се извинявам ако греша за него, но на пръв поглед той ми прилича на поредния е*ач.

Пожелавам ти успех.... надявам се да намериш решение на тази дилема : ))

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: f0b01272b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Съгласен нъм с #1 и въобще не мисля, че трябва да си с него, а още повече да му пуснеш!!! Наистина за повечето момчета е трудно да подтискат това желание за секс, но ако наистина те обичаше никога нямаше да му е проблемът, че няма да му пуснеш. Това е нещо като инстинкт за запазване на вида. Всъщност дори и хората са вид животни. А това за сестра му въобще не бих и повярвал! Доскоро те е мразила, а ся изведнъж почва да ти споделя. Абе най-добрият вариант е да направиш това, което са ти казали вашите и да престанеш да ги лъжеш. А и отвсякъде се вижда, че е точно това което #1 каза- поредния в стил „Чу*ам и Бегам”
Дано да съм помогнол
Момче, също на 15=)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 20fba8ee57
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   От авторката:
Благодаря ви много! Мисля да послушам номер 1 и да го изчакам, за да видя дали ще ме потърси. Днес пак се видяхме в голямото междучасие на училище и той ми каза да му се обадя следобяд, а аз му казах: "А ти няма да ми говориш на "ма", ясно ли ти е? " и той отговори "яж ми к*ра, МА!! " Представяте ли си?? Сега когато се виждаме на училище няма даже да го поглеждам, нито ще си говоря с него, няма да му пиша, няма да му звъня и ще чакам... Ако-той се сети да ми потърси-добре, а ако не се сети-пак добре... Живота продължава, все пак няма да е последното момче. :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: d401a78697
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От номер 1.
Току що това момче ми падна възможно най ниско в очите с тоя израз :Х. Как може да ти говори така...? Даже и да си му го казала като заплаха аз не мисля че едно културно момче би говорило така. И много ме съмнява някоя да му е пускала или че някоя изобщо ще му пусне на тоя тапанар...

Тоя не заслужава дори да го погледнеш... недей да се излагаш и просто го забрави. Каквото и да си видяла в него преди, не мисля че ще е от значение когато се има на впредвид че ти говори така. Както казах в началото... мисля че ако човек държи на някого, той не би го наранил по какъвто и да е начин. А той очевидно иска само да му ядеж к*ра.... и да те остави.

Сега ми хрумна и още нещо... ти замисляла ли си се че може би той ти е казал така че не може да е с едно момиче освен ако не му дава ала бала... само за да си помислиш че ако му дадеш това което той иска ще сте си 2-та завинги.. и всичко ще бъде перфектно.. няма да има проблеми и ще бъде като в приказка. Защото аз си мисля че ако ти му биснеш.. след това той просто ще те захвърли с някакво тъпо извинение, след като вече е получил това което иска.

Пък и.. може да види че така може да те използва и всеки път когато иска нещо с което не си съгласна или не искаш да го правиш, той ще те заплашва или ще ти намеква че ще те зареже.

Има ги всякакви, това го знам от опит въпреки че съм на 17 (момче). Чувал съм какво ли не... и самият аз съм преживял подобни работи.

До колкото си написала... си на 15 а той на 18. Това ме довежда до мисълта че той си мисли че може да те използва, понеже си по малко и не разбираш. Моят съвет е да позволяваш това да се случи и да му теглиш от 3-те най големия! Недей да се излагаш така, още си на 15... имаш много да учиш за хората на тоя свят (и аз де... но все пак :Д) и просто идея си нямаш на какво са способни.. само и само да получат това което искат. А твоя 18 годишния е точно от тея дето не треа да си приятел с тях.... или по възможност изобщо да не го утразяваш, нито в училище нито никъде.

Не знам какво още бих могъл да ти кажа, помогна, или каквото и да е. Дръж ме в крачка.. или поне ми кажи до какъв извод стина и какво смяташ да правиш. Какво решение взимаш.

Успех : )))

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: a133f74a1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От авторката:
Много ти благодаря номер 4!! Аз съм много добра приятелка с най-добрия приятел на "моето" момче. Преди 2 дни малко се скарах с приятеля му и вчера му звъннах по телефона, за да му се извиня. Когато някой вдигна телефона, аз чух гласа на момчето, което обичам. Той каза "кажи? " Аз казах "кво прайте бе? " и той вика "що? " и аз "не може ли да питам" и той замълча. След малко ми каза "ама ти ми се сърдиш нали? " Аз казах "не, защо да ти се сърдя? " той каза "не, ама саде" :D и ми затвори телефона. После пак се обадих и вдигна най-добрия му приятел и аз го накарах да пита "моя" дали ми се сърди. Приятелят му го пита и той отговорил, че не му пука. Вече няма на къде по-сигурна да съм, че не му пука за мен.

Днес мисля да го натваря по телефона, искам да го засегна много, но не знам как точно да го засегна. Няма смисъл да го обиждам с "идиот, глупак, грозник" и т. н. Просто искам да усети как аз се чувствам, но не знам какво да му кажа. Някакви идеи? И мисля вече след като го натваря да не се занимавам с него повече, но не знам как ще стане това. Просто без него не виждам смисъл да живея. Опитвала съм се толкова много пъти да си харесам някое друго момче, но просто не се получава. Има много, които ми грабват окото, но никой не може да ми грабне сърцето, както ТОЙ.. ;ХХ незнам как ще продължа живота си без него... както и да е айде очаквам още съвети :)

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 6511a05553
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз съм номер 1 и 4 :Д

Амии, аз съм бил в много подобна ситуация... и знам че искаш да го засегнеш. Но ще разбереш че няма смисъл да се занимаваш...
Аз не знам как изобщо точно тоя ти е "грабнал сърцето" като той е една измет... с какво ти е грабнал сърцето? Аз не виждам просто защо се чувстваш така спрямо него..?
Аз мога да ти кажа какво да му кажеш, но има ли смисъл като на него и без това не му пука какво мислиш и чувстваш, че на него ако му пукаше нека да обобщя с няколко думи, той изобщо нямаше да се държи така с теб.
И това която оная, вече забравих коя ти го е казала че те бил харесвал но не бил искал да се нарани, много ме съмнява вече. Аз не мисля че това е вярно.

Ако не друго... поне можеш да му кажеш колко е зле... и не знае какво изпуска. Можеш да му кажеш че си държала адски много на него и всичко което ти е на сърцето.. и после просто да му кажеш че прави грешка.
Какво друго можеш да му кажеш? Не знам.

Всъщност това което мисля че ще е най добре да направиш е да му теглиш една голяма п*тка майна и да го забравиш.
Според мен, този дори и да дойде на колене да ти се обеснява в любов не трябва да му се връзваш!!!
Тоя бъхльо не заслужава нищо.. особенно някоя като теб, която наистина го обича и държи на него.

Ако искаш си дай скайпа.. че тук стават много бавно нещата. Много бавно го удобряват администраторите и... т. н. Таа, ако искаш да си говорим по тази тема... кажи си скайпа и ще те намеря.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: e7fee8ef8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката:
Отново ти благодаря!! Между другото тази вечер ще му се обадя и ще му тегля майните, а пък каквото ще да става...

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: d1e08db286
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Отново от авторката:
Днес се обадих на най-добрия приятел на момчето, за да го чуя какво прави и как е и като приказавхме, приятеля му ми каза:
"(името на момчето, което обичам) каза, че си магистрална принцеса". Аз се замислих какво да му отговоря. Мислех да кажа, че майка му е магистрална принцеса, но ми стана жал, защото родителите му са разведени и знаех как ще се почувства, затова казах "оо направо съм трогната" и той ми затвори телефона и после не ми е вдигал. Аа забравих да кажа, че днес в голямото междучасие пак се видяхме, но аз не го отразих, нито той мен. Аз просто гледах на другата страна и се правех, че не го виждам. Аз бях с една моя приятелка и тя каза, че той ме е гледал. Незнам как да продължавам, супер гадно ми е... =(

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 990bd97559
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Недей да се занимаваааш!
Този не е за теб, магистрална принцеса била.. откъде на къде? Дето уж не можел да бъде с едно момиче, освен ако не му било давало всичко което искал... боже мой... на тоя мисля че само с крайптна фея може да е щаслив... така му кажи. Щотото едва ли някое уважаващо се себе си момиче би му дала това което той иска, само и само да не я зареже.


Магистрална принцеса.... (ROFL) на тоя толкова му е акъла.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 990bd97559
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От Номер 1-4
Само да добавя че... ако този го познавах съм 100% сигурен че нямаше да ми бъде никкаф. В смисъл че аз и моите приятели с тапанари не дружим... И мисля че и ти не трябва.


Каааакто и да е :)

Просто вече не знам как да ти го кажа... ДА НЕ ТИ ПУКА ГРАМ ЗА НЕГО. Той не заслужава такова отношение, особенно от теб. Не е последния както ти самата каза. Има мн други... и най важното е че има 100 пъти по добри и достойни от него. Тоя... няма да прокопса, да се спасява.

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 7fe869bd53
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Както казват другите: не се занимавай.
Знам колко е трудно да се опитваш да забравиш някого и особено, когато го обичаш, както твърдиш. Аз също съм на 15 и относно това, което беше написала ти: Днес мисля да го натваря по телефона, искам да го засегна много, но не знам как точно да го засегна. Няма смисъл да го обиждам с "идиот, глупак, грозник" и т. н. Просто искам да усети как аз се чувствам, но не знам какво да му кажа. Някакви идеи?

Ще кажа само, че със сестра ми от личен опит знаем, че най-голямото наказание за някого е игнорът. Така, че ИГНОР! Ако му пука поне малко, това ще си проличи. Ще те потърси, ще те попита защо него отразяваш и т. н. Съжалявам, че те съветвам такива неща и се надявам, че от думите ми не ти става още по-гадно, понеже, повярвай ми, това е адски познато чувство. Както и да е, игнорирай го, не говори известно време с него и ще видим какъв ще е резултатът. Продължавай да споделяш! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker