В какво се превръщам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

В какво се превръщам?
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2468 пъти
Здравейте! Незнам какво да кажа за това направо ще започна...

Така... животът ми не е хубав. Преди години баща ми почина. Оттогава живея с майка ми, брат ми и баба ми в един апартамент.. супер малък. Майка ми сама издържа всички.. не питайте как се оправяме.. просто е ужасно.. Почти всяка вечер се карам с майка ми или брат ми за нещо...

Та... тази година се промених ужасно много.. В 7-ми клас съм.. Преди около 1 месец започнах да пуша.. Държа се много.. абе едва ли не се правя на много отворена и т. н. Освен това имам и проблеми в училище.. смисъл с една приятелка.. оплескахме работата и сега имаме по 6 неизвинени и не могат да се извинят.. Не знам.. какво става с мен..? Докъде ще стигна така.. осъзнавам, че това, което правя не е правилно, но в днешно време ако не бъдеш такъв трудно ще оцелееш ;))Забравих да кажа, че преди време ме нападнаха и оттогава може би стана всичко.. незнам и аз.. Моля ви.. не ме псувайте, не ме съдете.. аз сама осъзнавам, че не е правилно..

Ами това е.. просто исках да споделя с вас.. ако има някое момиче или момче, което има същия проблем (ако мога така да го нарека) нека пише :)).. Благодаря ви, че прочетохте историята ми и се надявам искрено редакторите да публикуват историята ми!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: bbc6d85c42
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да ти кажа в повечето градове е така.. Мен ме бяха обрали., И аз започнах да пуша, заради проблемите си.. , Дори се рязах.. Не ми се ходи на училище вземам го несериозно.. Мога да те разбера... Често и аз се карам с нашите..

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: e0fc49130d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хей... бъди спокойна.. просто седни и поговори с майка си за случващото се... Бъди искрена с нея... Това, че пушиш не е от най - добрите решения, но в днешно време както ти самат аказа ано не си такъв няма как да оцелееш..! Аз също съм момиче на 13 години.. Успехх и умнатаа :)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: eae2aefbf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   В какво се превръщаш? В тинейджър. Напълно нормално е на тази възраст човек да иска да пробва, да пуши, да бяга от училище. Въобще да пробва дали мама е права като казва, че това е лошо.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 23dc1d0ad3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ох, направо ми стана мъчно ;( Много ти съчувствам :/ Това, което можеш да направиш за майка ти е да спреш да пушиш. Нито си помагаш, а още по малко на майка ти... Дано се справите ://
М 14

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 5b76fe1f39
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ами не си сама! Аз съм на 14, 7 клас момиче. В по-голямата част от живота ми съм била едва ли не без баща. Лятото бях заболяла почти от анорексия, не знам как се отървах.. Не ядях нищо, беше ме страх от храната и т.н. Влубих се.. всичко вървеше добре и в един момент всичко се разпадна! Та очите ми до скоро блестяха! И така нашите се разведоха. Декември месец се напих много жестоко. Бях в безсъзнание, на системи.. полу-умряла.. Заради това се наложи да се преместя при майка ми в друг град, в друго училище.. без приятели, без познати! Пропуших.. С класа си уж се разбирам, но просто не мога да ги понасям! Някакви са ми ограничени, с всеки само за едно нещо можеш да си говориш! Мразя да ходя на училище! Мразя приятеля на майка ми! А в каква депресия бях.. без желание за нищо.. без да правя нищо.. отчаяна.. празна отвътре.. Преди 2 години ми умря и котенцето - единственото животинче, което обичах и ме "разбираше". И още куп гадни неща! Не съм искала така да става.. не съм слаб характер.. просто нещата понякога се случват от само себе си ... ;((((

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 5b76fe1f39
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ами аз съм 8-ми клас какво да ти кажа.. приятеля на майка ми ме изнасилва. Опитах се да се оплача в полицията и подам жалба, но той е много богат и влиятелен човек. Казва, "Живееш ми в къщата, не съм те лишил от нищо, длъжна си поне това малко нещо да ми даваш".. без угризения, без нищо.. На майка ми не и пука за мен. С него е само заради парите. Има си лубовник. А едва ли не той си ме е присвоил за жена.. Та аз съм само на 15, как може? ! Нямам и къде да отида. Не познавам баща си. Майка ми ми казва, че съм един провален аборт.. Нейните родители не искат да я виждат и просто.. нямам си никой.
Търся помощ, но уви.. Имам приятели, но просто ме е срам да им споделя. Ужасно е. Като не искам ме удря и накрая пак получава това, което иска! Правила съм 2 опита за самоубийство. Единия път се натъпках с приспивателни, а втория път си бях прерязала артерия. Жалко.. и двата пъти неуспешно!
Има и по-лоши неща от твоите мила авторке! Пожелавам ти всичко да се оправи, съжалявам за баща ти и смело напред!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 37a993f14d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   винаги споделяй с майка си защото друг не би ти помогнал в този живот а още си и малка да се справиш сама другото което е оценявай хората които се грижат за теб и учи защото без училище в живота няма дасе справиш ще бъхтиш за без пари и няма и здраве да имаш послушай и няма да сгрешиш мила

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: b13a67eff8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Лепсва ви обич, деца. На авторката и номер 1. Не е нормално да се чувствате така. Като казвам обич нямам предвид някакви пъпчиви пубери, а родителска подкрепа.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 467d6afc23
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Оплачи се в телевизията номер 6. Като се раздуха новината колкото и да е влиятелен и богат тоя изрод ще му спадне самочувствието и ще го затворят за много години а теб ще те защитят. Видя ли колко много влиятелни хора пострадаха като се намесят журналисти. И не се чувствай виновна. Смела бъди!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: f874b9b254
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От авторката към 5. и 6. : Момичета.. наистина съжалявам за това, което ви се е случило и ви се случва ;(.. Надявам се малко по малко нещата да се оправят и един ден да бъдете щастливи... И не пробвайте да се самоубивате! Животът е един и не можем да си го върнем! ... Наистина съжалявам и се надявам всичко да се оправи, момичета ;( <3

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker