Моят бивш - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Моят бивш
преди: 15 години, 4 месеца, прочетена 2759 пъти
Искам да ви разкажа за моят бивш приятел, за когото не минава и ден да не мисля и да страдам. Бяхме заедно 7 месеца. По принцип беше много ревнив и постоянно се карахме като изляза някой път на дискотека с приятели и компания. А тои е вече на 31 и не обичаше такива места. Искам да отбележа че аз съм на 19. Имахме 11 год разлика..

Казваше ми че живее сам и много пъти ме молеше да живеем заедно, а нито веднъж не ме беше канил у тях, а живеем на 3 км един от друг. Това породи съмнения в мен и реших да разбера истината. Отидох до района в който знаех че живее и разбрах истината. Имаше сериозна приятелка от 7 год която дори беше бременна. Не знаех къде се намирам от болка. Толкова много да твърдеше че ме обича, колко е плакал пред мен, кълнеше ми се и накрая.. няколко пъти преди това ми беше намеквал за друга но като виждаще как реагирам и казваше че се бъзика и дотам.

Бяхме се скарали веднъж заради един шамар които ми удари но се сдобрихме и се разбрахме всичко вече да е ок. А аз тогава бях писала един смс на един познат да ми купи шампоан че аз бях на работа нищо друго.. А тои ми разби устата при положение че този които лъже е ТОИ. Разделихме се дори ме обвини да не му развалям семеиството, да не съм го търсила и тн. Изкара ме мен виновна за цялата работа.

След 2-3 месеца взе да ми звъни по ГСМа да иска да се видим само на кафе но аз отхвърлях всичко.. Не мога. Просто знам че няма да е само кафе. Иска да ме използва за секс предполагам. С какви очи не знам.. Знаете ли, още го обичам. Често си мисля за него и искам да върна времето назад и да променя по някакъв начин нещата.. Но не мога! Сега има момиченце на няколко месеца, продължава да е с старата му приятелка и си живее живота. А аз плача и се измъчвам. Какво да правя кажете ми. Мразя го затова което ми стори но същевременно умирам за него. За Него една Невъзможна любов .....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 4 месеца
hash: abafcb6541
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ще ти кажа само едно - не откликвай!

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 35ccf39965
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мила недей да излизаш с него наистина той е голям но не само това той се подиграва с теб! Има друга теб те е зарязал, удрял те е ... да ти го обичаш но недей му позволява да те съсипва така!

Има мн момчета ще срещнеш подходящия в подходящия момент и то когато не очакваш, пази се от такива мъже като този ... изглежда е голям господин и иска да се подиграва с другите нежни създания ... може би неговата докъто е била бременна да не е искала секс и той да го е търсил от теб, всичко може ... болката след време ще мине ... намери си нещо като занимание и продължи напред успех.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 4df3058eff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   ИМАХ ВРЪЗКА КОЯТО ПРОДЪЛЖИ 8 ГОДИНИ-ОТ НАЧАЛОТО ЗАПОЧНА ДА МЕ УДРЯ, МОЖЕТЕ ДА СИ ПРЕДСТАВИТЕ КАКВО Е БИЛО ТОЛКОВА ГОДИНИ...

НИКОЙ НАКРАЯ НЯМА ДА ДОЙДЕ И ДА ТИ КАЖЕ ''БРАВО'' ЧЕ СИ ТЪРПЯЛА ТАКЪВ ЧОВЕК-ДОРИ И ДА БЕШЕ ОСТАВИЛ ПРИЯТЕЛКАТА СИ НЕЩАТА ЩЯХА ДА СТАНАТ ОЩЕ ПО-ЛОШИ-КАЗВАМ ТИ ГО ОТ ЛИЧЕН ОПИТ-АЗ ЖИВЕЯ В ДР ГРАД И Т.Н,, ПО ТАЗИ ПРИЧИНА И ВСЕ СЕ УЛАВЯМ КАК ГУБЯ ПРЕДСТАВАТА СИ ЗА НОРМАЛНА ВРЪЗКА-ИМАЙ ПРЕДВИД ЧЕ КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ МИНАВА ТОЛКОВА ПО-ТРУДНО СТАВА ВСИЧКО.... ПО ДУМИТЕ ТИ СЪДЯ ЧЕ ИМАШ ЗДРАВ РАЗУМ И СИЛЕН ХАРАКТЕР-ДАВАИ СМЕЛО НАПРЕД!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 8a913b5f7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съчувствам ти! Съчувствам ти, макар аз да съм в подобна ситуация, но от другата страна. Ти си жертвата в твоя случай. Мъжът е грешник, приятелката му е жалка, ако знае за аферата му... за съжаление, ако не е разбрала. Мъже като този правят жените нещастни, създават нещастни семейства, отглеждат нещастни деца. Но има Господ, той гледа. Не се отчайвай. Ще срещнеш любовта! Пожелавам ти го искрено!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker