Какво мислите за такъв човек? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120990)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6459)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво мислите за такъв човек?
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2369 пъти
Въпросът ми засяга повече момчетата, но бих желала да прочета мнението и на момичетата. Аз съм момиче, не излизам по дискотеки, не пия алкохол, даже кафе, не пуша, не обичам да уча, но уча, защото така трябва, нямам прояви на агресия, ако не е предизвикана, а за да се стигне до агресия трябва много да се опитват да ме ядосат, слушам почти всякакъв стил музика, гледам всякакви филми, обличам се, както ми харесва и както се чувствам удобно, ако казвам, че обичам някой значи, че го обичам наистина много.

Бих направила всичко за този човек, само и само да го накарам да се усмихне. И от човека насреща искам само уважение и обич. И никой не ме харесва, обича, на никой не му пука за мен? Имала съм няколко приятеля, с които не съм излизала повече от месец. Не ми върви. Защо? Винаги са ме прецаквали. "Бившата ми най-добра приятелка", с която се познаваме и сме били "приятелки" от детската градина в 5-ти клас ме заряза заради момичето, което и двете мразехме. Сега имам 2 приятелки, с които си споделяхме всичко, но понякога изведнъж започваме да се обиждаме, а след 1 час се разбираме. Когато ми се разсърдят започват да казват тайните ми на всеки, затова вече не споделям много личните си проблеми и тайни с тях. Имаше едно момче, с което си пишехме по цял ден 5 месеца. Харесвах го.

Но вече не си чатим, не знам причината. Онлайн е, но не ми пише, а от 4 дни си мисля, че съм блокирана в абонатите му. Не ми е казал дори чао. А въпросът ми към момчетата е бихте ли приели такова момиче, като приятелка, гадже? Не може да се каже, че съм много красива, но не мисля, че съм и толкова грозна. А към момичетата: какво мислите за такава приятелка? Искрен човек съм и предпочитам да разрешавам проблемите лице в лице, но като почна по този начин с приятелките си те винаги се отегчават, дори не изслушват какво искам да кажа. Казват, че съм го вързала на чувствителност и разни подобни. Защо съм толкова самотна? Всеки ми се сърди за врели-некипели, а аз вместо да се сърдя на техните грешки се правя, че не забелязвам и пак аз ставам "лошата". Момчето, което харесвах все прави комплименти с едната от приятелките ми пред мен, на предната маса в училище, на пейката, на която седим, а тя даже не му е показала реакция, че не го иска. Е, кой трябва да се сърди? Знам, че не трябва да "ревнувам", защото все пак вече не го обичам, но все пак си е малко гадничко да гледаш как човекът, за когото си копнеела се натиска с друг точно пред очите ти и то с най-добрата ти приятелка. Историята ми стана доста дълга и затова приключвам. Бих се радвала, ако я публикувате и някой ми отговори. Приятна вечер!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: b3c264e03b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   аз съм момиче и искам такава приятелка. е аз я имам но искам да има повече хора като нас. това че когато ти се сърдят издават тайните ти показва че не са ти приятелки. това че са ти сърдити не им дава правото да ги издават. според мен те никога не са ти били истински приятелки и трябва да не говориш с тях

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 395c3f628d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Трябва да стане по-твърда и да не правиш компромиси. :) Остави skype ако искаш да си пишем. J17

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 59168e9f96
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Спри да се раздаваш за другите. За много хора това е признак на слабост. Бъди по-твърда, прави комплименти, когато действително има за какво, бъди добра и мила с тези хора, които биха били добри и мили с теб самата.

Аз съм момче и бях като теб, винаги исках да угодя на всички, да съм добър с всички, исках всички да ме харесват.... е, да, ама не става, няма такъв филм. Преди, когато се държах така, както ти се държиш сега, всички ми се качваха на главата, едва ли не бях баламата, която можеха да използват. Няма смисъл, добър съм, жертвам се (и бих скочил в огъня) за тези, които биха направили същото за мен, на другите ма*ната им.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 679f0231ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Човек много би ми се искало да се свържа с теб, но модераторите няма да позволят. И аз съм като теб. Не обичам дискотеки, не обичам много да ходя по кафета. Не знам на колко си, аз съм на 19. Все пак ако има начин ще ми е приятно поне да чатим.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: d3b4d80aae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз съм момиче на 14 да ти кажа честно не ми изглеждаш лош човек на характер. Ако искаш може да се запознаем :D аз по принцип не се сърдя лесно...

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: ef3e9e9b77
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Ами, ... напълно нормална си :) Даже е чудно от какво се притесняваш? ! От вида ли си? Или от характера си? ... Ако е от вида ти, всеки човек във вида си има свойте красиви страни, важното е да култивираш и акцентираш на тях ;) А за характера си да разиваш положителните си качества! ... :) Не е трудно! ... Мммм... защо се чувстваш самотна ли? Защото миличка, не чувстваш неразбрана :) Има хора около ти, но те не те разбират, или просто те намират за скучна! ... Знаеш ли защо? Защото не са като теб! ... Те търсят човека само на повътхността само във вида му, и тъй като виждат и лека тъга и меланхолия в теб, просто не окриват красотата ти :) Не виждат душата ти (не че специално за загледани за това де :)) Аз бих приел за приятелка, или гадже - момичето което си описала. Повярвай не си единствената с подобни качества, има още много други момичета, имащи почти същите качества :)

Ха, .. работата е там, че твойте съученици и ти, сте на различни вълни! Струваш ми се по-израснала, което може би ще значи че си била по-дълго сама, и си разививла свойте представи! ... :) А за момчето което си харесвала (не го бъркай с обичта, защото той едва ли е щял да ти отвърне) Не го ревнувай, не си заслужава! Остави го да се слага на момичетата които никога не биха му обърнали внимание! ... Сам си губи времето! ... Впрочем чудно е и странно, как още я има тая клиширана игра :)) Един да е безразличен и студен, а другия да му обръща внимание! Глупаво е, ако първия е упорит/та и нарочно е безразличен, не показва, обръща внимание, или му е все тая! То защо втория ще се занимава с него/нея!!! Обичта не е в страха, ако те обича някой няма да се държи като замръзнал, или като че си невидима :D Живей, развивай се, и се оглеждай за по-прилични и святни момичета, които ще са дотстатъчно порастнали и интелигенти за да те забележат теб, а не момичетата дето се правят на "най и по-важни"! ... Ще видиш ;) Повече общуване, .. и ще срещнеш и момчето за теб! ... :)


П. С. Който иска да ми зададе въпрос, или каже нещо. Може напълно АНОНИМНО да го направи на [НАРУШАВАНЕ НА ПРАВИЛАТА] :) Не е нужна регистрация. Гарантирам, ще има отговори.


~winterfire~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 679f0231ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Какво стана? Авторката прочела ли е съветите? Защото гледам, че няма никакви отзиви от нея!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: edf5b0a6b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Прочетох ги и благодаря за съветите. :)
А иначе не мисля да прекратявам контакта с приятелките си. Може би не се изразих точно, както трябва. Чувствам се добре при тях, усещам, че и те ме имат за приятелка, но проблемът е че при караница споделят тайните ни с почти всички, не само моите. Говорили сме по този въпрос, но те се отнасят много несериозно, обещават, че няма да се повтаря, но пак го правят.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker