И двамата се харесваме, но ме е страх какво ще стане, ако тръгнем - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121022)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14345)
 Тинейджърски (21876)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

И двамата се харесваме, но ме е страх какво ще стане, ако тръгнем
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 3401 пъти
Така, историята ми може би ще ви се стори тъпа, но... Харесвам едно момче, сладък, забавен, красив и е точно идеалът ми, така да се каже. С него живеем блок до блок и почти винаги отиваме заедно на училище и се връщаме. Толкова ми е хубаво, когато сме заедно, винаги успява да измисли нещо и да ме накара да се смея и съм говорила с него за толкова неща, които даже не знам как съм изръсила, след като не съм говорила с друг за тях. Той е много важен за мен и плюс това, че го харесвам... афф.
До скоро си мислих, че не ме харесва, защото той изглежда, ами "УАУ", а аз съм най-обикновена. Така, че не съм се и надявала на нещо и се държа с него както винаги-приятелски. Но преди седмица от най-добрия му приятел разбрах, че ме харесва и два дена съм ходила като цапната с нещо тежко и мокро- ни приемам, ни предавам. Просто още не мога да го повярвам, след вцепенението пък известно време се хилех постоянно като се сетя за това. Нашите май решиха, че употребявам нещо, но нищо не са казвали:D
Но сега не спирам да мисля за това и всеки път като го видя, сърцето ми все едно подскача от петите до главата. Казах на най-добрата си приятелка, която го познава и тя ми каза, с него да си изясним един на друг и да тръгнем. Проблемът, най-малкия, е че не съм на "ти" тия работи и дооста ме е срам. Другото, което ме тревожи, е че ако тръгнем, на тия години връзките не издържат много и след това ако скъсаме не ми се мисли... Как ще го погледна повече, а ще се налага, тъй като живеем един до друг и сме в един клас и сега сме десети, демек 2 години и нещо ще е ужасно. А и като си помисля, че като отиваме и се връщаме от училище ще се засичаме често е още по-зле. И ще загубя важен за мен човек.
Уффф, всъщност май много мисля и постоянно за най-лошото. А аз супер много го харесвам, да не кажа и че съм влюбена в него. Някви съвети- да тръгнем ли или не?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 8649c9217e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако тръгнете поемаш голям риск. Но ти поне се замисляш за "лошите работи" преди да сте тръгнали и имаш едно на ум. Според мен трябва да опиташ, дава ти се възможност, не му мисли толкова, а действай. Това ще е един вид житейско изпитание за теб, така че както и да се развият нещата, и в двата случая ще спечелиш!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: d4c9c140b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Най-трудните решения се взимат когато разумът и сърцето са в пълна противоположност. Аз казвам слушай сърцето си! Има една песен на Roxette казва се listen your heard. i

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: dcd0805196
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Помисли добре. Защото явно си доста чувствителна. Мисля си, че е най- добре малко да почакашр ако наистина те харесва, той ще ти го каже, а не да разбираш от приятели. Всяка ситуация е за себе си, може пък да издържи вашата връзка. Ако сега имате търпение да изчакате, докато се опознаете по- добре като хора, то може би и занапред ще имате търпение да разрешавате проблемите които изникват във всяка връзка с доброжелателство и да се задържите. Ама то се иска диалог, да тръгнете повърхностно е лесно, да развиете връзка е за напреднали в познаването на другия и на себе си. Ти как се чувстваш, какво очакваш от момчето? Отговори си и постъпи както смяташ че е съобразно с бъдещите ти очаквания. Успех!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 4d17bea1ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съгласен съм с коментар № 1.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 02e11775cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   На колко сте? Кажи му, тръгнете и не му мисли. Приемай рискове. Такъв е живота!

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 635c06448b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Чакай, чакай! Какво ще се промени в отношенията ви, ако "тръгнете"- на този въпрос си отговори. Ще има интимни моменти, целувки, след време и секс може би. Щом те толкова близки, чувствата ви могат да се развият в една прекрасна връзка според мен. Щом сте приятели, значи си имате доверие, няма да се дразните за глупости и да се сърдите един на друг и т. н.
Разбира се, никой не знае какво ще се случи занапред, но пък си струва да изживеете заедно всички страхотни моменти, които ви предстоят.
Така че, смело напред.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 9b6cf5f4d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Е ти по тая логика винаги ще бягаш от всички възможности, които ти се предоставят. Не мисли какво може да се обърка, а мисли колко хубаво може да бъде, и действай!

Не знам номер 1 за какъв риск говори, дето си поемала, аз риск не виждам. Като изключим това с риска, и аз съм съгласен с номер 1 - каквото и да стане, както и да се развият нещата, винаги ще спечелиш. Ще имаш едно страхотно изживяване, вероятно по-малка или по-голяма доза от неминуемите проблеми в една връзка, но те са неизбежни и така или иначе трябва да се научиш да се справяш с тях! От сега нататък цял живот ще ти се налага да го правиш.

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 1ea262f86f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Sometimes it lasts in love
but sometimes it hurts instead!!! Е, бях в подобна ситуация. На твоите години съм и по сищия начин с момчето, с което реших да провам, пътуваме всеки ден заедно. Какво да ти кажа, при нас не стана и да болеше след това, но нямаше как да знам, ако не бях опитала. Така че, моят съвет е поеми риска. Може да боли, може да плачеш много, но може и да намериш любовта на живота си.
Успех

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: dd9e8d55c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ех, гадно е така. Още от началото сам, човек обрича нещата..
Хареса ми как се изказваш, и ти си забавна, може би затова те е хареса. Казваш, че изглежда "Уау", пък ти си най-обикновена - ами значи се радвай, че не е някакъв превзет пикльо, ами си търси себеподобни душици.

Хайде. Действай!
Или какво - ще изпуснеш този, за да се хванеш с някакъв неблагодарен сульо? !
Късмет и успех! :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker