Обичам момче, което от една година е с друга - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Обичам момче, което от една година е с друга
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2570 пъти
Здравейте. Аз съм момиче и съм почти на седемнайсет години. От близо месец харесвам едно момче (и преди съм се заглеждала по него, тъй като е един от най-готините в училище). Всичко се задълбочи, когато това момче си направи профил в ask. fm (сайт, в който задаваш въпроси на някой и той ти отговаря). Там съм му задала 1000 и повече въпроса, от които научих много неща за него. От отговорите му си личеше, че е интелигентен и с богата обща култура, и че не се интересува от секса, а за него по-важна е любовта. Много момичета също го харесват (познавам една), а и той е имал 5-6 гаджета, като две от връзките му са били около година. Дори с последното си гадже бяха заедно година и половина, през което време са се разделяли няколко пъти (не знам защо). Преди един месец пак скъсаха и тя си хвана друг. Той обаче не може да я забрави, обича я и иска пак да се съберат. Откакто скъсаха е все намръщен, но вече няколко дена лицето му сияе и всичко това стана след един купон на класа им. Не знам какво е станало там, но изглежда пак са се сближили. Та тя още си има гадже, но вече втори ден се гушка в моя любим и се смеят заедно. Въпрос на дни е да тръгнат, а и всички знаем, че това ще стане. Казвам, че е умен, но мисля, че държанието му спрямо нея е много глупаво.

Тя го зарязва, пренебрегва го непрекъснато, а после пак тича при него. Тя не знае какво иска, натиска се с гаджето си пред него, без да и пука за чувствата му. Той обаче е лудо влюбен в нея, наистина влюбен, любовта му обаче е сляпа, тъй като не осъзнава, че тя само го наранява, толкова я обича, че я приема все обратно. А аз много го харесвам. Лошото е, че дори не се познаваме. знаем се само по имена, никога не сме си казвали дори "здрасти". Взех му скайпа. Писах му два дни. Много ми беше хубаво тогава. Не му казах обаче коя съм, тъй като искам да ме опознае, преди да се разкрия, а и ме е страх да му призная, тъй като винаги съм оставала отхвърлена. А и вече се чудя има ли смисъл да продължавам да му пиша? Трябва ли да чакам следващия път, когато ще скъсат, за да се доближа до него, и ако евентуално имаме връзка, той в мен да вижда нея и да ме използва само като заместител или средство, за да я забрави? Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: fa39ac268f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може умен да е, интелигентен и какъвто ще, ама е момче преди всичко. А на тях не им трябва много, за да се натискат с някоя, дори и това е да е бившето му гадже, което го е зарязало. Не казвам, че всички са такива, о повечето. Негов си е проблема като иска да си усложнява живота и да излиза с к*рва. Предполагам е достатъчно голям, за да си направи равносметка.
А ти стига се заглежда по момчета, които си имат приятелки. А да и защо не ме учудва, че ще харесаш някого от "готините", тия са такъв въздух под налягане. Харесай си някой друг.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: b9f7ac5c7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   по добре изобщо не се занимавай с него.. не си заслужава, а като те гледам теб ти не го обичаш няма как да обичаш някой който дори не познаваш..

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 147b82c985
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Виж сега-сама казваш, че той е влюбен в друга-следователно ти просто нямаш шанс, колкото и грубо да звучи-поне за този етап го приеми! След като не ти обръща внимание, защо се унижаваш и продължаваш да следиш живота му? Надяваш се може би, но той сам избира да се връща при бившата си и ти нямаш правото да съдиш, без да знаеш какво наистина изпитват един към друг-тяхна си работа. Мен ако питаш го зарежи, само му вдигаш самочувствието като го харесваш-а и не си единствената...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker