Имам проблем с майка ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Имам проблем с майка ми
преди: 12 години, 13 дни, прочетена 3042 пъти
Здравейте! Не знам вече към кого да се обърна и какво да правя, за това реших да пиша тук. Четох и други теми относно моя проблем, но все пак реших да опитам да видя какво ще ме посъветвате. Имам проблем с майка ми и не знам какво да правя вече! На 15 години съм (най-проблемните години). Отскоро си хванах приятел, но майка ми е против него. Бил нисък, бил мургав, не бил за мен, бил голям (на 22 е, знам, че е големичък за мен, но наистина държи на мен) и какво ли още не.

Днес в училище ми стана лошо и го помолих да ме прибере с колата, защото не можех да мръдна и като се прибрах вместо майка ми да ме попита как съм, дали съм добре, тя започна да ми се кара да не се качвам в чужди коли. Момчето, с което съм наистина е много разумно. Винаги ме прибира с колата, грижи се за мене, чуваме се през 2мин, а и искам да кажа, че дори да е на 22 не ми е поискал секс. А майка ми от това явно най се страхува. Да не би да ме оправи и да ме остави, но той ми е каза, че когато аз съм готова, тогава ще го направиме (забравих да кажа, че съм девствена).

Знам, че се притеснява за мен, разбирам я, все пак съм на 15, но понякога се държи с мен като с 5 годишна. Когато съм навън (особено с него) ми звъни през 5мин да ме провери къде съм. Винаги когато искам да си поговориме, тя започва да ми крещи и пак да ми обяснява, че не бил за мен. Казва ми да изчакам и като стана студентка, тогава да си намеря приятел. Отделно никъде почти не излизам. Всяка вечер съм си вкъщи, а ако излезна с приятелки, 21ч някъде трябва да съм у дома. Не пия, не пуша, изкарвам хубави оценки и мама пак не е доволна. :( Предложих й скоро време да отидеме на психолог, но не знам.... Моля Ви, дайте и Вие съвет какво да правя :( И забравих да кажа, че приятелят ми ми каза, че ако не си оправя отношенията с мама ще се разделиме, а не искам да го губя :( Направо не мога да спра да плача.. ще откача! ;(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 13 дни
hash: 4d211ef385
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В днешно време майка ти трябва да е щастливка с дете с твоите проблеми. Истината е, че преди много години твоето поведение е било наистина леко. Затова и държанието на майка ти е нормално, а и ти не се стараеш да ти има доверие, защото наистина изглеждаш като хлапачка, която може да си навлече проблеми.

 
  ...
преди: 12 години, 13 дни
hash: cee4b184dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Опитай се да събереш майка ти с приятеля ти и да поговорите спокойно

 
  ...
преди: 12 години, 12 дни
hash: 530e4a2400
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Преди седем години бях в идентична ситуация. Бях на 15, той на 23. Като казах на майка, тя подшушна на татко и двамата ми заявиха, че трябва да се разделя с момчето и аз не го направих, не съм се и съгласявала дори. След това имах един час на ден за излизане - с кой какво ще правя не ги интересуваше, но един час във всяка една ситуация - включително и излизане с приятелки или пък с класа. Тъй като реално нямах възможност да се видя с всеки, който исках, канех гости у дома, оправдавайки се с това, че не ме пускат. Един ден заведох и приятеля си у дома, нашите нищо не казаха. Втори ден, трети ден, четвърти ден - канех го постоянно. И ние си стоим в моята стая, родителите ми са в хола - нарочно го канех като са си вкъщи. След известно време ги помолих да вечеряме с него в моята стая, да не им се натрапваме уж и те решиха, че е по-уместно да вечеряме с тях. Една, две, три вечери така. Опознаха го и оттам насетне им е вечния любимец. Макар че вече сме разделени, те продължават да общуват с него и трудно приемат нови мъже в живота ми.

Та така, според мен постъпих правилно като им го наврях под носа. Нужно им е да му имат доверие. След като майка ти не му дава шанс, можеш да постъпиш като мен, но действай бавно и търпеливо - не го изтипосвай веднага на масата. Първо - той може да се психира, второ - вашите не са свикнали още да каниш момчета на вечеря, по всяка вероятност. Така че и на двата отбора им трябва малко време и няколко виждания за кратко (за едно "Здравей").
Успех!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 12 дни
hash: 6156a07b80
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката : Забравих да кажа, че съм без баща. Почина, когато бях на 6 и майка ми сигурно и за това се страхува, да не би хората да кажат, че съм без баща и че майка ми ме е оставила без контрол! Това също е една от причините.. :(

 
  ...
преди: 12 години, 11 дни
hash: 29b1951e33
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Знаеш ли, аз имам същият проблем и бих искала да чуя още мнения!

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 05235487d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз също съм зле. Момиче съм на 14 - никакво излизане с приятели, гадже забранено, до 16 ч вкъщи, излизам само 3 пъти годишно с най - добрата си приятелка - РОДИТЕЛИТЕ НИ ДА НИ НАГЛЕЖДАТ... Домашен любимец твърдо не, въпреки, че знам над 100 неща за желания от мен и живеем в жилище над 160 квадрата д двор и близо до парк! Нает е шофьор, който ме води до спорт и обратно като имам само 5 минути да се подготвя - когато съм на единия спорт - плуване, излизам с мокра коса и толкова. КАКВО ДА ПРАВЯ? А моят баща пушил от 5 годишен ( в гимназията спрял) и е бил хулиган в училище - всички наред са се плашели от него, крадял е последните пари за хляб от вкъщи, криел се е на тавана и цял ден го нямало... Ангелите им изкарал! Мисля, че се страхува да не стана като него и затова се държи строго с мен... Моля ви, кажете какво е вашето мнение по въпроса?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker