Да тръпнеш в очакване, а накрая нищо.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Да тръпнеш в очакване, а накрая нищо..
преди: 12 години, 13 дни, прочетена 5796 пъти
Аз съм момиче, на 19. Мечтаех за едно момче от 3 години, не живея в България. Kогато се връщах и той беше свободен аз имах гадже, когато аз го търсех той не беше свободен, а ако имах възможността да съм с него, знаех че той няма чувства и се отказвах. Не ми се щеше да съм с някой, който после вероятно би се изфукал на всички, че съм била с него, а не би ми дал нищо повече от секс. Но и той го каза: "какво повече искаш от мен, та ти дори не си в България. Идваш си за малко, после изхвърчаш и постоянно си заобиколена от много мъже" и беше прав. Но дори и да съм имала гадже, винаги съм подскачала от радост ако ми пишеше, или само като му видя името в фб и заставам втренчена в екрана все едно Matt Pokora е там. Знаете.. докато не видиш това, което винаги си искал, то ще те чопли до края на живота ти и ще те кара да си задаваш въпроси като: какво щеше да стане ако..

И такааа.. дойде моментът, настъпи часът и т. н. Бях гола в леглото му, момчето доста се постара, но аз не можех да свърша. И всъщност никога не съм можела вагинално, но той се изненада и ме пита: "не свърши ли поне веднъж? " не знам в такъв случай истината ли се казва или трябва да лъжеш, за да не засегнеш момчето, но аз казах: не. Клиторно свършвам много по-лесно, но се оказа, че ако момчето беше много добро в секса, то в минета се оказа трагедия. Не можех да свърша за първи път. Не исках да симулирам оргазъм, а той седеше опулено чудейки се какво ми е. на 20тата минута каза:"трябва да си почина, изтръпна ми езика вече". Спряхме, правих му свирка, каза ми, че ще свърши, но за пръв път момчето ми го казва 30 секунди преди края, а аз не искам да е в устата ми, може би след време ще искам, но сега не ми доставя никакво удоволствие, напротив. Започнах да му бия чекий, но той сам се хвана... накрая ако трябваше и сам да свърши беше неловко. В крайна сметка последно беше в моите ръце и свърши върху мен, целуна ме, но може и да е бил разочарован, имайки предвид как съучениците ни и за кралски свирки говорят.. На сутринта пак искаше секс, започна, вкарва пръсти и т. н но аз спрях, не го исках. И така, може би момчето повече няма да ми се обади, тъй като не съм извадена от порно филм, или може би нямам нужния опит и т. н.. нe знам дали трябва да е утешение факта, че поне съм го имала след 3 години търсене, но ми е гадно пък!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 12 дни
hash: 7632c7b8cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Малка си. Да ти имам проблемите.

 
  ...
преди: 12 години, 12 дни
hash: 5451cfeeb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От авторката: Е.. проблемите ми в живота са много по-сериозни и дори не са за споделяне в интернет, но реших да споделя това и да видя други мнения. Трябва ли да ме е срам от нещо? Гузно ми е, че не можах да се отпусна, за пръв път треперех от притеснение и той може би е очаквал повече.. а сега вероятно и други хора знаят за тази вечер.. Мерси предварително за коментарите :)

 
  ...
преди: 12 години, 12 дни
hash: 085c12f5b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Просто не знаеш какво е вагиналното свършване...и сигурно 80% от жените не знаят. Клиторния оргазъм е много много много по-интензивен. Вагиналния дори не е концентриран в точно определен момент както клиторния... Така чее като сте се изчукали за 1 път естествено че няма да свършиш..аз с приятеля ми от 1 година първите няколко месеца не свършвах..после се научаваш как да стимулираш и клитора по определен начин..той ти помага, говорите си за това...Секса е нещо което се усъвършенсва. Според мен синхрона между двама души се постига с много практика, комуникация и най вече любов. Тогава секса е наистина супер :) Успех...какъвто и да ти е проблема всъщност, тъй като аз не виждам такъв :Д

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 дни
hash: 13d3f229ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Трябва да опитате пак

 
  ...
преди: 12 години, 11 дни
hash: 1a9a1d2506
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   На една новосъздадена двойка й трябват поне 3-4 пъти да си легнат за да "стане заварката" - двамата да свикнат един с друг, да опознаят телата и реакциите си, да се отпуснат... Ако партньорите са по-неопитни в секса, то необходимата бройка лягания е дори още по-голяма!

Вие какво си мислите, че сте направили с един път? Ти сподели ли му какво ти харесва, какво не? Показа ли му какво би ти доставило удоволствие, какво би те отпуснало, предразположило? Него попита ли го какво би го изкефило в най-голяма степен, без да мислиш за собствените си усещания и за глупости от сорта "ще можеш ли да гълташ или не" (никоя не се е отровила от това...)?

Макар и да си говорите със съучениците си за "кралски свирки" и за "костенурките-нинджа", макар да се пипате, търкате, мушкате и да си мислите, че правите секс, то едва ли някой от вас изобщо е наясно како представлява всъщност истинския секс... Това е състояние, в което почти изгубваш съзнание, разумът ти се изключва, сливаш се и с партньора ти сте едно цяло, обменят се енергии, вибрации, емоции. Има сълзи на екстаз, има стонове, които сами напират и излизат от вас... А оргазмът е едно пълно избухване във водовъртежа на емоциите, в изгубването на съзнанието и в излитането от тялото... Какви свирки, какви пози, какви 5 лева? Това е все едно да делиш музиката на ноти и тактове, или танца - на стъпки и елементарни движения. Всичко трябва да е едно всепоглъщащо и всеразтърсващо единно цяло - едновременно отдаване и приемане, избухване и събиране... Не загубиш ли идентичността си, не отлетиш ли надалеч - значи никакъв секс не е имало, просто търкане на два епидермиса.

Потърси ти момчето, ако то не те потърси. Бъди мила с него. Кажи му че го обичаш и много ще се радваш ако пожелае да пробвате пак. Насочвай го, упътвай го, показвай му и ти какво искаш, помоли го и той да ти покаже какво на него му е най-приятно. Всеки двама души могат да намерят общ език, ако имат желание!

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: f064b6ccd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Аз мисля, че си имала прекалено големи очаквания и не си могла да се отпуснеш истински и да покажеш на какво си способна. Може пък просто да не си пасвате с това момче.
Относно последвалите коментари :
"Според мен синхрона между двама души се постига с много практика"
- мога само да кажа, че ако си пасваш с един човек в секса, не ви е нужно време, то просто се получва.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker