Приятели - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Приятели
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 1814 пъти
Здравейте..
Не знам какво да правя повечето ми приятели са момичета и някак си момче в компания на момичета странно нали? Някак си не мога да подхвана никаква тема за разговор с момчета искам да съм като другите срам ме е вече като ме видят с момиче трябва някак си да се променя, но не знам как да общувам повече с момчетата от класа и да съм постоянно с тях но как? !? ! ... всички почват да си изграждат грешно мнение за мен объркан съм

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 3a4a08723c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пич, в това че намираш повече общи теми с момичета отколкото с момчета няма абсолютно нищо лошо. По начало, момчетата са по- груби и говорят по- изнервено, докато момичетата - спокойно, с разбиране... Затова дружи с когото искаш, в това няма нищо лошо.. аа и ако те питат защо си такъв женчо илинещо такова.. кажи им да си гледат работата и се прави на готин със самочувствие. Надявам се да съм ти бил полезен. Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 87b4991e3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Кой е казал, че трябва да променяш нещо? Честно казано няма нищо лошо в това, да имаш повече познати от женски пол. Трудно се изграждат и задържат истински приятелства между момчета, докато момичетата винаги са по-склонни да помогнат в трудна ситуация, но тук вече навлизаме в така популярната тема за уж невъзможното приятелство между момче и момиче, която не е цел на коментара ми в момента.

Доколкото разбирам, проблемът ти е, че някои хора започват да се съмняват в сексуалните ти наклонности, защото се движиш предимно в женска компания. Просто пускай от време на време по някой типичен сексуален намек на момичетата от обкръжението ти, без естествено да ги отблъскваш, хвани си гадже и това е. Ако пък намеците продължат и след това, то бъди сигурен, че са просто от злоба. В крайна сметка кое хетеросексуално момче не иска буквално да е заобиколено от момичета, на които им пука за него, които го смятат за близък и постоянно контактуват с него... ;)

Колкото до проблемите ти с общуването с момчета, няма по-лесно нещо от това. Коли, спорт и жени са най-простите теми, за които винаги можеш да завържеш разговор с едно средностатистическо момче, още повече, когато сте по на 15-16 години, както май е в твоят случай.

Това е в общи линии, надявам се да съм ти помогнал. :)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: e40a8ec3a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   "Трудно се изграждат и задържат истински приятелства между момчета" Това е пълна глупост! Трудно се изграждат и задържат истински приятелства между жени/момичета, при тях приятелството е мега фалшиво.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: e40a8ec3a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е с мацките за какви теми си говориш? Те говорят за гримове, мода и мъже. С тези теми винаги можеш да завържеш разговор с едно момиче, обаче въпросът е ти като момче как може да се интересуваш от тези глупости?

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: ab4bee001e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Мен ако ме питаш това е супер да се въртиш само с мацки що се притесняваш много момчета биха ти завидели

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 35c4bba9c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Оле все едно аз съм я писал тази история! Същия праблем. Много по-малко приятели момчета имам. Доста хора ме мислят за някав женчо, та дори и баща ми... Знам как се чувстваш като минават някоя група момчета и те видят и те гледат супер странно или ти се смеят. Ама поне никой нищо не ти казва. На един познат от друг град и той като мен общува с момичета много и всички адски много му подсвиркват, че е гей. Обикновено момчетата, които са по-тихи и по-спокойни се движат в такива компании

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 5cf3cf5ce5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Виж сега ( : Аз съм момиче. Предпочитам приятелство с момчета. При тях няма ревност, лицемерство и всякакви интриги. А щом момичетата са ти се доверили и са с теб смятай, че наистина си добър човек. И най-вече, че си добър приятел. ИЗОБЩО не обръщай внимание на хората които те съдят за това. Ако сте истински приятели и ако ти е добре с тях пола не е важен. Запомни : приятелството е за цял живот!
А иначе може да си намериш и момчета приятели ако това ти помогне. Има свестни момчета които винаги ще ти помогнат и може да създадеш истинско приятелство. Но това не трябва да ти пречи да излизаш и с момичетата.
Относно това, че си объркан. Няма за какво.. аз имам много приятели момчета и на тях разчитам повече. Момичетата намерят ли свестно момче за приятел го ценят без значение какво е. И ти ги цени тогава и не обръщай внимание на другите.
Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker