Прекалено затворен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120981)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6457)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Прекалено затворен
преди: 12 години, 28 дни, прочетена 4567 пъти
Здравейте, момче на 16 години съм и имам един лек проблем който много ми тежи. Значи доста съм притеснителен, прекалено притеснителен. Днес например се насочвах към едно училище заради многото лостове там (обичам да тренирам и спортувам) обаче забелязах една малка група от около 5-6 души на около 20-25 години които се набираха, нищо особено но после видях че имаше и момичета... всякакви планове каквито имах се сринаха с това.

Веднага се отказах и се насочих към вкъщи, притесних се какво ще помислят, какво ли ще си кажат за мен дали ще ми се подиграват, някаква такава фобия сякаш имам. Има ли други като мен с този проблем и ако да какво да правя в такива ситуации, какво да ми е мисленето?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 28 дни
hash: 964d8e3745
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сега си спомних за една затапка, , -Аз съм много затворен човек, просто се срамувам от всички... - Еми отвори се, САМ! "

Както и да е това беше в реда на шегата. Отпусни се, поработи малко над мисленето си, защото реално погледнато всичко е само в главата ти (всички сме имали подобни периоди). Следващия път се изпитай самичък, отиди там, направи няколко набирания, нещо лесно и си тръгни. И така малко по малко докато не се отпуснеш. Според мен няма начин закрит човек, да се открие, без сам да го иска и да опитва.
Зу-За

 
  ...
преди: 12 години, 28 дни
hash: dcea2ec426
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Ами, спокойно, и аз съм така и съм на 20г.
И аз така в някои ситуации се притеснявам без особена причина, в смисъл че няма какво да се притеснявам, но аз си се притеснявам. И да, заради момичета най-често. Все още не съм го преодолял тоя срам, той си е за цял живот.

И като цяло ме дразнят хората, които все ме питат "ама много си мълчалив, що така, такъв ли си? " Еми, такъв съм! И кво все ме питат тоя въпрос, всякаш е нещо лошо да си срамлив. Казват ми "Недей да се срамуваш" ама не мога!

Те не знаят какво е да си срамлив и си мислят че ей така се премахва срама. Ама не е така.

Аз нали ги не питам "Абе много сте приказливи, що така, такива ли сте? " Следователно и те по-добре да си мълчат и да не ме питат тоя въпрос, та то си се вижда.

 
  ...
преди: 12 години, 28 дни
hash: 7ce9497d71
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Брат, чудесно те разбирам. Почти всеки е така. Аз затова си тренирам вкъщи. Купих си една гира 10 кг и си я вдигам. Имам една пружина и я разтягам. Ям по 6 пъти на ден и резултатите не закъсняха. Мисълта ми е, че ти трябва малко време преди да отидеш уверен на лостовете. И аз искам много да ходя на лостове, ама няма с кой и като видя, че има някакви хора около тях и се отказвам. Само, че още малко ми остава да наддам с някое и друго кило и да се оформя и отивам на лостовете без да ми пука кой е там. Принципно за такива като мен и тебе е най - добре да си почнеш от лостовете. Да правиш кофички и да се набираш, но е трудничко да отидеш сам, при положение, че там има някви здрави момчета с момичета.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 28 дни
hash: 81ce9d9d07
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Е кой ще ти се подиграва, че тренират. Поне не си нафукан и да се чудиш как да се покажеш пред момичетата. И аз също съм стеснителен, не се отпускам лесно и не съм някав як тип, но не знам как да си реша проблема.

 
  ...
преди: 12 години, 28 дни
hash: 138e17c909
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   И аз бях като теб, само дето съм момиче. Не може да се каже, че преодолях напълно проблема, но поне не ми пука, какво ще си кажат другите за мен. Повярвай ми - няма да ти се подиграват. Понякога човек като няма много високо самочувствие си мисли, че другите също ще го оценят... смисъл сякаш че малоценен човек. Но не е така. Постави се на тяхно място - тренираш си с приятели и изведнъж идва едно момче, което също иска да тренира. Какво ще бъде мнението ти относно него? Ако нямаш много социален живот опитай да не игнорираш другите. Хората просто чакат някой да им даде малка надежда, че могат да станат приятели и нещата коренно се променят... към по-добро, разбира се. Затова преди да направиш нещо или вземеш някакво решение първо си помисли ти как щеше да приемеш постъпката на отсрещния (твоята, погледната от очите на другите). Бъдещето се гради на социалния живот, тъй че не бъди толкова притеснителен и създавай приятелства, ако не - поне само запознанства, които кой знае един ден могат и да се превърнат в приятелства. Надявам се да съм помогнала. Успех и горе главата!
Pho

 
  ...


...
преди: 12 години, 28 дни
hash: 7022cd89b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не се притеснявай, ти си момче на 16 а те са мъже от 20 на горе и е нормално те да са по добри от тебе все пак сега започваш и ако продължаваш ще станеш по добър и от тях.
Момиче на 15.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 28 дни
hash: 0b7fd19499
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Брат просто не се притеснявай толкова! И аз съм притеснителен, ама чак пък толкова не! Не бива да ти пука за мнението на другите. Даже скоро четох как провели един опит: -Едно момче пак срамежливо, облякло се с много стари и изпокъсани дрехи, миришел на пот и мръсотия и го накарали да върви по улицата и да крещи "аз съм бедняк". И какво като го направил? Това променило ли е нещо? -Отговорът-НЕ! Хората не се интересуват от теб. Ти не си центъра на света. Ти си просто малка част от тяхното ежедневие и едва ли ти обръщат голямо внимание така че не се притеснявай :) Всички са прекалено заети със себе си.

 
  ...
преди: 12 години, 28 дни
hash: 6c5a5a3fb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   ами и аз съм като тебе например се притеснявам да ида в някое заведение за бързо хранене сам или като вървя сам на улицата и покрай мен минават няколко човека на моята възраст но за това се движа в компания и ти прави така

 
  ...
преди: 12 години, 27 дни
hash: ceb27304b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз пък мисля, че даже ще се държат с теб много добре
щях да те разбера ако бяха на твоята възраст
хората около 25 годни се държат много по-различно от това как ти си мислиш
отиди при тях и ще видиш, че ще ти е интерсни
и те са били на 16 и те не са били яко, даже ще ти помагат :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 22 дни
hash: ee622571bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

11.   Виж човек да не ти пука от нищо. Всеки човек трябва да си има собствено мнение и самочувствие а не да се уповава на чужди мнения и да си мисли постоянно неща от типа''Какво ще кажат другите". Не живей за мнението на другите, живей както искаш и прави това което на теб ти харесва...
Мери

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: a6737784e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От много години съм затворен човек, защото много тежки инциденти преживях и много загоби на на мой близки.

Като съм в гимназията с никой не общувам и винаги и се отделям от всички, но и имам някакъв страх отвътре и много голямо напрежение и много голям гняв.

Това е, която исках да ви кажа, ако може с нещо да ми помогнете, но и ако не успеете няма да ви се сърдя:)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker