Срам от миналото! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Срам от миналото!
преди: 12 години, 8 дни, прочетена 5474 пъти
Имам един проблем, който ме терзае от години. По природа съм по такъв притеснителен в комуникациите с хора, по страхлив, не съм някой отворен с самочувствие до небесата. Вече съм почти на 17г. и още ме терзае случката в миналото. Не съм я споделял с абсолютно никой и сега се реших да споделя тук.

Та случката се случва когато бях на 10г. (4-ти клас) в двора на училище, един връстник нещо ме беше подразнил и аз го блъснах грубо на земята. След това дойде директорът, и ме сграбчи грубо и ме отдръпна на една страна и започна да ми се кара нещо, затова което съм направил. В тоя момент явно уплахата от появата на директора в мен силно надделя и се изпуснах в гащите (напиках се). Видяха ме доста деца и започнаха да ми се смеят. Стана ми много неудобно - и тогава вече избягах.

И така въпреки че вече са минали 7г. още се срамувам от случилото се. Дори и когато се размина на улицата с хората, когато са били там не смея да ги погледна, а една от тях ми е братовчедка и от тогава не си говорим, а преди не беше така (все едно непознати). Чудя се какво ли би станало ако някой ми намекне за това, макар че съм бил малък, но не кой знае колко де, пак ме е срам.

Та молбите ми са, ако може някой да ми помогне да преодолея тази гадна случка, някой да сподели ако му се е случвало подобно нещо, как да се преборя с такъв срам.
Знам че е хубаво да се споделя, така човек по се освобождава от напрежението.
Ако има хора с подобни случки МОЛЯ да пишете
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 дни
hash: f1a90405af
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, огато бях малка пррез часа се бях напикала. Мисля, че бях в 1 или 2 клас. Всички ми се смяха, а госпожата ме преоблече. Беше ужасно, цялата се изпотих, но сега съм на 15 даже бях и забравила, ти си бил малък така, че върви с грдо вдигната глава и да не ти пука какво говорят за тебе. Дано се вслушаш в това което ти казах. УСПЕХ! :)

 
  ...
преди: 12 години, 8 дни
hash: 13643069fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

2.   Успокой се! На всеки човек му се е случвало поне веднъж в живота да попадне в унизителна ситуация. Няма нищо
срамно а и нали си бил на 10 години, сега си на 17 :))
вече си голям, това е минало! Не може да сринеш бъдещето
си за нещо което е минало ;). Свършило е отдавна, не го мисли повече. Изживей си бъдещето :))

 
  ...
преди: 12 години, 8 дни
hash: 142edbd8cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Виж, минали са 7 години от тогава а ти все още се срамуваш. Бил си малък тогава, било те е срам. Но сега си голям, стегни се, успокой се и се опитай да не те интересува чак толкова. Знам, че ще остане като спомен в главата ти за дълго време, но не можеш вечно да се правиш, че не виждаш приятелите си, защото те е срам от това което те ще си помислят или може би кажат. Хайде главата горе! Да не ти пука.. приеми го като нещо отминало в подрастващия си период и ако някой ти намекне нещо за случилото се просто покажи малко чувство за хумор, покажи на останалите, че вече е отминал и забравен случай.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 дни
hash: 55d1627669
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Когато бях в 1 клас се напиках по време на час, спукваха ме от подигравки до 4 клас. Ревях и мълчах, колкото повече изказвах на госпожата толкова повече ми се зъбеха и сочиха с пръст. Минах в 5 клас, същите хлапетата, същото училище, но сякаш бяха забравили за "белята" или по ги кефеше да ми се подиграват за ръста ми. Бях най-висока сред момичетата в класът ми и ме наричаха "щраус". Като ме видеха през прозореца и се започваше с виковете "щраусът иде" е мен това много ме радваше, "щраус" звучеше много по-добре от "оная пикла". С времето забравиха и аз забравих, това е ти си този който трябва да забрави, те отдавна са забравили. Дори някой да ти намекне, усмихни се бил си дете-на децата им е простено

 
  ...
преди: 12 години, 7 дни
hash: 8c330e136f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Аз пък ще споделя друга случка, била съм вече гимназистка, бях влюбена в един мой съученик. В час по рисуване минавах покрай него и толкова бях съсредоточена в идеята да изглеждам съвършено съблазнително, минавайки толкова близо до него, че не видях, че прозореца беше отворен. С периферното си здрение виждах момчето, а пред мен греда. Прозорецът ме прасна точно по челото, като удърът не беше никак лек хахаха и даже мисля, че някакви слюнки изхвърчаха от устата ми, тъй като знаеш, когато човек е развълнуван, слюноотделянето се увеличава. Това не беше никак малко унизително, нооо преодолява се, гледай от смешната страна на нещата, всички ние пишкаме, акаме, изпускаме се, пръцкаме, уригваме се, а и хората са толкова самовглъбени, не мисли, че те сочат с пръст и те осъждат, даже мисля, че проблемът е в твоята глава и ти поставяш сам преграда между себе си и хората, едва ли някой помни, покажи на хората ведрър характер, надсмивай се над себе си и забрави притесненията :)

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 дни
hash: 0fa663f5c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хахаха на 17 бил голям вече! Голям ще е като започне да се издържа сам!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 дни
hash: d554811f2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   ЖИВЕЙ В НАСТОЯЩЕТО ЗАБРАВИ МИНАЛОТО

 
  ...
преди: 12 години, 7 дни
hash: 0f2f92ded1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Ето какво е казал Петър Дънов:
''Има три вида хора: глупави, умни и мъдри. Глупавият непрекъснато се занимава с миналото, умният се стреми да прочете бъдещето, а мъдрият живее с настоящето."

 
  ...
преди: 12 години, 6 дни
hash: 7b8938e028
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Спокойно! Уверявам те, че след години ще се смееш на това. Това не е такъв такъв срам! Има и по лоши неща, от който можеш да се срамуваш.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 дни
hash: 9a419bea87
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   И на мен ми се е случвало. В първи клас като бях на една площадка едни деца ме бутаха и после аз ги бутнаха и те се разреваха. Майка им дойде и почна да ми се кара и аз тогава се напиках :Д Обаче понеже и аз съм така срамежлив като автора и не можах да кажа на майката какво всъщност стана и се прибирах мокър. Сега като се сетя ми става смешно и сам на себе си се смея... Бил си четвърти клас спокойно никой не помни

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 дни
hash: e103d27258
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Имам много унизителни и срамни случки във всички аспекти. Все пак не се крия в гардероба по цял ден, а живея - нормално е да се случват такива неща. Обаче гледам на тези спомени с усмивка, от някои съм си взела поука, от други просто емоции. Само дето аз обичам да разказвам някои. Става голям смях. :) Самоиронията ми е най-добър приятел и имам още по-голям социален успех с нейна помощ. Много хора на които съм разказвала пък от своя страна ми споделиха, че са им се случвали далеч по-гадни неща. Така че не си сам. :)

Но това не важи толкова за подобни моменти от детството ми (Докато писах това имаше слабо земетресение ;д) - та, аз съм била дете. Децата това правят - пикаят, акат, смеят се, цапат се, подиграват си се, играят си, бият се и изпадат в такива ситуации. И това важи за всички. И това не е срамно. Това е нормално. По дяволите, какъв е този свят в който живеем, където някой може да се притеснява, че е бил/е дете?

 
  ...
преди: 12 години, 6 дни
hash: 581bdb542e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Ей авторе не живей с миналото!
Жена съм когато бях на 12 си криех чисти дамски превръзки от момчетата на кръста под колана. Тогава момчетата преравяха чантите на момичетата и се подиграваха ако имат приготвени превръзки, развяваха ги като знамена с викове /"Мери" я клъвнал петела/ из коридора на училището. Случи ми се да съм на голяма опашка за закуски на магазинчето в междучасието. Когато си надигнах якето да покажа на приятелка, колко късо яке съм си харесала всички превръзки изпадаха по земята всички хлапета започнаха да се смеят, събрах ги и избягах, седмици наред ме бе срам да ходя на училище. Но това не означава, че животът е свършил. Забрави! все едно не се е случвало, все едно си го гледал в някой глупав сериал.
Бях забравила но твоята история ме подсети ха-ха. Сега имам син, който може би прави същите глупости в училище.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 дни
hash: f79dda8f12
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Ти тогава си била много малка.. не се срамувай. Ако те ти се смеят. И ти се смей с тях и им кажи, че тогава си била малка и е станало без да искаш, защото ако забелязват, че се срамуваш ще продължават да се подиграват с теб.. :)

 
  ...
преди: 12 години, 2 дни
hash: 0fa663f5c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   До 14 - авторът е момче, а не момиче! Не го обиждай!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: e059f480e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Усмихнах се! Но не подигравателно, а от разбиране. Веднъж много се бях смяла и накрая на деня, при поредното нещо, което ме разсмя, се отървах. Помолих две момичета да излезят от стаята, а казах на другите две (които ми бяха по-близки) какво съм направила. Прикрихме гафа и се прибрах с едното момиче, като по пътя се смяхме на случилото се. Наскоро дори разказах това пред някои съученици, приемам го с чувство за хумор. Но е различно - на мен не са ми се смяли и подигравали. Мисля, че не е нужно да се тревожиш за това, избий го от главата си, защото една конфузна случка преди 7 години може да попречи на много положителни неща да ти се случат! Не го позволявай!
Ж17

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker