Нямам приятели - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нямам приятели
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2269 пъти
Здравейте ето я и моята история.


Днес се скарах с уж най-добрата ми приятелка, а който се скара с нея остава сам и всеки ходи след ''гъза'' й. Така де и днес тя беше с едно момиче и постоянно ме обиждаха, с най-малките думи ме нараняваха и ме караха да страдам. Дойде и най-забавната учителка. Успокои ме и ги пита защо съм толкова тъжна, а те пред нея седяха като ангелчета и казаха какво се случи. Всички ме обиждат и пренебрегват зареди нея, но някои момичета се правят пред нея, че не са ми приятелки, за да не им се разсърди въпросното момиче. Всеки един е егоист и нямам нито един приятел. Помогнете ми много ви моля аз съм чувствителен човек и само ако чуя някой да ми каже тъпа, ми се иска и аз да го обидя, но не мога и ставам безсилна и се насълзявам. ПОМОЩ! Не искам да остана сама :(( знам, че ще се намери все някой когото да прочете историята ми. Благодаря предварително за съветите!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 9b5ac21a0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами виж аз доскоро също бях в подобна история. Е не съм останала сама но се скарах с приятелка която беше всичко за мен. Бях готова дори гаджето си да пренебрегна заради нея но тя не го оцени. Но виж мила накрая просто разбрах че не трябва да ми пука за човек на който не му пука за мен. Така спрях и аз да и пиша и въпреки че сме от един клас дори не си говорим. Но в твоя случай е малко по деликатно. Единственото което мога да те посъветвам е да намериш др приятелка която ти е по близка и да тръгнеш с нея за да не останеш сама. След това вече нещата сами ще се наредят. Но за това момиче което не обижда не трябва да ти пука защото тя не ти е била толкова добра приятелка щом така се държи. А ти имаш ли си гадже и на колко си???

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 064a73268e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ех, знам го това :(, изпитвала съм го много пъти, когато бях по-малка /сега съм на 14/. Тези „приятелки“ в класа ти ли са, или са и от твоя квартал? Ако са само в класа, нямаш ли други приятели, например в квартала, от другите класове? По написаното предполагам, че си все още в основното училище. Ако е така, когато стане време да кандидатстваш гледай да не си в същото училище, в което ще е някоя от тях. Отиди в училище, в което ги няма и започни на чисто. Но да знаеш, че и там няма всички да те харесват - винаги ще има хора, които няма да те харесват, хора, на които ще си им безразлична и хора, които ще те харесват и ще търсят приятелството ти :).
*Яса

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 00eea614ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Слушай, бях в същата ситуация, но не съвсем... най-добрата ми приятелка отиде да учи след 7ми клас в друг град и останах самичка тук.... имаше подобно нещо с едно момиче: всички са й приятелки но незнайно защо не ме харесва и УЖ приятелките ми се правят че не ме познаваъ за да не си развалят отношенията с нея... знам колко е гадно, докато я няма сте заедно и като дойде й се лепват всички... също съм чувствителна и не издържах... понеже тренираме заедно съм с нея по няколко пъти в седмицата в една зала просто нямаше как и отидах и говорих с нея.... сега сме в по-добри отношения, но останалите пак си странят от мен докато тя ее нааоколо... отиди и говори с нея, ако не стане от първия път(както при мен) говори с майка ти, тя ще те съветва : )

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker