Как да му докажа, че го обичам ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да му докажа, че го обичам ?
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2359 пъти
Преди години имаше едно момче, което даваше всичко за мен, но както казваше той '' аз се надувах и не му обръщах внимание ''. След мен се занимаваше с още две момичета, които също с течение на времето заобича. Аз бях първата му любов и от трите ни - несподелена. Минаха две години от началото на всичко. До началото на тази година той ме обичаше все така силно както в началото, но след поредния ни скандал се промени отношението му към мен. Преди няколко дни излизахме само двамата- обясни ми защо се държи така и кое по - точно го е накарало да ''охладнее'' към мен. Два пъти каза, че вече не го интересувам. Вече е съвсем различен. Казва, че не иска повече любов, защото и трите сме го наранили.

Но аз не вярвам или поне не искам да повярвам, че момчето което се бореше за любовта вече не я иска. Лошото е че сега аз започвам да се влюбвам в него. Когато ме прегърна отново забравих всичко, което се е случило между нас и не исках да го пусна. Искам го, а незная как да му кажа след като няколко пъти каза, че вече му е все едно. Когато му звъня рядко вдига. Повечето пъти или затваря или се прави, че не чува. Когато му пиша пак рядко отговаря. Незнам какво да правя, незнам как да го накарам да си върне старите чувства към мен. Ако му кажа сигурно ще каже, че не го интересува и ще се одръпне. На практика в момента няма какво да изгубя ( нямам нищо свързано с него ), но ме е страх, не искам да му казвам направо, а първо да му докажа, че го обичам.. но как.. Как като дори не ми пише? Преди време беше ми казал, че не иска думи, а доказателства. Кажете ми как да му докажа, че го обичам, тоест как да му върна чувствата? Моля ви трябва ми помощ! Не искам да е поредния неправилен! Искам да съм с него, но късно го осъзнах!

П. П. Аз съм на 17, а той на 16 и сме от различни градове.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 02cde5dca7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Такъв е животът. Колелото се върти. В твоята ситуация ясно се вижда, че всичко се връща, рано или късно. Преди време той е искал да бъде с теб, а сега ти. Мнението ми е, че той не иска да сте заедно, защото се притеснява от това да не го нараниш отново. Той има причина, преди време, както сама каза, момчето е давало всичко за теб, а ти си разбила сърцето му. Трудно е да се забрави такова нещо. Постави се на негово място. Забелязала съм, че когато виждаме, че някой дава всичко за нас, някак си се възгордяваме и си позволяваме да си играем с чувствата му. Изпитала съм го. Това, когато си готов на всичко за някого, а той накрая да започне да ти разправя някакви глупости, разочарованието е огромно. :) Съветът ми е да говорите по-често, да излизате, не му натрапвай чувствата си. Опитай се да възвърнеш приятелството ви. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker