Шегаджия или... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Шегаджия или...
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2039 пъти
Момиче на 16г. От лятото харесвам едно момче, което на шега или не, малко или много ме сваляше. Има си приятелка от 2 години и може би това ме спираше да правя каквито и да било действия. За известно време спря да ми обръща внимание и бях много притеснена, но тогава се появи едно друго момче и почти го бях забравила. Преди два дни обаче пак ми напомниха за него. Отново говорил на едни приятели за мен. Но има един проблем- не мога да разбера неговия език. Като казва:" Ще я взимам" или "А така ще я обичам" ме подлага на съмнение дали изобщо намеренията му са сериозни, такива изрази ми звучат някак подигравателно. Въпреки че и съвсем сериозно си е казвал, че съм много красива и нежна, и много малко хора заслужават вниманието ми.

Харесвам го, но понякога с тъпите си изцепки ме кара да се срамувам от себе си дори. Постоянно намеква разни неща за секс, а аз го харесвам обаче никак не ми се иска той да ми е първия.. Ох, не знам вече какво да мисля и правя. Според мен иска само секс, а не сериозна връзка, все пак си има и приятелка. Признавам си, че един-два пъти ме е възбуждал само със свалките си и за момент умирам да си легна с него и да не спираме да го правим цяла нощ непрестанно в най-различни пози, но в следващия момент мисля съвсем различни неща и как просто ще се подиграе с мен. Искал ми е номера, но не ми пише в чата. Говори за мен, но никога с мен. Може би проблема ми може да ви се стори маловажен или "детска история", но когато поискам съвет от приятели те постоянно казват: "Не се впрягай толкова, момчето просто те сваля. Какво постоянно го мислиш дали те харесва истински или се базика. Благодари се, че се занимава с теб, защото нас не ни забелязва."
Искам съвет, а не нападки. Моля ви..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: bccfe138f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не съм сигурна дали ние ще ти дадем правилен съвет поради простата причина, че не познаваме момчето и единствено по твоето описание трябва да си правим някакви заключения, които не се знае доколко ще са точни.
Лично на мен ми направиха впечатление няколко неща:

1) "Говори за мен, но никога с мен. " - странно поведение за момче, което би трябвало да има някакви чувства към теб (ако ги има). Не е ли по-нормално да дойде при теб, да те заприказва, да се опознаете... не знам, на мен лично ми се струва странно поведението му.

2) Относно това, което са казали приятелките ти: "Благодари се, че се занимава с теб, защото нас не ни забелязва. " - миличка, НЕ ТИ трябва да си благодарна, че той се занимава с теб, а ТОЙ ТРЯБВА да е благодарен, че ти му обръщаш някакво внимание тъй като както сама каза има приятелка и ти това го знаеш. Изобщо не се подценявай! И за нищо не трябва да си му благодарна, тъй като той нищо не е направил за теб!

3) Ако усетиш, че той е с теб само защото иска да преспите.. ами моят съвет е да го разкараш, защото после ще съжаляваш, но ще бъде късно. Бъди внимателна с него, защото по думите ти разбирам, че си доста разколебана относно него: "Постоянно намеква разни неща за секс, а аз го харесвам обаче никак не ми се иска той да ми е първия.. "
Щом НЕ ИСКАШ той да ти е първия, тогава няма да е той. Ти решаваш, НЕ ТОЙ! Изчакай по-подходящ. Да не мислиш, че ако "изпуснеш" този, след време няма да се появи някое друго (а и навярно по-подходящо) момче?

Пожелавам ти успех и дано вземеш правилното решение за себе си! :)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 86211129d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   ами аз съм момче и мисля че е луд по теб когато едно момче говори на другите за теб това значи че просто му е много приятно да си те представя а дори да каже нещо подигравателно това е друг признак че си пада по теб а това че на говори с теб е от притеснение щото се спича и не бива да слушаш приятелките си според мен те ти завиждат а онова за секса може и да му се иска но ако чувството е взаимно просто трябва да му се нахвърлиш късмет

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker