Моля за съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121270)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18548)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Моля за съвет
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2722 пъти
Историята е малко дълга, но се надявам, че все някой ще я прочете и ще се опита да ми помогне.

Всичко започна, когато се запознах с него. Сближихме се, писахме си всяка вечер.. дори започнахме да си казваме, че се обичаме. Той ми показа, че има чувства към мен, но аз бях влюбена в друг по това време. Но все пак и аз го обичах и с времето осъзнавах всъщност колко съм влюбена в това момче и как не мога без него. Понеже е от моя випуск, отидохме на почивка всички класове и там се сближихме още повече и дори се целунахме няколко пъти. Много го харесвах и много исках да съм с него, но не можех, защото си мислех, че обичам друг. Другото момче беше доста по-голямо от мен и нямаше как да съм с него, защото след като завърши щеше да учи в чужбина, но въпреки това ми даваше надежди.. и аз се хващах. Като се върнахме от екскурзията нещата бяха същите. Продължихме да си пишем и т. н. Дори излязохме, но когато той се опита да ме целуне се отдръпнах. Както казах ме беше страх и не знаех какво да правя. Втълпявах си, че не го харесвам и че не мога да бъда с него. Поканих го на рожденния си ден след време и той разбира се дойде. Отново за малко да се целунем, но не се получи.

Всичко е в продължение на година. Аз започнах да се опитвам да го отблъсна, защото не исках да го нараня, но всъщност с това си държание точно това направих. Към януари месец, осъзнах, че съм готова да бъда с него и че страшно много го обичам и че не мога да бъда без него, но точно тогава той реши да се откаже от мен, защото не можеше всичко да продължава и да ме обича, а аз да не бъда с него. Тогава спряхме да си пишем, а аз му се извинявах страшно много, но той не искаше да ми прости и ми каза, че назад не се връща. Писах му, писах му, но нищо не се промени. Нямахме възможност и да говорим на живо.. След време малко пих и му се обадих и говорихме 40 мин и аз през цялото време му се извинявах и се опитвам да го накарам да повярва, че страшно много го обичам и че искам да ми прости. Обеща ми да ми се обади на другия ден и го направи, но си говорихме много малко, но не ни се промениха отношенията.

След време се скарахме и си наговорихме страшни грубости. Дори ме блокира навсякъде. Често говорел на приятелите си как ме обича, но искал да ме накара да разбера какво му е било през цялото време и че колкото и да му е тъпо, по-тъпо му е било, когато толкова неща са се случили и толкова ме е обичал, а аз се отнасях лошо и никога не тръгнахме. Минаха около 2 месеца и аз отново се опитах да оправя нещата. Отидох до тях и му се обадих да слезе, за да поговорим, но той ми отказа грубо. След това като се прибрах, видях, че ме е отблокирал и ми е писал да го оставя на мира и че страшно много ме е обичал, но не иска да се връща и че има приятелка, с която е щастлив. Благодарих му за хубавите моменти и той също на мен.. Минали са почти 5 месеца от както се скарахме, а аз страдам страшно много за него и го обичам до болка. Може да си мислите, че на тази моя възраст(16) не мога да изпитвам истинска любов, но повярвайте ми мисля, че това ми е първото истинско и такова влюбване и искам да оправя нещата. Вече се изчерпах и не знам какво да направя. Наскоро пак е казал, че му е тъпо, но също и че никога няма да ми прости.
Моля за съвет..

Обичам го страшно много, готова съм да съм с него и никога повече няма да постъпя по този начин. Има ли шанс да ми прости? А дали ме обича още? Не знам какво да правя.. Преди бях адски объркана, но вече всичко ми е изяснено и съм сигурна, че не мога без него. Писахме си във всеки удобен момент и ни беше хубаво заедно, а сега дори не се поздравяваме.. това ме убива. Мисля, че ме гледа по онзи начин, както ме гледаше когато беше влюбен в мен, но ме е страх, че мога да греша. Според вас има ли възможност да ме обича още, след като ме е обичал в продължение на година и то е казвал, че е истински.. Не искам да го наранявам повече. Искам да му покажа, че може да е много щастлив с мен и че го обичам страшно многооо.. :)) Моля някой да отговори на тази история и да ми помогне. Наистина съм отчаяна.. :))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 6e2accc976
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен още те обича и то много. Ако го видиш по коридорите го хвани и му кажи че няма да го оставиш на мира докато не те изслуша. Разкажимутова което написа и тук. Може би тогава ще ти прости.

 
  ...
преди: 12 години, 28 дни
hash: 1d32416d7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От авторката: Благодаря много. Но няма ли да е по-добре ако говорим извън училище, защото ще имаме повече време и няма да има други хора покрай нас? Надявам, се че си прав/а, че ме обича. Доста хора ми казаха, че такава любов не изчезва толкова лесно, но не знам вече какво да си мисля. Ще опитам да събера достатъчно смелост да говоря с него и да му кажа точно какво чувствам и мисля. Бладогаря отново! :))

 
  ...
преди: 12 години, 28 дни
hash: e8dc8819cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   В продължение на година.. уоу.. това е много. Такава искра не се угася лесно.. убедена съм, че още те обича. Аз на моето момче му казах, така както № 1 е написал/а тук.. "Няма да те оставя на мира, докато не ме изслушаш"!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 27 дни
hash: 1d32416d7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката:Надявам се да сте прави, че още ме обича. Ще говоря с него и ще му излея сърцето си, пък каквото ще да става. Предпочитам да опитам, отколкото винаги да се чудя какво е щяло да бъде. Благодаря много и на двамата!!!! :))))

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 90c6368d90
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Какво се случи?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker