Искам в старото си училище - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам в старото си училище
преди: 12 години, 23 дни, прочетена 2332 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 14 год. и съм 8 клас. До миналата год. учех в предишното ми у-ще и в 7 клас много исках да напусна оттам и да ходя в друг град на по-далече и в друго у-ще.

И си мислех че там ще е по-готино защото ще съм сама и ще си правя каквото си поискам, и няма учене, писане, зубрене и какво ли не. Но за съжаление изобщо не е така, прекалено много се набляга на учене и домашни че не направо се побърквам, и не само това всички са ми много антипатични и искам да се върна в старото у-ще и всичко да е както беше в предишните години, най-вече в 7-ми клас защото беше страхотно всичко там. Искам пак да съм си с мама и тате, да съм на 2 крачки от у-щето и всеки ден да се виждам и да излизам с приятелите ми и да ходя с желание на у-ще защото и класа ми беше супер и абсолютно всички учители бяха перфектни и всичко това ужасно много ми липсва.

И аз още от 15-ти септември осъзнах че не искам да уча тук и искам да се върна, но на майка ми каза някъде на края на септември около 20-25 септ. , разбира се че не й казах късно, но просто ме беше страх да и кажа още първи ден, въпреки че през лятото много съжалявах че напуснах от това училище и всяка вечер като си лягах слушах тъжни песни и плаках. И не само тогава, това продължава и до ден днешен, и ужасно много им се молих да ме върнат, но не искат и не искат. Преди се надявах 2-ри срок да ме върнат някак да се навият, но не стана. И сега пак си мисля че до догодина ще мога да ги убедя да се върна и винаги живея с надеждата че все някога ще се върна. Вече почти цяла учебна година се мина, а аз с всеки изминал ден все повече и повече искам да се върна.

И мога да кажа че много често посещавам старото си училище въпреки че майка ми не ми разрешава да ходя там и не знам защо е толкова против това. МОля вииии помогнете ми, кажете какво да направя за да върна времето назад, както беше преди... това зависи само от родителите ми... как да ги убедя.... не мога повече да живея така... искам да се чувствам добре както е било преди...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 23 дни
hash: 1d6daa6abe
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма как да върнеш времето назад! Ти какво искаш - цял живот седми клас ли да си? Цял живот забавления и кафенца с приятели? Стягай се, учи и спри да се лигавиш!
xperia

 
  ...
преди: 12 години, 23 дни
hash: e35b4afa5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да ти кача честно и аз искам да се върна в старото си училище. Там беше някак различно. Всички бяхме приятели, а в това училище не знам, не ми харесва. Аз се чувствам така сякаш съм само временно с този клас, с който съм сега. Но ние ще бъдем заедно още 5 години...
Можеш да се върнеш в предишното си училище, но нищо няма да е същото. Всички ще са се преместили в други училища... и там ще са останали двойкарите - както казва майка ми :)

МАКИ-ЧАН

 
  ...
преди: 12 години, 23 дни
hash: 18a4598e4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ами искала си да бъдеш самостоятелна, но това не е толкова лесно колкото изглежда. Но си забравила че щом не си в този град и твоите приятели няма да са с теб. Ами обясни на вашите че ти е трудно сама че не се оправяш и че искаш да се върнеш.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 22 дни
hash: 0827b6bd74
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   ОТ АВТОРКАТА - до No 2 - напротив, всички мой приятели останаха там, от класа се махнаха само 2-ма човека, с които не съм толкова близка. Всички мой приятели и най-добри приятели са там.
До Номер 3 - Радвам се че ти си ме разбрал/а правилно и благодаря за което, но за съжаление родителите ми никога няма да ме разберат колкото и да им обяснявам че им е адски гадно... :(

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker