Дайте съвет, той още е всичко за мен и ще бъде задълго..! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Дайте съвет, той още е всичко за мен и ще бъде задълго..!
преди: 12 години, 22 дни, прочетена 1749 пъти
Пиша тук, за да ви споделя моята история и да ви помоля за помощ.. Като начало, аз съм от София и съм момиче. На 15 съм и както се предполага от заглавието ще говоря за момче. Името му няма да споделям, ще го наричам в текста Тони(не е истинското). Значи, от лятото на 2011 съм влюбена в него, имаме много хубави моменти с него, той показваше милиони знаци, че не е безразличен към мен.. Престанахме да се виждаме толкова често след 15ти септември, като започнахме училище. Тони знаеше за чувствата ми и си мълчеше по този въпрос. Но ето че месец октомври научих че има гадже. Реших да го питам, оказа се истина. Тогава от гордост, за да не ме помисли за слаба, му наговорих куп глупости от рода на ''любовта ми беше двуседмична глупост, а пък аз и без това си имам приятел, нека забравим за лятото''.. Той беше много любопитен за гаджето ми, но то всъщност не съществуваше-излъгах го!

Да, беше грешка, няма нужда да ми го натяквате и в коментарите моля! :) Наскоро той си направи профил в сайт за анонимни въпроси и са го питали кой си харесва и т. н. от този род. Четох отговорите му, в които пишеше че си харесва момиче от неговото училище (аз не съм от него), че последната която си е харесвал е била от неговия клас и други глупости. Да, факт е, че го е написал, и трябва да се примиря, но още не мога да свикна с тази мисъл, тъй като отношението му към мен много ясно показва че може би не е безразличен... Аз също имам профил в този сайт за въпроси и вчера по времето когато той беше онлайн получих въпрос : ''Какво мислиш за Тони?? '' Което ме наведе на мисълта, че той го е изпратил, но не съм 100% сигурна... Но пък от друга страна не намирам причина да лъже за това коя харесва-защо му е? !? Изобщо ми е много объркано и вече не знам в какво да вярвам! Моля ви за съвет, изкажете гледната си точка и ми дайте съвет струва ли си да се боря това лято, или да се опитам да го забравя??? А, и друг въпрос-как да го забравя, след като цяло лято отново ще се виждаме с Тони и общи приятели??? :) :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 22 дни
hash: 54f3a53c07
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, опитай се да разбереш кой е писал въпроса... ако не си отговорила, пиши че искаш същия човек да те пита от фб или на лично за да си направиш изводите ии така : ) Ако е от него, го попитай защо го е написал, има ли чувства а-у, а ако не е... по-добре се направи че не ти пука : ) Успех : )

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker