Майка ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Майка ми
преди: 12 години, 27 дни, прочетена 1997 пъти
Здравейте. Аз съм момиче на 16г. и бих искала да ви споделя някои неща относно майка ми. Тя е на 38 - не е стара, но от известно време насам е много раздразнителна и вече не знам какво да правя. От 1 година работи в Гърция и когато си идва в България постоянно е много ядосана, вика дори за най-малката глупост по мен и по баща ми, а на брат ми, който е на 7г. естествено не му казва нищо.

Когато не може да намери нещо - ние сме виновни, денят и е лош - пак на нас си го изкарва. Постоянно е нервна, много рядко мога да разговарям с нея като човек, а когато разговаряме си се държи като нормална истинска майка, с която можеш да говориш за всичко, въпреки, че никога не се сеща да поговорим, ако аз не я накарам. Имало е случаи, в които започва да крещи, хваща се за косата, започва да се тегли или пък още по-зле - взима нож и винаги е на прага да се среже, но аз винаги по някакъв начин го взимам от ръцете и и тя не успява. Когато е тук.. някак си не искам да се прибирам, не искам да стоя в нас. На училище си прекарвам страхотно-винаги се смеем и забавляваме с приятелите ми и аз по принцип съм доста положителен човек, но прибера ли се вкъщи цялото ми настроение изчезва точно заради нейното истерично поведение.

Докато е в България аз почти не излизам навън първо защото нямам никакво настроение за каквото и да е било и второ защото като ме види с приятелки винаги идва при нас с брат ми и седят с часове и аз направо се вбесявам. Докато си е в Гърция.. някак си се чувствам много по-спокойна. Знам, че като се прибера няма кой да ми крещи. Ще си поспя, ще уча и ще изляза на спокойствие без някой да ми съсипва настроението. Докато е тук почти всеки ден ми идва да сложа край на живота си, защото понякога не мога да търпя самата обстановка, но разбира се - сдържам се. Понякога ми се струва, че ако не беше заминавала и си стоеше вкъщи аз сега щях да съм дете с увредена психика и със милион опита за самоубийство, точно заради нейното държание. На моменти и аз изпадам в истерия.. може би съм го наследила от нея, но определено не искам да ставам като нея, за това от една страна се радвам, че е в друга държава.
Благодаря на тези, които отделиха време, за да прочетат моята история. Ще се радвам ако споделите мненията си по темата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 27 дни
hash: f0e8f7a08d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много странна история. И тя майка ти като работи в Гърция, баща ти сам ли ви гледа у вас? Как може майка да си изостави семейството така. И това с викането не е нормално. Тя очевидно се дразни от вас. Една от причините може да е, че си има друг там в Гърция и при това положение всичко свързано с баща ти и тебе я вбесява. Ако обаче греша, тя има нужда от почивка. Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 27 дни
hash: f6df8ca4e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Питай я, защо се държи така с теб. Поговори и с баща си според мен.. ( дано поне малко съм ти помогнала ) :))

 
  ...
преди: 12 години, 27 дни
hash: f12ac74c11
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мила майкати явно е в ккритическата. Защо се мъчиш да и обясняваш някой неща и да говориш с нея, прави си издводите за себе си защото това е твоя живот, не се мъче да излезеш на глава с някой който няма да те разбере просто се съгласяй или си премълчавай но не влизай в спор с нея. Защото като се замислиш има ли смисъм толкова нерви с човек който няма дя те разбере. Не се мъчи да обясняваш нещата на другите, а прави изводи в живота за себе си!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 27 дни
hash: fad9110ca8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Мила, не се притеснявай и не слушай номер 1 :). Няма нужда от такива лоши прогнози. Поговори с майка си. Може нещо да не е наред в работата, да и е мъчно и ядосано, че е толкова далеч от вас... Всичко може да е, ние не сме гадатели тук. Ако гледах на кафе или боб, а може би и на карти, щях да ти кажа какво и е. Съветът ми е просто да поговорите. Просто и така ще се успокоиш.
Ес

 
  ...
преди: 12 години, 27 дни
hash: 09cda81dac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не се радвай, че майка ти е далеч от теб. Не мисли с лошо за нея. Все пак ти е майка. И тя е човек, като всички останали, и тя може просто да си има своите моменти.

Зла. :(

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker