Как да станем повече от познати с нея? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да станем повече от познати с нея?
преди: 12 години, 21 дни, прочетена 1956 пъти
Здравейте, аз съм момче на 13. Както разбирате има едно момиче, което харесвам. Но работата е там, че се виждаме само на уроците, които ходим, а иначе сме в съседни класове в даскало. Но просто като отида на уроците момичетата и момчетата си седим отделно навън(преди да почне часът). Говорим и тн. Е и как да намеря приказка с нея? Тя е умна аз също. По мои впечатления не е от онези фукли с луксозни дрънкулки и др. Просто се срамувам да кажа пък и то няма кога. Пък и на всичкото отгоре според мен не съм много красив в лицето. А иначе съм мускулест и широкоплещест, спортувам 2 спорта не ям чипсове и др. боклуци. А и съм много забавен - няма момиче, което да не съм разсмял. Даже пиша книга и имам стихотворения. Плс дайте съвет! Благодаря на всички предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 21 дни
hash: b37f31c806
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какви съвети искаш - ти сам си го каза - срамуваш се. С това само ти можеш да си помогнеш.

 
  ...
преди: 12 години, 21 дни
hash: 92ced4448a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хей, аз съм на 15, но когато бях на твоите години аз харесвах едно момче. Не беше чак толкова красив, беше мускулест, не беше припарвал до чипсове, снаксове и други. Беше много забавен, УМЕН и възпитан, а накрая се оказа, че и той ме харесвал, но си траел, като мене. Казахме си една седмица, преди да завършим 7-ми клас. Е сега сме в една гимназия и сме двойка. Преди, когато той ме заговаряше по коридорите (ии.. ми говореше за Биология, понеже и двамата сме луди по тази наука, после постепенно започнахме да си говорим за други нещица, например филми, музика, ходехме на кино.. )и се смеехме заедно.. Имаше много надути хорица, които пускаха слухове и се подиграваха. Наричаха ни "влюбени гълъбчета" и още разни неща. Разликата м/у нас и тях е, че сега ние СМЕ влюбени гълъбчета, а те си висят самииии..

Защо ти казвам всичко това??

Опитай се да намериш общи интереси с нея.. например фотография, биология, нещо, което и двамата харесвате. Знам, че е трудно, защото тя все пак е... момиче, но ще се справиш! Само обещай, че няма да си траеш до последно с мисълта "Тя ме радва, дори да не ме харесва, това е достатъчно! ". Няма да ти мине така, НО няма ли как да я засечеш преди уроците, да се разходите, да си поприказвате.. И ДА НЕ ВИ Е СТРАХ ОТ ХОРСКИТЕ ПРИКАЗКИ, ЧЕ АКО АЗ БЯХ ГИ ВЗЕЛА ПОД ВНИМАНИЕ, СЕГА НЯМАШЕ ДА СЪМ С ТОЗИ, КОЙТО ХАРЕСВАМ!

:)

П. п--> А момичето давало ли е някакви признаци, че има отношение към теб?? ..

 
  ...
преди: 12 години, 21 дни
hash: edd4668bea
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Умен, забавен, мускулест, пише стихотворения и книги... Голяма реклама си направи, бе, приятел, честно. Ако наистина всичко това е вярно, то най-малкото трябва да си супер уверен в себе си и да не ти е проблем да я заговаряш. Не виждам какъв ти е проблемът, ако това е случаят...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 21 дни
hash: 5aba40c961
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   По начина от които се описа ми звучиш като некои зубър или просто смотаняк не заради лицето ти а щото хар смотани неща не се обиждаи но момичетата не си падат по такива требва да се промениш

 
  ...
преди: 12 години, 20 дни
hash: 92ced4448a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   № 4. Зубър? Че що да е зубър, отличник е -да, но ако е зубър, няма да му пука за момичета! Първо се научи да пишеш грамотно, че си жалка работа с тоя кьопав правопис! Момичетата харесват стегнати, умни момчета с цели. Не някакви плейбойчета!

№5.
Първо, ти не знаеш пикльо ли е, не е ли! Оправи си и ти правописа, щот "НЬ" нищо не ми говори. Ми моят беше с мускули, ама не няк'ви големи, смисъл беше стегнат!

 
  ...


...
преди: 12 години, 20 дни
hash: d008a44e6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз съм на 13, и аз си харесвам едно момче просто незнам от къде да започна... Направи като мен с мен почти сработва Бъди естествен усмихвй й се и просто бъди мил с нея...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 19 дни
hash: e8f196b525
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   До автора: Номер 1 до някъде е прав! 1:Успокой се 2:Спомена, че преди уроците имате малко време, в което говориш с приятелите си! В това време можеш да отидеш при нея и да завържеш разговор за урока, за домашните.
Попитай я как е прекарала през уикенда! Това е което мога да те посъветван, но щом си толкова срамежлив, не гарантирам сигурен успех!

 
  ...
преди: 12 години, 13 дни
hash: 1462eace08
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм често душа на компанията както казах по горе няма мониче, което да не съм разсмял ама стигна ли до тънката част с някоя, която харесвам (както сега) увереността ми се губи. Честно казано мисля да говоря лично с нея и просто ще й кажа!

ОТ АВТОРА

 
  ...
преди: 12 години, 12 дни
hash: 48a30b60e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ти си момче. Дори и да те харесва момичето почти винаги чака момчето да направи първата крачка ако ли не просто си стои и не му казва дори да има чувства. Това е така защото ние лесно се нараняваме и внимаваме. Просто иди и говорете за нещо. Не е важно какво точно. Станете приятели и й покажи че може да ти се довери и ако сега не те е забелязала то постепенно ще стане. Гарантирам ти го! Успех!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 дни
hash: 2367c54b4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 1 до някъде е прав! Повярвай в себе си! покани я някъде на вън, може би след даскало! Или през уикенда! Измисли нещо, защото ако не действаш скоро мойе да я загубиш!

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 дни
hash: 49dc06d277
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ей момчетата като теб са рядкост- не ядеш буклуци, тренираш, пишеш.... опредеелено не си губиш времето. аз съм почти на 17 и имам малко опит в това.... момиче, ако разбере че мислиш за нея така, най-малкото ще се трогне а ако не стане.... значи се взема на сериозно. Не я обиждам ей така... просто ти казвам, нямам лоши намерения. Опознай я. Отпусни се. Бъди преди всичко себе си, защото момичетата сме много чувсвителни и ако усетим и капка поза или преструвка... загубена е работата на този който се е опитал да се хареса по този начин. Наистина разходи се с нея преди или смед уроците, изпрати я до спирката пооговори си с нея, а когато я опознаеш, прецени какви действия да предприемеш :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker