Поставих я на мястото й! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Поставих я на мястото й!
преди: 12 години, 26 дни, прочетена 10716 пъти
От 12-13 годишна започнах да си изграждам свой си стил на обличане и адски много си държа на него!

Обаче все се намира някоя безлична пикла, която да ми завиди и ми краде от имиджа, а това мен и приятелите ми много ни дразни и всеки път някак си успяваме да накараме въпросните момичета да спрат да се носят така, все пак стилът е МОЙ, измислих го АЗ, а те какви са, че да ме крадат и да ми опетняват самоличността? Направо не знам, адски ги мразя тия копирни машини, за друго не живеят, а да опропастяват на яките хора живота с жалките си опити и смешното е, че мислят че няма да забележим и да се засегнем! Хаха :)) Дори в Интернет сайтовете си правя нещата пак в мой си стил, който другите нямат и всеки който ме познава знае, че това е правено от мен ама и там се намират хора дето да копират.
Обаче по едно време в един интернет сайт се появи една дето супер много изглеждаше като мен (дрехи, коса, грим, даже погледа й като моя, същата музика слуша и тя си прави по-интересни неща с профила а не взима наготово от някъде, същите пози по снимките абе много яка) а не бяхме от един град и дори нямахме общи познати, с две думи няма как да знае коя съм и да е гледала от мен, обаче аз си имах едно наум и започнах да си говоря с нея редовно и да я изследвам отблизо, за да се уверя че не е поредната жалка натрапница, която иска да стане популярна на мой гръб. В началото ми се стори сладка и приятна и нямаше как да има нещо престорено в нея а и мислехме еднакво и така станахме приятелки. Обаче моите приятели веднага са я надушили явно и ме предупредиха за нея, ама аз не исках да прибързвам.

През лятото заминах да работя на морето и контактите с нея станаха по-редки, защото достъпа до Интернет ми беше ограничен. НО! Не минаха и две седмици и почнаха да ми звънят приятелите по телефона да ми се оплакват, че са я наблюдавали откакто съм заминала и видели, че в профила й има елементи, които съм сложила и в моя, за картинки говоря и аз си казах "ок де еднакви сме, кефим се на едно и също, стават такива работи". Имах й по-голямо доверие, отколкото на всеки друг непознат дотогава! Обаче след няколко дни пак ми звънят и ми казват, че си е качила 10 нови снимки, на които е 1:1 с мен, пак си казах, че сигурно преувеличават.

Така 2 години минаха, говорех си с нея, наблюдавах я и изведнъж осъзнах, че май приятелите ми са били прави за нея, защото съвпаденията ни бяха станали прекалено много и чак такава телепатична връзка няма, въпреки че тя каза, че била сънувала катастрофата, която бях преживяла тогава ден преди да се случи и се беше разтревожила за мен. Обаче всеки път като я питах как се е сетила за абсолютно същите идеи тя казваше, че е напълно случайно и че аз всеки път съм я изпреварвала, хах :) Някакви смешни оправдания :D Така още една година се изниза и все по-противна ми ставаше и приятелите ми ме питаха дали няма да направя нещо по въпроса, защото не можеха да я понасят а и се беше опитала да се сприятели с тях. Значи първо ми краде стила, после се опитва и приятелите да ми превземе и после какво ли си е мислила, че ще стане? Никоя не може да ми заеме мястото!
Така един ден реших да й го кажа лично, да я накарам да спре, защото иначе я чакаше нещо по-лошо. В средата в която се движа имиджа ми е доста популярен и никой не може да го сбърка ама поне 100 пъти ни бяха бъркали и бяха мислили нея за мен (поне в гръб и отдалеч и тя самата ми сподели, че някои момчета са искали да ходят с нея защото не можели да бъдат с мен, бахти неудачницата - не я харесват заради самата нея :))

Ама абсолютно никой не беше бъркал мен с нея, как става тоя номер? ;) Никой не идваше при мен да ми каже "Ей много ми приличаш на ****" Както и да е, когато й казах да се спре, тя се направи на ударена и каза, че би било много малоумно да ме копира пред всички и да се прави после, защото никой от нас не е толкова тъп да се върже. ДА АМА НЕ! Тя наистина е ТОЛКОВА малоумна и мислеше, че ще стане интернет звезда и че ще се огради с приятели като мен хахах... Жалко :) Аз мислех че ми е приятелка а тя само искаше като всички пикли и загубенячки да застане до мен и да ми вземе славата. Моето обкръжение си има принципи и много ги мразим копирачите.

Дори външните хора ни виждат колко сме яки и не припарват до нас защото знаят, че не взимаме кой да е в тая среда. Изчаках момичето още месец-два да я видя дали ще се оправи или поне исках да спре да пуска снимки на грозната си мутра с МОЯ стил ама не спря. Само дето нейните снимки никога не са били коментирани повече от 10-20 пъти, а моите са минавали 1000! ;) Само дето не се оправи, а аз вече бях събрала достатъчно доказателства да покажа на всички колко е нагла. Всеки път слагах дати на пускането на моите и нейните снимки, за да се види, че моите са направени първи, а нейните ден, два или часове след това. Даже нещата, които си бях правила сама на фотошоп и нямаше откъде да издърпа и тях беше изкопирала, от-до! Тая верно е луда и почнах да си мисля че ще се довлече от там от където живее и ще почне да ми обира и личните вещи!

Просто си личеше колко ми завижда за всичко и как иска да бъде като мен, само дето не беше като мен, а се беше превърнала буквално в мен. Да в началото беше безобидно, взимаше си по картинка две от лейаута ми в майспейс, но после не се поколеба и започна и същите дрехи да си купува (аз пазарувам от втори употреби и да намериш същите дрехи е адски непосилна задача ама тая е некво упорито животно и беше успяла да се справи), същата раница цялата в значки и нашивки (твърди че ходи така от малка и горе-долу е така ама при всичко останало няма как да повярвам), след моя снимка цъфваше и нейна подобна... УЖАС. А забравих! Точно след мен си направи абсолютно същите пиърсинги и май вече съм сигурна че знаете за кой говоря ;)
И какво стана, направих с помощта на приятелите ми, които също я бяха следили един албум във фейсбук с мои и нейни снимки за нейн позор пред всички а приятелите ми във фейса са хиляди и познайте кой не я е видял? :)) Всички започнаха да пишат супер гневните коментари по нейн адрес, да я обиждат и да я нападат и бяха прави, защото тя е едно нищо! Една жалка карикатура без личен живот седяща денонощно в интернет да се вманиачава по готините хора, като които няма да е никога. АБсолютно НИКОЙ не се застъпи за нея даже нейните приятели седяха и мълчаха и не знаеха какво да кажат. След това явно на нея й подейства както бях замислила и не знаеше къде да си тикне главата от срам.

Пишеше постоянно в гнусния си депресарски блог колко е обидена и колко сме бездушни и зли че да я предадем така защото тя не била направила нищо а сме се заяждали без причина. Скимтеше как никой не я познава че да я обижда, долното мръсно безлично безполезно създание! Знам че ме мрази само дето не си признава :)) Аз реших да я следя още известно време и всеки път като пишеше нещо лошо за мен някъде веднага аз и приятелите ми й пращахме съобщения и я поставяхме на мястото й! Тая сега не смее да изпълзи от мухлясалия тъмен ъгъл в който си седи защото знае че мои приятели (а такива има почти във всеки град в БГ ;) ) ще я разпознаят и ще я направят на нищо (повече от това нищо къде повече ама айде).

Аз и приятелите ми се бъзикаме, че ако си направя тениска с надпис 'copycat' и тя ще направи същата и ще си я носи с кеф и ще се мисли за велика! ;DD На концерти сме я търсили и сме питали нейни приятели дали са я виждали ама от година-две никой нищо не е чувал за тая гадина :)) Много се радвам че успявам да поставя всеки на мястото му защото тия тъпи долни смотльовци без стил не заслужават да живеят дори жалкия си живот. Хаха тая се е свила някъде и не ще да излиза защото знае колко е тъпа и грозна и как се направи за смях и сега ще си плаща. Да си мислила копирна машинке ;) И това отмъщение го замислях сигурно година преди да го направя и честно казано се почувствах много добре след като го направих!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 101

преди: 12 години, 26 дни
hash: 624d20547d
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   И какво очакваш да ти кажем ние сега??? Да мила, ти си единствена и неповторима, и тази пикла само ти завижда, защото ти си ненадмината!!! Хахаха, мисля, че трябва да пораснеш. Всеки ( дори и да не си признава ) подражава на някой, било то на звезда или на обикновен човек, но просто някои не го правят чак толкова очевидно, а на другите не им пука, в случая на въпросното момиче. Няма човек, който да си е изградил свой собствен стил.... защото всичко, което те кефи (напр. поп фолк певиците) поне 50% ще си се повлияла от тях. Ще поискаш същите ботуши, с които си видяла Мара отварачката напр., или същата рокля от клипа й:). Така че.... не се дразни за глупости. И ти си имаш свой идеал за красота или любима певица/актриса/моделка и др., и си мислиш, че това, че само ти си го знаеш и и подражаваш по някакъв начин, не личи. Всеки човек, ама абсолютно всеки човек е свободен да прави каквото си иска и е подвластен на нещата, които го кефят. И другото, което искам да кажа е, че ако си на 15-20 години, изобщо да не те притеснява, че някоя изглежда като теб, защото поколението ви е абсолютно еднакво :)! Той ако всеки тръгне да си търси двойници.... всички трябва да се осъдят:). Айде със здраве!

 
  ...
преди: 12 години, 26 дни
hash: 0b505d7b2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   Недей така грубо да се отнасяш с това момиче. Според мен, ти си за нея лидер, тя иска да прилича на теб, явно си я впечатлила с нещо - или с красота, или с ум. Затова го прави. Другият вариант е ти да имаш много обожатели, приятели. Така ли е? Момчетата лепят ли ти се? Почти всяко момиче иска да има много обожатели и момчетата да я харесват. Затова като видят, че дадено момиче има обожатели, започват да копират стила и. Надяват се така и те да спечелят обожатели. Дори трябва да те радва, че някой иска да е като теб. Но помни едно - да ти копира стила за теб е ласкателство, но тя никога няма да бъде теб. Ти винаги ще си измисляш свой собствнен стил преди нея!
~*Отхвърлената*~

 
  ...
преди: 12 години, 26 дни
hash: d6468a0772
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

7.   Никога досега не бях попадала на личност, която до такава степен денонощно зяпа и слухти насам натам дали някой не я копира, че е спряла да има свой собствен живот.
Смях :))
Остави другото, но твоето избива на параноя. Все някой я дебнел, все някой я копирал... За звезда ли се имаш?

Прави ли ти впечатление как световните звезди може цял свят да се мъчи да ги копира, но те си живеят живота и ни най-малко не се впечатляват от това. А и досега не съм видяла някой да успее да изкопира достатъчно убедително нито една звезда, защото те светят със своя собствена ярка светлина. Не се стремят да си създават стил, защото са се родили с него, точно затова са станали звезди и затова са уникални.

Нека позная за теб, обаче не ми се сърди. Ти не си нищо особено като личност, посредствена ученичка, с нагло поведение вкъщи и залитане към алкохол, цигари и наркотици (тревата не е наркотик, да, познах, че това ще кажеш:).
Най-важно за теб е колко шушукане ще обереш, а не колко добре изглеждаш, ето защо не се притесняваш да се правиш на чучело, както всяка втора тийн.
Значи не си нищо особено, защото с посредствени тийнейджърки е пълно. Има ги милиони такива с хиляден псевдоантураж от приятели във фейсбук, а дефакто сте едни самотни безделници.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 26 дни
hash: ae1b13902a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   Лапешка яка работа:р

 
  ...
преди: 12 години, 26 дни
hash: 5b969ffeeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   хаха знаеш ли аз кво мисляя??? че толкова голямо самочuвствие имаш и си мислиш че всеки те копира... остави момичето намира гледай сии там, , известния живот'' и не се занимавай с другите :D макар че и историята ти ми е малко съмнителнa.. но както и да е :D явно се имаш за Николета Лозанова :D:D:D:D:D

 
  ...


...
преди: 12 години, 26 дни
hash: e3903dd84f
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

10.   Трябва да има женски казарми в България че да ви стегнат!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 26 дни
hash: da33479bdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Абе ти добре ли си...???
В много голям филм си, осъзнай се момиче.... Ще видиш след 10 годинки ще се смееш на темата си..

 
  ...
преди: 12 години, 26 дни
hash: 05fac4be89
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Ти си невероятна, наистина си много яка! Това ли искаш сега да ти кажем? Просто много се смях на написаното от теб? Според мен ти си една надута пикла, поне така ми звучиш. И на колко години си, че се занимаваш с такива глупости? И какво ви прави толкова яки групичката там, че не ми е ясно нещо, стилът ви ли... пф. Не трябва да си толкова самовлюбена, това ще ти кажа! Била ти копирала някви си елементи, ами гръмни се тогава. Замисли се, и по-лоши неща се случват на тоя свят.

 
  ...
преди: 12 години, 26 дни
hash: 6b679f22c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Тц тц.. детска работа.. коя я била копира.. Ало момиченце на кой свят се намираш.. Това че имаш много харесвания на снимките не те прави известна. Смешно е на по 12 13 14 години да се мислите за много известни с ''вашия'' стил.. Била дружила с този с онзи.. и какво? Тези сега които дружат с теб ти се правят на приятели, НО след време ;)) ще разбереш че не са. :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 26 дни
hash: b459e451ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Ако се е случило си права за момичето, но така или инъче ти си оставаш адски самовлюбена

 
  ...

...
преди: 12 години, 26 дни
hash: 182a88f7be
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

17.   Потресена съм...
Действието на историята се развива приблизително 8 години. Две години били приятелки, една била на морето, две години се чудела дали да мъсти, една година планирала отмъщението и от две години копирната машина я нямало... измислила стила СИ на 14 8 = 22.

Ще се гръмна ако това го е написала някоя 22 годишна.. честно ви казвам.

 
  ...
преди: 12 години, 26 дни
hash: f5a6c30f5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Здравей :)!! Прочетох историята ти.. Нищо лично, но от цялата история, която си споделила не оставам с добри впечатления... Проблем ли споделяш или просто изкуствено парадираш с великата си личност? Защо се ядосваш? Харесват те.. Явно си различна.. нормално е да има хора, които да се опитват да те копират... Имам усещането, че избиваш комплекси... Съветът от мен е: смали това изкуствено самочувствие и гледай да не ти пука от това кой какво прави и как и защо и кое ти копира... Защото от страни цялата картинка изглежда смешна... :) Лек ден!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 26 дни
hash: e6a5a51cf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   И к'во, кефиш ли се с жалкия си характер и детинското мислене? Порасни малко де, б*хти и приятелката дето си и на най-големия си враг не пожелавам такава- следила си я, карала си хората да я наблюдават, кефиш се на някакви снимки в сайтове като фейсбук... какво по...?

Да не мислиш, че си единствена с такъв стил, какво и аз си нося нашивки/значки, драскам си, сама съм си правила дрехи? Айде не те познавам, не съм те виждала дори, ама съм долна копирвачка, без стил... Знаеш ли, сигурна съм, че великите ти приятели са изклюкарили само защото им се е гледала драма. Хубаво, дразнещо е да те копират, гадно е да си в една стая с момиче със същата блуза като теб, но чак до такива крайности да се стига е просто тъпо. Не си на 13, нямаш оправдание за нещо подобно! И все пак дразни ме начина по който говориш за момичето... мамка му била ти е приятелка, стегни се малко, имай достойнство... Нищо хубаво не мога да кажа просто ме напсувай, постави ме на мястото ми, щото аз сигурно съм боклук, а ти си велика и единствена по рода си, та да ти олекне.

Гадно е да се правиш на нечия приятелка, а в същото време да въртиш к*рвенски номера и да гледаш "отвисоко", всякакви други хора МОГА и уважавам, ама точно ей такива двулични не струват пет пари. Стегни се, ще пропаднеш заедно с фейсбук "приятелите ти" и "собствения" си стил.
Зу-За

 
  ...
преди: 12 години, 26 дни
hash: e8353f2765
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   След тази изповед мога да кажа само едно - благодаря на Бога, че не съм повърхностна като вас...

 
  ...
преди: 12 години, 26 дни
hash: d022eac6f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   Ти си побъркана и си пълна комплексарка вземи се се стегни малко бе момиче ''щели да и вземат славата'' каква слава да не си мадона или бритни? ! Всеки може да си прави каквото иска и ти не можеш да му нареждаш да неприятно е когато някои иска да копира твоя начин на живот, но това няма да те направи по-малко известна или красива! То качественото винаги си е качествено. Доста се учудих като прочетох, , работих лятото' тъй като си помислих че си на 8 9 защото това са пикленски номера, боже господи някаква пикла се притеснява за имиджа си, а има хора, които се чудят как да оцелеят и на другия ден и пак не се оплакват.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 26 дни
hash: 7897a5635e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

23.   Ти си смущаващо грозен (отвътре) човек. Май не са те прегръщали много като малка, оттам ли идва цялата тая злоба?

 
  ...
преди: 12 години, 26 дни
hash: 9ac458cd4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Ха ха, ти сериозно ли? Много големи проблеми имаш да ти кажа... Хората такива трагедии преживяват и направо ми е мъчно за теб и такива като теб. Стилът ти е да си тотална и пълна комплексарка. Оригиналните хора със стил не се притесняват от конкуренция, а се радват че им подражават! Ти явно не си от тях, щом трепериш и следиш да не би някой да прилича на теб... абе толкова жалка история, че нямам думи...

Зряла жена

 
  ...
преди: 12 години, 26 дни
hash: e7a5c86bc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Искам да ти кажа само 1 мила - ти си ужасно злобна, самовлюбена и самоуверена! Мислиш се за много готина, ама не си! Какво лошо има да ти разпространяват стила? Всеки си има на кой да подръжава и някои хора са решили да подръжават на теб! Не се мисли за много яка щото се хващам на бас за 10000 лева, че 2/3 от "приятелите" ти ходят с теб, заради "популярността" ти, а не заради самата теб, така че не ми се прави на много яка!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 26 дни
hash: 68054267b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   Боже, хора без живот! Нямаш ли си друга работа, освен да stalk-ваш? Нали знаеш, че на света не си единствената, която харесва едно.. Омг, осъзнай се, бате супер много ме дразнят такива като тебе.. Аре намери си работа, к'во се занимаваш все едно на някой му пука къв ти е стила..

 
  ...
преди: 12 години, 26 дни
hash: b263e99f7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Омг... да ти имам социалния начин на живот и социалните проблеми... Детска работа.. дори не ти прочетох докрай историята

 
  ...

...
преди: 12 години, 26 дни
hash: e37721cc79
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

31.   О Боже, о боже! на колко си години? !

 
  ... горе^
преди: 12 години, 26 дни
hash: 45c74da09d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Много често се случва при тийнеджърите да копират по-ярките и открояващи се деца. Разбирам цялото ти негодувание, на мен ми се е случвало същото. Дрехи, прическа, поведение, момичето ми слуша разказите и ги преразказва. Много неприятно, това се случва й до днес. Виждам, че това те кара да се мислиш за звезда. Ето тук трябва да слезеш малко на земята. Не те познаваме в цяла България, нито нея. Бъди си готина, бъди себе си, но не прекалявай с гордостта.

 
  ...
преди: 12 години, 26 дни
hash: 711e461984
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   Дано това да е поредната измислена история, защото ако не е ти си супер комплексирано и тесногръдо човече. Направо жалка.

 
  ...
преди: 12 години, 26 дни
hash: 711e461984
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   Леле сега прочетох пиърсинги, обеци и и. н и ми стана ясно що за стил имаш. Тая дето те копира, явно е същата мухла като теб.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 26 дни
hash: 9ed5cead40
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   Това ми звучи като история написана от някой петокласник. Егати детинската история!

 
  ...

...
преди: 12 години, 26 дни
hash: 94c79ae2e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

36.   Хахаха, щом работиш по морето имаш поне 16 г. Вземи се осъзнай, че като прочетох първите 3 абзаца ми стана ясно, че цял живот ще работиш като сервитьорка :)

 
  ...
преди: 12 години, 25 дни
hash: d634c9ae9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Бре, душице, за каква си се взела пък и ти. На много нахакана ли се правиш. Дай да се запознаем да видим кой, кой е, а? : )) Поздрави за слънцето в задния двор!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 25 дни
hash: daaf6ec41b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

38.   момиче, ти наистина не си наред... попринцип не пиша коментари, но твоята ''история'' ме изуми меко казано... ти в интернет ли живееш? кой колко харесвания има в фейсбук, кви дрехи има... слезни на земята и се осъзнай.!

 
  ...
преди: 12 години, 25 дни
hash: 7e8a0f77e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

39.   Прочетох първия абзац и се отказах, защото ми се стори, че е някаква тийн простотия развиваща се доста след тийн периода....

само ще ти задам въпроса твоята личност само в/у дрехите ли я градиш? Качества нямаш ли, умения?

Ягода

 
  ...
преди: 12 години, 25 дни
hash: ec2836f9b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

40.   Малко надутичка ми се струваш!!!! Според мен тя ти се е възхищавала, а не те е копирала. Можеше да поговориш с нея и да й обясниш как вървят нещата, но явно егото ти е голямо.

Май и теб трябва някой да те сложи на мястото ти!

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 25 дни
hash: 70a9ff513c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   Пхаха.. момиче, занимаваш с с простотии! Нали знаят, че стила е твой! Ти се държиш като тотална комплексарка и лигла, и звучиш сякаш си пазиш стила, щот' ти е единственото нещо! Осъзнай се!

 
  ...
преди: 12 години, 25 дни
hash: 1666440b44
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

42.   сериозно - иди на психиятър!

ТИ си долно същество което не заслужава да живее дори и гадния си живот, а не тя (както си писала)! Знаеш ли какво? На абсолютно никой от тези твои "приятели" в мрежата не му пука за теб! Те просто се занимават с теб. Освен това, ако целия ти "стил" е както си описала раницата, то даже не е и стил! ВСИЧКИ в моето обкръжение имат такива чанти. Е, разбира се - сигурно ти си го измислила това, както и изтърканите джинси, и блузката с графити... направо нямам думи! Виж, на никой не му пука за гадния ти "стил"! Не си мисли, че си по - красива или спецялна от което и да е момиче по света. Наистина, моля те, за твое добро спри с тази високомерност, преди да се нараниш. Защото (казвам ти го от опит) ужасно боли :((

ПП - На момичета като теб бих посветила песента на Милена Славова - "Куклата Мици"

 
  ...
преди: 12 години, 25 дни
hash: b4d419d04b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

44.   Ще съм кратък и ясен. Първи вариант, ти обичаш да тролиш. Втори вариант, ти си изключително жалко същество. Трудно ми е да повярвам как е възможно да ти е толкова изкривен начинът на мислене. Ти си пример за изпростялото младо поколение на България. Вероятно аз също съм на твоите години, но с ГОРДОСТ мога да кажа, че никога няма да съм толкова "готин" колкото теб.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 25 дни
hash: 65e4aaf270
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

45.   О боже мой, стига с това АЗ си измислих стила, освен ако не си си шила сама дрехите няма как да си го измислила, или си купувай дрехи уникат или не намирай на хората кусури, това е се едно първа в училище да носиш примерно шалове и после и друга твоя съученичка да си купи и ти да кажеш, че те копира, еми по тази логика и ти си копирала някой, да това момиче найстина много те копира, но какво ти пука, хората който те копират са ограничени, защото немогат да измислят свой стил.
S. I. S.

 
  ...
преди: 12 години, 25 дни
hash: 65e4aaf270
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

46.   Ти си една разглезена пикла която не разбира, че хората имат право да се обличат както искат, и колко трябва да си велика, че да имаш приятели в почти всеки град в БГ, абе я стига глупости, ти си още едно префарцунено момиче което се мисли за велико е всъшност е поредната к***а без капка идей, а и дрего да мила много си велика като пазаруваш дрехи втора употреба, хахаха такива било непосилно да се намерят, да непосилно е, защото великите хора като теб пазаруват в моловете примерно, та сега разбра ли колко си велика? ! ...

 
  ...

...
преди: 12 години, 25 дни
hash: 50771bf7f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

47.   И сега стана ли по-велика във фейса? Тя може да живее безсмислен живот ама ти живееш двойно по-безсмислен. Голямата гъзарка си с дрехите 2ра употреба и висенето във интернет качвайки милиони снимки. Страдаш от комплекс за малоценност, колкото по-бързо го разбереш толкова по-добре за теб. Щях да те посъветвам да си намериш смислени занимания, но хора като теб нищо смислено не правят в живота си освен да се снимат в различни пози и да се съревновават в някакви измислени детински битки.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 25 дни
hash: d4838ffb67
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

48.   Аз пък нека ти кажа, че най-много мразя такива, като теб ; )))))))))))))))))))))
Парцали, които се мислят за хавлии.. Не знам за нея, но знаеш ли ТИ колко смешна изглеждаш от страни? ! Толкова ти е голямо самочувствието, че пред очите ти има перде и не можеш да видиш реалността!
Жал ми е за такива, като теб.
Nell ^^

 
  ...
преди: 12 години, 25 дни
hash: 2eb1d5b7f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

49.   Ти си долна егоистична кучка, знаеш ли? Момче съм и също имам мой стил, всеки има негов си и тва, че се нося като рапър защото съм такъв или че съм се снимал с нещо, което е било моя идея и че съм си направил страхотен татус, който е харесал на мой приятел и е решил че иска същия да си направи мен само може да ме радва, защото това са вторични неща, а човека отдолу под дрешките и прическата е напълно различен, все едно аз да се направя едно към едно с Мерилин Менсън, с всичките му изпрaщели идеи няма да стана Менсън нали? Какъв твой стил ми говориш въшло, ти ли си измислила пиерсинга, ти ли си направила тия дрехи, на които викаш МОЙ стил, и други хора не могат да ги носят тъй ли, ти ли си измислила музиката, която слушаш?? Мислиш се за готина, а си баси сдуханата комплексарка, честно, ако беше готина, нямаше да ти пука кой се обличал еди как си и какво му е харесало в тези дрехи или тая прическа, които не са ТВОЙ патент! Смешна си и си жалка, направи си СВОЙ стил, когато направиш свой жанр в музиката и го изпей на сцената, измисли нов стил мода и направи ревю, защото ти също си КОПИРАЧКА! Имала пиерсинг, и половината свят има и те ли те копират, глупачко? Завряла си се в някакъв фейсбук и се мислиш там за голяма ИЗЛЕЗ и направи нещо оригинално НАИСТИНА, измисли лекарство против рак, измисли нещо, което да има стойност, а не да фъфлиш кой ти взел парцалките, които са измислени от някой ДРУГ! И мен са ме копирали мои приятели както ти казах, но това не ме интересува, защото не могат да копират МЕН самия, щом се дразниш за подобни глупости и са ти смисъла в живота... съжалявам но си един прост фейсбукски боклук!

 
  ...
преди: 12 години, 25 дни
hash: 013a1237ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

50.   Басии, пазаруваш от втора употреба и се имаш за яка??? :D
Ти да не живееш в някое село бе? ;xx
Аз мога да те копирам и нищичко да не разбереш. Бъди сигурна.
Но няма да го правя, защото:
1. Гнус ме е от дрехи втора употреба.
2. Да ти имам тогава стила...
3. Ти си една интернет мишка. ;) Явно някой без вкус и хабер за света много те е хвалил и сега си надула самочумствието.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 25 дни
hash: 47aa2137d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

51.   Май си психично болна... или си още на 14 години! Вземи порастни, моля ти се, излагаш се много сериозно и не знам колко проста и ограничена трябва да си, за да разсъждаваш по начина, по който ти разсъждаваш. Надявам се наистина да си на 14 и да имаш време да поумнееш.... Отдавна не бях чела нещо толкова ограничено и глупаво.... :@ :@ :@

 
  ...

...
преди: 12 години, 25 дни
hash: 699fbdf2e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

52.   Извинявай на колко си години? По принцип си права за копирането. И аз имам приятелка със спортен стил. Моя е спортно-елегантен но си е само мой. От известно време и тя ме копира за много неща. Обичам да рисувам и тя дори ми копира картините вещите цветовете. Може би защото аз съм по-готината и имам доста познати а не приятели защото когато си готин всички ти се пишат такива. Та да дразнещо е но пък от друга страна ми е хубаво че наистина се харесвам на останалите и си вдигам самочувствието още. Дори съм я питала понякога защо го прави. Тя ми казва че и харесва много идеята взета от мен. Не съм го приела навътре. Имам и по-важна работа-уроци. А и нямам право на никой да казвам кво да прави. Теб като те гледам май си от ония бунтарки дето ще пукнат ако всички не им кажат колко са яки с цената на всичко предимно защото във всичко друго се провалят. Само че мила когато навлезеш в живота никой няма да те пита кой те копира а всеки ще гледа каква работа вършиш и като не му изнесеш вънка!!! Пък ти се тръшкай колко искаш за това кой те копира но тогава едва ли ще те вълнува това. Има деца които си мечтаят за ръце крака да станат от инвалидната си количка. Ето това е трагедия. Просто не можеш да се видиш колко си смешна на фона на проблемите на хората които например цял ден мислят как да изкарат пари за ядене. И още нещо най-готин остава човекът с готин характер който е толерантен към всички макар да не е съгласен с всяко мнение. Аз съм доволна от себеси защото може да имам много малко истински приятели но пък нямам врагове!! Аз мога да кажа че съм истински щастлива защото се радвам на малките неща в живота докато ти си нещастница на която цял ден времето и минава в то да следи кой я копира и кой не! Жалко за теб! Не искам да те обиждам а да те накарам да се замислиш което отново е в мой стил! Бъди готина а не отблъскваща фукла!

 
  ...
преди: 12 години, 25 дни
hash: dbb4e09cb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

53.   Леле, колко си зле? ! Да знаеш имаш ама много приятели беее! :D Ако момичето е постъпило гадно тя ще си плати, не си ти тази, която ще я съди. По - надута от теб едва ли има, а едва ли си това, за което се представяш Да си център на внимание сигурно ти е мечта. Още по - странно ми защо си го написала това. Нямаш въпроси, в цялата история повтаряш колко страхотен стил имаш и колко много фр.
Sorry, ама е така!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 25 дни
hash: bce0b57849
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

54.   Отдавна не се бях смяла така. Момиче, да ти имам проблемите. Кво си мислиш, че света се върти около теб ли? Единствена ти? Ха ха. Всеки човек си е отделна личност и не може да бъде копиран. А да си чувала за: човешка доброта, обич, състрадание, толерантност, търпение или познаваш само "думата" имидж?

 
  ...
преди: 12 години, 25 дни
hash: b263e99f7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

57.   И мисля, че ти самата си : "Една жалка карикатура без личен живот седяща денонощно в интернет да се вманиачава по готините хора, като които няма да е никога". По какви критерии определяш че си готина, а другите не? Приятели имала във всеки град уухаьухаухь боже що не си организираш и сватбата из интернет пространството. Мисля че в случая смешната си ти, а не другото момиче.. Жалка картинка

 
  ...
преди: 12 години, 25 дни
hash: 7ded3acd3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

58.   Не те познавам, ама само като прочетох първите 3 абзаца и ми стана ясно, че имаш мания да бъдеш единствена. Осъзнай се момиче, няма такова нещо на този свят. Като смяташ, че си добра в модата - направи си собствена модна линия и нека се кефят на работите - поне пари ще правиш на техен гръб.
Просто няма как човек като види нещо хубаво и ново -да не се възползва.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 25 дни
hash: 4325909f14
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

59.   Мога да ти кажа само, че си материална кучка! :) Знаеш ли в каква голяма заблуда живееш, миличка??? Какво си мислиш, че тези '''пикли'' стоят цял ден и те наблюдават как се обличаш и какво правиш? Ха-ха!! То е и жалко да си го мислиш. От историята ти, която не може да бъде по-неграмотно и смешно написана(момиче ти влизала ли си в час по литература?? ) мога да разбера, че си се вкарала в някакъв филм. На никой не му пука как се обличаш и, че имаш ку*венски снимки. Ти само виртуален ''живот'' ли имаш!? Оправи се малко бе момиче! Такива като теб ми са смешни, противни, отблъскващи. Та не мога да разбера защо имаш такова самочувствие. Защо? Поне по интелект не можеш да го покриеш! Очаквам да ми отговориш на въпросите, интересно ми е. :)

 
  ...
преди: 12 години, 25 дни
hash: 143c1edc22
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

60.   По комплексарско и пропито от злоба и високомерие нещо не бях чела... Ти не си достойна дори за съжаление, дори това не заслужаваш...

 
  ...
преди: 12 години, 25 дни
hash: cb0b739349
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

61.   Пфф кифленски истории... Хората по дрехите посрещат, по ума изпращат. Тези "готини" компании като твоята са до време. Слад време всеки поема по своя път и гледа само себе си, ако си наивна и отдаваш голямо значение на компанията си и не гледаш своите интереси, идва време в което всеки си поема по пътя и оставя миналото зад гърба си, а ти оставаш да живееш със него. Сигурна съм че няма да ме разбереш сега, а след време, но едно ще ти кажа вместо да се занимаваш със глупости залягай над уроците.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 25 дни
hash: 2d703c9aea
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

62.   Момиченце ти друга работа нямаш ли си, че се вманиачаваш по такива неща, мислиш адски дребнаво. И какво ако те копира това би трябвало да те ласкае, жалко че има хора като тебе които мислят само за външния си вид и се имаш за най-вървежната и чак не допускаш нови хора в обкръжението си? !

 
  ...
преди: 12 години, 25 дни
hash: 9307287fd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

63.   Ти си, злобно същество с изключително самочувствие. Браво! Ти и приятелите ти не се ли сещате, че не сте на пустинен остров и други хора живеят на земята. Момиче, остави обидите. Ти си болна от себичност. А болестта трябва да се лекува. Лекувай се!

 
  ...

1-50 от 101
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker