Депресията, през които минавам всеки ден - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Депресията, през които минавам всеки ден
преди: 12 години, 24 дни, прочетена 1706 пъти
Здравейте 16 годишно (след 2 месеца почвам 17) депресирано чувстващо се като плужек и нямащо причина да живее.

Съшата банална история за момче на 17 без приятелка (нямал съм до сега) с много познати и 3-4 приятели които имам за истински с проблемно семейство безкрайно обичаща майка и баща пияница който си е изпуснал шансовете в живота и затова сега неможе да ни осигури бъдеще на мен и сестра ми.

Изглеждам обикновенно докато мойте приятели са доста добре изглеждащи и това до някъде ме комплексира(смисъл не си избивам комплексите просто сравняли се с тях и ми става тъжно защо не изглеждам не много малко по-добре) щото всички са сменили по няколко момичета не ми е приоритет да си хвана приятелка но нуждата се усеща.Обичам да чета книги обичам литературата обичам да спортувам по-специално да играя футбол но ми харесва и фитнеса и лостовете имам невероятно чувство за хумор(време за реклами) тормозя си главата с кви ли не излишни теми кво става с страната ни господ съществува ли или просто е начин на "някой си" да ни управлява.
Обичам да мисля над такива неща обичам да анализирам такива теми и честно да си кажа замислиш ли се над живота ти става много тъжно обичам да анализирам и хората смешно ми е като си говоря с филмирани тийнове които си мислят че им вярвам на екшъните които разправят.Мразя училището особено някой от супер тъпите учители добре съм (под добре имам впредвид 5-6 като оценка) като цяло само по-няколко предмета бе/литература история английски и още 1-2 другите са ми безкрайна дупка от скука.Човек на думите съм кажа ли нещо спазвам го затова мразя лицемери и тем подобни въздухари а едно от най-лошите ми качества е че мразя и себе си (външния си вид) както и да е просто исках да споделя с някой.(имам още много да кажа но просто ще ви отегча)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 24 дни
hash: 2b02e1b1e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Относно темото дали съществува Господ или това е начин някой но ни управлява, искам се замишлиш над тези думи "ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА" при мен винаги е така, направя ли лошо то ми се връща даже удвоено, направя ли добро също ми се връща с добро. Аз мисля че има Господ,защото когато искам нещо силно с цялото си сърце(което е рядкост при мен защото характера ми е гаден) то става.

Аз съм сигурна че дори и да не е точно Господ, си има някаква сила КОЯТО ВСИЧКО ВИЖДА И ВСИЧКО ЧУВА. Аз също много обичам да анализирам такива теми, да си вадя изводи и заключения и т.н. преди и аз го правех често но случайно попаднах на една мисъл в интернет която ми помогна да се откажя да размишлявам върху такива неща >"Не се опитвай да разбереш всичко, някой неща просто не саот значение!"<

А колкото до общуването и аз бях аутсайдер и все още се мъча да се съвзема и мисля да пробвом като не си го вглабявам и просто се старая да бъда себе си, да отстоявам себе и казаното от мен (естествено ако е приказка на място а не някоя простотия), също така уча повече, гледам да печеля доверието да хората и ДА СЕ БОРЯ!

 
  ...
преди: 12 години, 23 дни
hash: 3a27107fe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Да не ти пука че нямаш гадже аз като нямам приятели какво да кажа.Всички си ме мразят и обиждат а нищо не съм им направил.

 
  ...
преди: 12 години, 22 дни
hash: d7f4a6cbc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не трябва да ти пука просто бъди себе си с времето ще си намериш и свестно момиче ;)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker