Фалшивите приятели - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Фалшивите приятели
преди: 12 години, 17 дни, прочетена 2505 пъти
Здравейте! Аз съм момиче... и искам да поговоря относно живота в училище.... винаги съм мислела, че момичето, с което се разхождам, пазарувам, споделям е моята най-най-най добра приятелка-тази, която не би ме предала за нищо на света, тази, която никога не ме е използвала, и заради, която никога не съм плакала.

Но може би само това съм искала да си мисля, защото не е така. аз, тя и първата и братовчедка сме в един клас... тя винаги е избирала първата си братовчедка... за дрехи, за прически, за всякакви съвети, без значение от какъв сорт. Тя просто я чувства като своя сестра, което до известна степен е нормално.. но все пак и аз съм сред тяхната групичка.. Ние сме трите-аз, въпросното момиче и братовчедка й... карали сме се, забавлявали сме се, излизали сме и т. н.

Аз винаги съм мислела това момиче за своя приятелка, но тя винаги ме е използвала, и ме е оставяла като резервен вариант, аз винаги съм след братовчедка й.. ако братовчедка й е на едно и също събитие с нас.. тя ще говори и ще седи с братовчедка си, мен просто ще ме игнорира, докато братовчедка й не си тръгне-или и тя ще си тръгне с нея, да й подражава, едва ли не, или ще остане и ще се върне пак при резервния си парцал-АЗ. Жалкото е, че в класа ми останалите момичета вече са си с други "другарчета" и аз няма с кой да бъда-т. е оставам сама. Аз мисля, че "уж приятелката ми" подражава на братовчедка й, защото е красива и харесвана от момчетата, нищо повече. И двете са тъпи, като галоши.. не струват нищо без мен.. хубаво, че съм аз да ми подскажа, че да си изкарат оценката... и да си отиват да купонясват-без мен....

Разменяли сме си дрехи, правили сме си прически.. споделяли сме време заедно, както и тайни.. но просто като се замисля, аз се чувствам излишна сред тях. За тях е достатъчно да бъдат и двете.. аз съм едва ли не, досадник, който им се бърка в забавленията... и тъпотиите! Ограничени, с 2 думи в речника, но важни и мнооооого надути... И готови да умрат една за друга... а Аз -резервния, използван парцал, който им върви по гайдата.. скарам ли се с тях, няма с кой да говоря.. нямам си никой друг.. и това е жалка картинка.. просто ми помогнете със съвеет.. предполагам, че ще преобладават съвети от сорта "остави ги да си ходят двечките, все някой трябва да има с който да дружиш" и пр.. Това не е вариант.. защото без тях аз нямам приятели... е не съм някакъв невидим призрак или нещо такова.. напротив.. Просто останалите от класа са ми само приятели.. на тях не бих споделила нещо по-секретно, семейно и т. н....


ИСКАМ ДА ИМ ОТМЪСТЯ. ИСКАМ И ТЕ ДА СЕ ПОЧУВСТВАТ ТАКА КАКТО АЗ СЕ ЧУВСТВАМ ВСЕКИ ПЪТ-ИЗЛИШНА, НЕЖЕЛАНА, ИЗПОЛЗВАНА! ВЪПРОСЪТ Е КАК?
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 17 дни
hash: 1327986848
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Повярвай ми чуствам се по абсолютно същия начин с моята приятелка бяхме просто неразделни в класа ни доиде ново момиче сприятелихме се с нея, но моята приятелка стана много близка с нея вече не излзаме както преди не ми разказва нищо за себе си просто се чуствам ужасно самотна, отначалото смятах тожа момиче за свясна тя се оказа пална курва, приятелката ми е започнала даи подражава и вече не мога да я позная. а моят съвет е да си намериш друга приятелка знам, че е трудно защото си даржиш на нея обаче това доказва колко на нея и пука за тебе намери си приятелка която наистина да те заслужава:))

 
  ...
преди: 12 години, 17 дни
hash: f4349ac908
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мила, имам една приятелка , която ми е като сестра, само една е, познавам я от 12 години (от бебета)... всъщност ние не сме КАТО сестри, ние СМЕ сестри- заедно сме изживели всичко, заедно се мъкнем във всякакви групи, почти всички приятели са ни общи, хората знаят, че сме ние двете, дори да има други в нашата групичка, ние си оставаме двете останалите.

Но с нея нямаме роднинска връзка и все пак с годините е имало доста плужеци опитващи се да ни разделят- резултат никакъв.
Най-малкото те са истински най-добри приятелки, няма разделяне, има сериозни кавги, но няма отделяне една от друга! А да не говорим, че дори да преебеш само една от двете после няма да видиш бял ден заради другата. Казвам го като част от такова приятелство, както аз така и другото момиче една за друга сме викали, вдигали скандали, псували и до бой помня се е стигало- по собствена воля!

Като не ти отърва, не ги търпи- НЯМА да успееш да ги разделиш, разбери го. Пред истинско приятелство и душевна връзка съдбата подвива опашка, а бог си мълчи. С кой да се мъкнеш в даскало все се намира. Наскоро се оттеглих от една такава "дружба", когато не съм равна, а съм излишна, предпочитам да съм соло комплект. Няма смисъл да търпиш да те мачкат (ако го правят) и да си шушукат за да не ги чуеш. В моя случай, какво се оказа, сега съм с целия си клас, а те двете са отделени настрани- по собствено желание, разбира се. Но не смятам теб за нормална приятелка, щом говориш за тях подобни неща и щом искаш да ги нараниш... просто ,ако ти не си готова да си им приятелка и в лице и в гръб, нямаш място сред тях и заради себе си и заради тях.
Зу-За

 
  ...
преди: 12 години, 17 дни
hash: 0e014c955f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Мила аз съм преживяла такива неща ставала съм свидетел на какви ли не неща от тоя сорт и ще ти кажа само едно ако искаш да им го върнеш НЕ Е НУЖНО ДА СЕ КАРАШ С ТЯХ - ИЗПОЛЗВАЙ ГИ както има една приказка "С твоите камъни по твоята градина". Помислви си вече не издържаш и избухваш следва караница и гледане на криво поне няколко месеца МИНИМУМ а и ще си аутсайдер и от цялата работа ти губии. А при положение че можеш да ги използвваш и ти, да ги предразполагаш да ти обаждат тайните си, а ти да им казваш мимолетнинеща които би ги казала и на всеки, защото ако се скарате и издънят всичко поне да не ти пука! И все пак не се карай с тях и недей да злобееш гледай си ученето и започни да спортуваш, от това по хубаво няма а колкотно до подсказванията и оценките, те не са важни, важни са знанията! А докато ги използваш гледай да завържеш други приятелства за всеки случай!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker