Прецаках всичко за пореден път - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Прецаках всичко за пореден път
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 2361 пъти
Здравейте, преди да започна искам да кажа че не обвинявам никого, сама съм си виновна за всичко което ми се случва. Аз съм момиче 9 клас в елитна столична гимназия. В 8 клас се отпуснах много-изкарах доста ниски годишни оценки, имах проблеми с отсъствия, станаха какви ли не простотии и т. н. Нашите тогава много се разочароваха от мен, проведохме един дълъг разговор, обещах че тази година всичко ще се промени..

Те са много разбрани хора, и много много ама много ми е жал, че пак ще ги разочаровам.. дори не разбрах как стана.. И на мен като всеки нормален тийнейджър ме мързи да уча, предпочитам да прекарвам времето си навън с приятели и да си живея живота. Но какво стана-уж държах нещата под контрол, а сега като се огледах осъзнах че и тази година няма да завърша никак добре, даже има възможност да остана на поправителен по математика.. Много ми тежи, плача, представям си пак огорчените погледи на моите родители. Аз съм един боклук и вечно ги разочаровам, нищо не мога да направя като хората.. а те ми повярваха, не са ме тормозили да уча, вярваха че сама ще се оправя. Моля ви, дайте ми някакъв съвет какво да правя, как да ги подготвя, наистина имам чувството че изпадам в много тежка депресия и не знам..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: fe93af669a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нали знаеш приказката за лъжливото овчарче? Повярвали са ти, че тази година ще учиш, но надали ще ти се вържат за 10 клас. Но ти не го и правиш заради тях. За себе си го правиш, моето момиче. Имаш по-малко от 3 години, след това цял живот ще си "прекарваш времето навън с приятели и ще си живееш живота". Даже може да си останеш със средното, ако не ти се учи (само че не знам къде ще си намериш работа, особено в тази криза)... Само внимавай, накрая ще изпадаш в депресии, защото няма да имаш пари за храна...
---Джеси---

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 19214e97e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Същата работа е и при мен.
Имам ниски оценки и ужасно много отсъствия (371), поради което съм на изпити по повечето предмети.
Споко ;)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 9c364bfe12
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Стегни се :))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 1428ece738
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз също съм 9-ти клас и чувството ми е познато. Чак на поправителен няма да оставам, но ще имам 4 по математика за годината, което никак не ми харесва. По почти всички останали предмети от 6 ми падна успехът на 5. Знам че не звучи толкова фатално, но все пак усещам как ми влияе мързелът. Имаш още 3 години да се поправиш, и то важни такива. Гледай да изкарваш 6 и родителите ти отново ще се гордеят с теб. Нищо толкова фатално не е станало, всичко е поправимо. Може да си допуснала тази грешка, но поне няма да я допуснеш догодина. Не знам с какво искаш да се занимаваш, но по принцип тези оценки едва ли ще ти пречат толкова в чужбина. Просто гледай 10-12 клас да си отличничка. Наистина разбирам как се чувстваш и ми става ясно точно защо ти е гадно. Горе главата, важното е че си жива и здрава, и че ще се оправиш и ще се докажеш отново пред родителите си.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 332fb659aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Миличка, не губи надежда!
Вярно, не си постъпила правилно, но още не е късно да се поправиш. Започни да ходиш на консултации (ако госпожата ти по математика дава такива). Така хем ще разбереш материала (поне малко), хем госпожата ти ще види, че проявяваш интерес. Ако няма консултации (което ме съмнява, но все пак) отделяй по повечко време на математиката и решавай задачи в къщи.
На мен математиката също не ми е силна страна, но с повечко усилия успявам да изкарам много добри резултати, които за човек, на който не му се отдава математиката си е доста добре.
Успех ти желая и не се депресирай! :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: c0b60ed1b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ами, другата година сядаш на задника си и учиш. Убедена съм, че ще се справиш, ако положиш усилия! :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f02719b542
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако няма такива като автора системата ще рухне... Ако няма чистачки, сервитьорки, боклуджии и т. н. системата ще гръмне. Ти избираш сега дали да се промениш или да останеш на това ниво на което си и да си понесеш последствията. Решавай още сега, защото след това да не почнеш да се самосъжаляваш и да изпаднеш в депресия(по-добре да не стигнеш до това състояние, защото ако имаш слаба психика може да има доста сериозни последствия).
УСПЕХ ЖИВОТА Е В ТВОИ РЪЦЕ! Дано си направила правилния избор!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 823818263e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Вие от училище ли? Боже! Аз пък си прецаках живота чрез радикално вярване и обсебване от религия.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: eb63167989
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Спокойно.... просто седни, изпий едно малко и вземи решение... ама РЕШЕНИЕ вътре в себе си и за себе си....
И действай според твоя си план и това, което си решила за СВОЕТО бъдеще.... Родителите ти ще са огорчени, но по-важното е как ще се чувстваш ти след време, когато си спомниш за този момент от живота си... Защото приятели ще имаш винаги, но образованието ти е сега!!!
Според мен не всичко е загубено, можеш все още да поправиш нещата, така че.... изборът е твой и за цял живот...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 8a1d918ee6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Всичко зависи от теб! Животът е твой и ти решаваш как да го живееш. Родителите ти просто искат най-доброто за теб, защото те обичат. Искат да имаш добра работа слад време. Това ще стане само ако учиш. Все пак никой не иска необразовано девойче, което да вземе на работа при себе си. Не искам да бъда груба, но ако искаш да мизерстваш, да живееш като прост човек, в нищета, просто продължавай в същия дух. А ако искаш да бъдеш умно момиче, на което всички да искат да подражават - стегни се и си седни на задника да учиш, защото нищо не идва на готово.
Ще споделя нещо от личния си живот, само за да ти дам сила. Вече втора година работя като прокурор. На времето учих здраво и родителите ми се гордееха с мен. Сега просто бера плодовете на успеха си.! Последвай примера ми. ;))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker