Не съм я забравил след 3 години - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не съм я забравил след 3 години
преди: 12 години, 21 дни, прочетена 2865 пъти
В момента съм 11 клас, с момичето сме заедно от 8 клас. В 8 клас бях направо жалка картинка - пълен, срамежлив, отличен ученик (да, прекрасно, ама нали знаете, че отличниците са "зубъри" в чуждите очи). Винаги съм бил добър, оставял съм да ме мачкат и използват. Та в това момиче се влюбих може би в момента в който я видях. Така здраво хлътнах, че повече нямаще накъде. И понеже бях голям наивник, споделих с най-отвратителния клюкар в класа чувствата си - просто глупашки се надявах на съвет от по-готино от мен момче. Естествено, на следващия ден сигурно цялото училище знаеше, че я харесвам.

Тя дойде при мен и ме попита дали е вярно. Потвърдих, защо да лъжа. Тя ми се присмя пред целия клас и ме направи на пълен глупак. Тогава за пръв път ми разбиха сърцето. Спомням си, прибрах се вкъщи, не вечерях нищо, а след това плаках цяла нощ, без да ме интересува, че "момчетата не плачат". Понеже бях дебеличък и глупавичък, нямах кой знае какви приятели освен големия ми брат - тогава 10 клас, а сега 1 година в УНСС.

Та големият ми брат винаги си е бил готин - спортна натура, с много приятели, много момичета го харесваха. Когато се осмелих да му споделя причината за лошото ми настроение, той ми обеща, че ще направи от мен истински мъж. Започнах да спортувам заедно с него много здраво, промених коренно хранителния си режим, подстригах си сплесканата дълга коса и смених смешните дебели очила с нормални. В 9 клас изглеждах къде-къде по-добре, а в края на 10 клас вече минавах за готин. Намерих си приятели, станах по-уверен и за съжаление малко си понижих оценките (но не фатално). Започнах да излизам с момичета. ОБАЧЕ...
С последната ми приятелка ходим от около 5 месеца. Чувствах се много щастлив с нея, направо понякога си се представях да дундуркам нашите деца. Но преди около 2 месеца съученичката ми, която ме отряза в 8 клас, започна да ми се натиска. Първоначално се опитвах да я отхвърля, но работата е там, че все по-често се хващам да си мисля отново за нея. Преди няколко дни на едно парти с класа се бяхме понапили всички, тя дойде при мен, целуна ме много страстно и ми каза "Да ти врътна ли сега една свирка? ".

Тотално се сконфузих, въпреки че отдавна не съм девствен, и въпреки че бях доста пиян, успях да я отрежа. А казано честно, така не ми се искаше да го правя...
Най-вероятно още не съм я забравил. Не знам защо, но не съм. Но не съм готов да оставя моето момиче - не искам да янараня, а и не съм сигурен, че няма аз да бъда наранен... за втори път. Наистина не знам какво да правя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 21 дни
hash: ca75e42a5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пише ти момиче на 16.

Здравей, според мен трябва да отидеш при момичето, което си харесвал в осми клас и да и кажеш да стои далеч от мен. От километри личи, че тя е голяма използвачка. Когато има ползва, от това да е с теб веднага е на линия, когато си бил не толкова известен обаче ти се е подиграла пред всички. Заслужава ли си да зарежеш едно добро момиче, което те обича, за да тръгнеш със една неблагодарница и на всичкото отгоре мръсница. (извинявай, но щом е казала "Да ти врътна ли сега една свирка? ")..

Помисли, тя ще те има една нощ и ще те захвърли, няма да иска постоянна връзка, а твоето момиче в момента дори не подозира какво е станало на партито! Щом и деца си представяш ти се виждаш с нея поне още десет години.. това е прекрасно!

Е, дано избереш приятелката си.. според мен това е правилното решение.. :)

 
  ...
преди: 12 години, 21 дни
hash: ca75e42a5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ох, пич тази дето си харесвал в осми клас сигурно е била яка мацка, че да и се кефиш толкова. Нищо че те е отрязала, за момчетата секса си е секс, тя ще е гореща в леглото и екстремна.. избери нея! :))))

 
  ...
преди: 12 години, 21 дни
hash: 23272f9b54
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Зарежи я тая простачка.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 21 дни
hash: e4d4f83aaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Според мен не е добре да тръгваш с момичето от 8 клас. Факта, че преди години те е унижила пред всички, показва каква е. Просто си помисли дали си заслужава да си с нея.

 
  ...
преди: 12 години, 21 дни
hash: fadf68b087
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Остани си с това момиче, с което си сега!
По думите на предишната ти: "Да ти врътна ли сега една свирка? " ми става ясно що за стока е, без да я познавам. Ще направиш голяма глупост ако се върнеш при онази, която преди години те е унижила и се е подиграла с чувствата ти, и зарежеш момичето, с което си сега и което те обича.
Както сам каза, не е сигурно дали и ти няма накрая да си наранен отново... Според мен не трябва да се връщаш при онази, защото не те заслужава.

 
  ...


...
преди: 12 години, 21 дни
hash: 25212b0569
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не си струва да оставяш сегашната си приятелка за тази която ти се е присмяла! ;) Защото щом това другото момиче загуни интерес към теб пак ще те отритнат! ;)... а момичето с което си сега те обича и не виждам проблема :)
Късмет и Умната

 
  ... горе^
преди: 12 години, 21 дни
hash: c6683d0c11
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Трябва да си отговориш ясно на въпроса, дали момичето от класа ти не е просто сексуално увлечение? Или имаш чувства към нея? Спирал ли си някога да я харесваш?

Що се отнася до приятелката ти - наистина няма да е честно спрямо нея, но това е твой личен избор. Бъди с която искаш.

Само да ти кажа - не ми прави добро впечатление това със свирката. ;) Замисли се дали си струва момичето..

 
  ...
преди: 12 години, 21 дни
hash: f1ea9aeb9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Човече, повярвай ми, не се залъгвай с тая! Гнусна разпоретина, ако беше стойностен човек, нямаше да ти се подиграва пред всички! Не си пропилявай късмета и не се занимавай изобщо с такива!

 
  ...
преди: 12 години, 21 дни
hash: edc3325648
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Казали са хората - първата любов не се забравя. Според мен не си разваляй отношенията с приятелката ти, щом нямаш доверие на съученичката си. Плюс това може да се озовеш от два стола на земята.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 21 дни
hash: 20a5c81d5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   не си съсипвай живота, после може и да не успееш да си върнеш тази връзка! За съжаление има много такива като тази твоя съученичка.. с извинение но тя е чиста к*рва...

 
  ...

...
преди: 12 години, 21 дни
hash: 6217df0e48
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Честно казано изобщо нямаше смисъл да споменаваш сегашната си приятелка.
Прочети разказа си отново и ще разбереш защо.

Ако имаше някакви чувства към нея - щеше да започнеш разказа си с вашето запознанство, а накрая да споменеш някогашната клюкарка, която сега се сетила да ти се натиска.
Направо ме е яд, че има толкова просто устроени мъже. То е ясно как ще свърши историята, но си го заслужаваш.

 
  ...
преди: 12 години, 21 дни
hash: cf1f5a66c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Каква любов де 10. Момчето е объркано, защото е идеализирало въпросната и понеже нищо не са имали в ума му тя е идеална, а повярвай със сигурност не е по-добра от момичето с което си в момента. Не и се връзвай на тая, не стига, че ще се разочароваш ами и ще изтървеш сегашната си приятелка. Помисли заслужава ли.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 20 дни
hash: 303c427359
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Виж, значи не си въобразявай, че с тая от 8 клас може да стане нещо. Видял си що за стока е, на мен ми изглежда малко курвичка, но не знам. Продължи си живота с настоящата си приятелка и не го давай толкова замислено. Ако нещо пак започне да ти се натиска я отблъсни и и кажи да стои далеч от теб.

 
  ...
преди: 12 години, 18 дни
hash: 2df7b851e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   "Искаш ли да ти врътна една свирка" ха-ха, колкото и да е готина с тая нищо не бих имал аз! Мисли се за яката мацка на класа, а всъщност си е курвенце. Впрочем бих и върнал унижението-бих я наебал 1 път или ще я накарам да ми духа, след това ще се чуди от къде и е дошло. Имай уважение към себе си, накарай я да съжалява, че те е наранила.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 53c39515ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Бъди с момичето с което си сега и не я оставай заради тази гаднярка. Даже се чудя как вообще мислиш за нея та тя те е унижила пред целия клас а сега когато си с хубаво тяло и т. н. ти се нахвърля. Аз те съветвам да си останеш с момичето с което си сега.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker