Ама и аз съм един... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Ама и аз съм един...
преди: 15 години, 4 месеца, прочетена 5089 пъти
Здравейте! :) Пише ви едно момче, почти на 15 съм от София.

Проблемът ми е следния: заплетох една история с едно момиче (тя не е от София). С нея се запознахме в youtube, после си писахме в skype. Пишем си отдавна - началото на септември 2008-ма и продължаваме... за всичко - филми, анимете, книги, музика... няма друг човек, на когото мога да кажа какво наистина харесвам (нямам си истински приятели, всички ме мислят за зубар или за загубеняк).

От това, което прочетохте досега сигурно ще си кажете "пак същата история - харесвам я, а тя ми е само приятелка... "Е, прави сте - така е. По - лошото обаче е, че тя си мисли, че аз... съм МОМИЧЕ.

Това го разбрах още в началото с едно нейно изказване, че дори да си пишем само в скайп ме чувствала като най - добра приятелка... освен това говори за мен в женски род... Незнам някак си ми беше тъпо тогава да й кажа "Ама аз съм момче".

И така продължих да се преструвам на момиче, пратих и снимки на една моя съученичка, тя ми изпрати нейни и аз естествено я харесах. Знаех, че ще я харесам. Красива си е по нейн си начин, има собствен стил, начин на обличане, всичо... Не ми беше хубаво да я лъжа, но се справях доста добре и тя така и не разбра, че съм момче.

Обаче както в сериалите истината се разбира, усещам, че много скоро и тя че разбере че я лъжа.... Работата е там, че тя края на следващата седмица ще идва в София при брат си и ... иска да се видим. Просто не мога да й откажа, защото още от преди това си говорехме за това как някой ден ще се срещнем наживо, но немога и да й кажа истината, защото сигурно ще се ядоса, ще престане да ми пише, а на мен ще ми липсва супер много... В безизходица съм... сега съжалявам, че не й казах истината когато можех, разбирам, че сгреших и затова още упреци не са ми нужни. Просто... наистина такова впечатление не ми е правила никоя досега.

Имам чувството, че когато я видя и говоря с нея наживо ще се влюбя в нея. Когато се впише в скайп не знам какво ми става, стряскам се, поемам си дълбоко въздух и тъкмо тръгвам да и пиша "hi", още не съм написал и първата буква, когато ми излиза нейното съобщение... и аз пак оставям биологията за следващия ден...

Вече сигурно и вие мислите за загубеняк... такъв съм си. Не знам какво да прая сега. Дали да и кажа цялата истина в скайп като поема риска да я загубя, дали да разкажа всичко на съученичката, на която са снимките и да я изппратя нея, или да отида аз и да й призная всичко в очите. Имам смелост да го направя, но като си помисля какво може да стане след това...

Затова моля вие да ми дадете съвет, като пиша тук (също поемам риска ТЯ да прочете цялата тая история да си направи сметка и ... вече знаеш всичко). Досега не съм се интересувал от момичета. Всички от класа ми си мислят че хората ги следят дали са се нагримирали или дали хубаво са се облекли O_O А тя е различна. Знам, че намяше да срещна друго момиче, което да се интересува от същите неща като мен, което да ме разбира ...

Все пак благодаря че си посърбяхте очите да ми прочетете историята и... чакам съвет :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 4 месеца
hash: 5f878d0e6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Доста си се омотал в конците, приятелче, но не мисля, че е много страшно. В никакъв случай не пращай съученичката си да се представя за теб (това ще бъде най-глупавото, което можеш да сториш). А дали ще е по-добре да отидеш и да й кажеш всичко в очите или по Скайпа? На живо е по-добре, по-мъжко е. Направи го обаче, както трябва да се направи. Уредете си среща в някое непълно кафене, вземи една роза и постави на лицето си най-виновното изражение, с което разполагаш. Но винаги има вероятност тя да не дойде сама и ситуацията да се скофти, защото ако сте двамата ще се разберете, но ако трети човек (особено ако е брат й) разбере, че се е оставила две години да я "пързалят" - е , резултаът няма да ти хареса.
Затова, вземи й номера и двадесет минути преди срещата й се обади и я подготви за това, което ще види. А ако не дойде - започвай да си приготвяш списък с извинения.
Но писали сте две години, по един или друг начин сте се привързали един към друг и вярвам, че всичко ще се нареди накрая.

А преди това (в Скайпа) може да й намекнеш, че ще има някаква изненада.
Толкова от мен. Успех! И разкажи после какво е станало.
(жена 22)

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: d790095111
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хъм... не мисля че съвета на номер 1 е най-подходящият. Казваи й от сега, че да може да премисли дали наистина искате да се видите.
Защото иначе ще удариш ГРЕДА голяма - момичето ще се шашне, ще се изнерви, ще реши че си я лъгал, само за да я прикоткаш да се видите, отделно че ще се изправи очи в очи с факта, че си лъжец. А първичната реакция може и да не ти хареса.

Та затова - моя съвет, напиши й от сега каква е ситуацията. Ама й напиши ЗАЩО се е получило така - чисто, с думи прости и ясни - без увъртания, без мрънкяния и прочее. Ако момата е свястна, мисля че ще разбере. А дали след това ще си запазите познанството - това е друг въпрос.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 5f878d0e6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Номер 1: Ема виж, номер 2 момчето е написало, че ще рискува да я загуби ако й каже по скайп. Я се постави на мястото на момичето. Пишеш си с някоя мацка и страшно се кефиш, че си си намерила виртуална приятелка, на която можеш да споделиш всичко и която ти прилича по интереси и хобита. Ала като се заговаря за среща и прочиташ от мацката""Трябва да ти кажа, че всъщност съм момче" Аз ако съм - блокирам абоната, а за среща не бих си и помисляла. По-добре е да си даде шанс да я види на живо. Очите понякога са по-добри от всички думи.

А до автора - не казвам, че нито съм права, нито че другия съвет не струва. Риск има. Трябва да решиш кое е по-достойно и кое повече ще ти помогне в случая. В крайна сметка ние не познаваме приятелката ти - ти си който трябва да знае как е по-хубаво да постъпи.
Успех отново.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: e3f1b3c4f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да номер 1, рискува да я загуби определено.
Но:
1.Ако й се изтресе в цялата си прелест на живо, поне аз мисля че не рискува, а е напълно сигурно че ще я загуби. Защо? Защото тогава ще я е поставил пред свършен факт - няма да има момичето време за осмисляне и преглъщане на доста драматичната разлика в приятелката й :)))

2. Момъка сам си пише, че не е от най-отраканите :) Така че шанса да не умре от срам и притеснение, и да не оплете конците още по яко, е нищожен :)

Ти как би реагирала, ако "момиче", с което си чатите от сума време и си си споделяла всичките работи, ти се изтресе на първо виждане и се окаже че е момче? :))) Подозирам че ще има меле с подфърганйе и скубане под мишниците :)))))
N2

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 8b92a9ff59
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ето ти един по-нестандартен вариант. Говори със съученичката ти, чиято е снимката и и разкажи всичко. След това я помоли да отидете заедно на срещата с момичето. Ако се съгласи, разкажи и и малко за общите ви интереси с момичето, с което си пишете по скайп. Нека първо съученичката ти да Ви представи един на друг. После импровизирайте...

Поговорете си тримата и остави момичето само да се досети кой си. Мисля, че ако сама се досети ще бъде много очарована. Момичетата на тази възраст много си падат по мистерии... Очаква ви интересно приключение, направо ви завиждам и на тримата :)) И пиши как е минало.

А и ще искам също и част от правата за историята, ако направят един ден филм за вас :))

 
  ...


...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 6181f2e815
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Да, наистина има доста неща, за които не бях помислил. Така е - риск има, каквото и да направя . Това със съученичката и аз си го мислех, обаче нея доколкото я познавам е постоянно във вихъра на фантазиите си, та да не оплеска нещо ...

Ако й кажа всичко по скайп, може да се обиди и да се откаже, а пък ако й истрескам всичко наживо очаквам да чуя "Защо не ми каза". Колкото до брат й - не ми се вярва да го замъкне него, той е студент на 20 години не знам дали ще му се иска да се разхожда по улиците на София със сестра си и най - добрата й приятелка :) Аз са всеки случай ще я питам дали ще е сама, ако и тя ме пита ще й кажа: "Може да всема 1фр..." Така не се разбира дали е момче или момиче ^-^

Ще се видим в събота (на 21ви). Тцтц, колко бавно ще мине времето дотогава...

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 5f878d0e6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   N1 до N2
Да! И ти си права.
Абе интересна случка е - факт. Само можем да гадаем как ще свърши. Обаче виж го, че нашия "неотворко" пак е тръгнал с лъжите и маскировките. Един фр - така да не се разбере.

А варианта със съученичката може да се помисли малко малко и съвсем леко да се изопачи истината. Примерно: ето го момичето, с което си мислеше, че пишеш, но истината е, че писахте с нея около два месеца и веднъж й бях влязъл в Скайпа, а после ми беше съвестно да ти кажа истината и ме беше страх да не би да не искаш да си пишеш вече с мен, защото....споделих със съученичката си и тя прие да влизам в ролята й.

Ама знаеш ли, N2 много ще се уплете - представих си го просто.

Приятел, дай й скайпа - аз ще й кажа. ;)

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: d7119d9f4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Аз ако съм на нейно място и ми се натресеш така ще ми стане мн тъпо, ще ти измънкам че бързам за някъде и повече няма да се видим чуем или пишем. Да не забравяме
безкрайно разочарованата физиономия която ще опитам да
прикрия. Мн яко си я оплескал работата.

Ако бях аз и ми кажеш по скаип бих си помислила какво ли не. Като:
Дали ме е излъгал само за пола си или е някакъв извратеняк? и такива работи.Определено не бих искала
среща с човек който може да ме е лъгал за всичко и той да
знае мн повече за мен отколкото аз за него. Според мен това е загубена кауза.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 5f878d0e6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не! Не е изгубена кауза. Глупости. И аз съм моиче. На 15 години съм. Ако бях на нейното място щях да искам само хубаво да ми се обясни защо съм лъгана по скайпа или на живо няма значение.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: d17ec15e6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Опасността от истината е, че може да пренесе "измамата" и до други твои интереси и ще е резервирана. Отделно - за сексуалната ти ориентация. Може би варианта със съученичката е най-приемлив. Решете двамата как да се окажеш случайно наблизо. Успех! Като в Шекспиров сюжет сте.

 
  ...

...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 907c888430
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Да де, номер 10 за теб сигурно е все тая обаче аз някак си не мога да така й кажа по скайп "имам да ти кажа нещо, не съм тази за която ме мислиш, аз всъщност съм момче".

Доколкото на живо мисля че ще го приеме по - лесно. Та нали по филмите най - важните неща се казват в очите. Обаче на живо също е сложно. Тя очаква да срещне тъмноската от снимките и ако ме види сигурно няма да ми обърне внимание... а аз така да ида при нея и да започна да й се обяснявам... Май наистина ще е най - добре да идем двамата с съученичката ми. A също не искам просто да отбия номера. Искам тя да разбере най - накрая че допреди малко си обещавахме, че след тази среща ще се виждаме още. А и като съм със съученичката мисля, че ще съм по спокоен де да знам :)

Събота е само след 2 дни, до утре трябва всичко да съм решил...

П.п:Накрая най - големия гаф ще е ако и тя се окаже мъж :Д

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: cc035b928c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Стискам ти палци всичко да мине добре..и тя да не се окаже момче :Д :Д

С едно момче се запознахме по скайп ей така и се оказа че сме се виждали преди (аз съм от хасково а то от бургас ние всяко лято ходим там) и му пратих мой пик и той тогава каза че ме е виждал ..и му намекнах че съм хлътнала по едно момче описах му го и той каза че това бил той.. напрао останах кат гръмната ..

Та другата година като му казах че отиваме в бургас той каза че ме харесва и тн и почна някак си да ме пита как ще реагирам ако някой ме излъже и тн .. питах го дали не намеква за себе си и той каза да ... не си писахме някаде 2 седмици , и един ден той ме пита дали му се сърдя аз викам емм малко (по скайпа) ... вече като се видяхме в бургас той излезе мноо по як от онова другото момче дет ми харесваше ама само просто симпатично :П .. и ся сме супер добри фр .. не сме ходили просто сяко лято са виждаме в бургас ..мноо е яко xdd

Кажи и истината обясни и всичко ама без намеци .. много е изнервящо :Д

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 5f878d0e6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Утре е ГОЛЕМИЯТ ДЕН, така ли?
Разкажи после какво се е случило. Сигурна съм, че много хора тук ти стискат палци и следят историята ти. Аз поне го правя. Спечели ми симпатиите с тази историйка. Сигурна съм, че всичко ще мине добре и вие ще продължите да си общувате все тъй готино и след като я изненадаш.

А ако мацката ти се разсърди и не иска да си говори повече с теб - за нея си е. Тя ще е обърнала гръб на 2 годишно приятелство, което има шанс да се превърне в нещо друго. Ако не разбере колко тормоз си хвърлил за това, че си я лъгал и какви страшни угризения на съвестта си изпитвал дни преди седмицата, значи тя никак не те познава.
Стискам палци силно. Както и да й поднесеш истината, дано я приеме леко и да прекарате страхотно времето си.

И пиши после! Не забравяй феновете си, които изживяват историята ви, заедно с вас. ;)

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: cc035b928c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   А уж щеше да ни разказваш какво е станало :P ...
Дано всичко е минало добре ..
Номер 14

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 889e99539b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Така...
Прибрах се жив и здрав преди 30-40 минути и седнах да разкажа какво е станало, че докато го напиша а и ще минава и през редактор... ще стане късно ;) А.. и който няма време - да не чете. Аз наблягам на подробности :)

Първо да кажа, че всичко мина добре. Чакахме се пред НДК. На мен ми е далече обаче си замълчах, реших да не се оплаквам, че много нахален ще изляза ... Нарочно подранихме (аз заедно със съученичката ми). Сигурно някои ще се разочароват от мен, че не съм отишъл сам, но... така реших, че ще е по - добре. Аз естествено щях да си умра от притеснение... не... не е естествено. Та това не ми е присъщо. Дори се надявах тя да ми се обади и да ми каже, че срещата се отменя.

Почакахме 5 минути, когато тя най - накрая дойде. Откакто излязох от нас, после в таксито, след това докато я чакахме, и дори след като я видях не спрях да си повтарям: "Трябваше да спра да й пиша още в началото", "Аз съм супер тъп как можах да се сприятеля с някого по скайп...и то с момиче!", "А и тя не е кой знае какво. Сто на сто има и други като нея" и т.н :Д

Тя веднага позна съученичката ми и дойде при нас. Аз и тя само се здрависахме. Съученичката ми я отведе настрани, влязоха в едно близко кафе... аз - отвънка на студено (това беше планирано, както и всичко друго, в което участва съученичката ми^-^) Там са стояли около 30 мин. През това време на нея й е обяснявано (по начин, измислен от мен) как стоят нещата... Аз обикалях наляво надясно, докогато ги видях да идват към мен. Събрахме се тримата... никой нищо не каза 5 секунди, когато ТЯ избухна в смях, след нея съученичката ми... накрая реших и аз да се смея въпреки че смехът ми беше по-различен от техния (отвътре ми идеше да ревна)...

После изминаха още 3-4 минути в "да бе да"и т.н. Най - накрая тръгнахме нанякъде. По пътя тя ми задаваше разни въпроси, за да се увери, че наистина съм аз. После отидохме тримата до един маркет, купихме си чипсове и разни сладки неща и седнахме на една пейка да си говорим :Д

Полафихме си някъде половин час - бъзици това - онова... И тримата бяхме премръзнали, натъпчени и жадни. Седнахме в едно кафе. Мисля, че вече разговаряхме съвсем нормално. Поръчахме си по нещо за пиене. Съученичката ми изпи 5 глътки и каза, че трябва да си ходи (това също не беше случайно за мен). Е, останахме двамата.

В началото се притеснявахме. Първо я попитах "Много ли се сърдиш" (ама така плахо). Тя каза, че не се сърди, след което млъкнахме. Аз се чудех как да завържа разговора, когато тя ме попита дали съм гледал един филм, за който тя ми беше казала. И така започнахме да го обсъждаме, обсъждахме и други неща, поразходихме се малко, разгледахме Сити Център... Имах чувството, че тя не обръща мн внимание на това, което стана.

Всъщност чух още около 15 "трябваше да ми кажеш, нямаше да се сърдя" или "сериозно, не мога да повярвам". Също избягвахме споделянето на тайни и изобщо разговорите относно мен или нея. Сигурно е малко странно така. Но, все пак всичко мина доста добре. Открихме още една обща (лоша) черта - и двамата обичаме да се подиграваме на хората. Имахме инцидент с една бабичка, след който и двамата не спряхме да се смеем. Хубаво е, че тя се разсмива лесно (и аз не съм от най - сериозните). А също доста лесно намирахме теми за разговор...

Дори има нещо доста хубаво за мен - тя остана впечатлена, че съм правил разни лудости заради нея - момически никове в скайп, момичешки картинки... Така си е, това доста смущаваше познатите ми и какви ли не слухове се разпространяваха в класа, но мисля, че си струваше. Накрая дори я прегърнах... за нямаше и една секунда БОЖЕ КОЛКО СЪМ ЗЛЕ:@ сигурно си е помислила, че за пръв път излизам с момиче.

За това последното някак ще се опитам да забравя. Разбрах, че ще се прибере късно. Нямам търпение да се прибере и да видя дали ще ми пише. Малко се съмнявам да не ми пише де... Признавам, че имах грешно мнение за нея, като мислех, че ще се разсърди, ако й кажа, ще ме блокира и т.н. Учудвам се и за друго - как хора, които не ме познават лично, които не знаят какъв човек съм се интересуват от моите проблеми... как моите приключения стават техни впечатления. Не съжалявам, че писах в този сайт. Ще продължавам да влизам тук и да чета други истории, дано и аз съм полезен на някого с нещо:)

 
  ... горе^

...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: cc035b928c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Радвам се наистина за теб! Дано си останете приятели .. че и нещо повече може да стане xdd
От номер 16 xdd

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 5f878d0e6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   N1:
Евала на мацката и на тебе браво и на съученичката. Много се радвам за теб, приятел. Ако по-горе съм ти се видяла рязка, то беше да те нахъсам. ;)
Е, много ми е кеф. ЕВАЛА ВИ!
Ау, все едно аз го преживях с вас.
Дано има продължение. Факт е, че сега по скайпа ще си говорите много по-открито.
Успех! Успех! Успех!

(към редакторите - пуснете и рубрика "Истории с щастлив край")

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: f375570a6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Прочетох историята ти и абсолютно всички съвети и как се е развила историята и наистина много се радвам за теб и това момиче.Успя да ме впечатлиш с тази история трябва да си много силен и да имаш воля че 2 години да се прависх на момиче ЕВАЛА момче много се радвам за вас. Надявам се да стане нещо повече между вас.Вчера случаино попаднах на този сайт и от както го намерих чета всякакви истории това ми е първия коментар който пиша но вече всеки ден ще влизам и ще чета истории някой ден и аз ще ви разкажа повече за моя живот който е много объркан.Наистина се радвам за теб. УСПЕХ за напред с това момиче и пиши как са се развили нататак нещета,защото виждам че на мнго хора им е интересно .

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: f375570a6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Прочетох историята ти и абсолютно всички съвети и как се е развила историята и наистина много се радвам за теб и това момиче.Успя да ме впечатлиш с тази история трябва да си много силен и да имаш воля че 2 години да се прависх на момиче ЕВАЛА момче много се радвам за вас.Надявам се да стане нещо повече между вас.Вчера случаино попаднах на този сайт и от както го намерих чета всякакви истории това ми е първия коментар който пиша но вече всеки ден ще влизам и ще чета истории някой ден и аз ще ви разкажа повече за моя живот който е много объркан.Наистина се радвам за теб. УСПЕХ за напред с това момиче и пиши как са се развили нататак нещета,защото виждам че на мнго хора им е интересно .

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: f60a06399c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Миииии, история с щастлив край! :д Поздравления! Дори смятам че случилото се е романтично! Надявам се между вас да стане и нещо повече.... Успех!

 
  ...

...
преди: 15 години, 1 месец
hash: a94b9d582a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Браво човече! Историята ти е малко странна, но доста ми допада... Аз мисля, 4е не е трябвало да се педставя6 като момиче... Е, карай... Случват се и такива неща, но да не забравяме, че ние хората си го правим сами. Важното е, че въпреки всичко, срещата ви е минала добре. Просто "БЪДИ ТАКЪВ КАКЪВТО СИ!"

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 2a9a51d32d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Помощ! Аз според класа ми съм загубеняк. Искам да докажа, че не съм. Но няма как. Аз съм на 12г. харесвам едно момиче, но не смея да я питам дали иска да станем гаджта. Защото ако ми откаже ще сам по зле и от сега. А скоро в училиште правят екскурзия и в хотела ще правят купон с:ядене, пиене, страшни филми игра на шише и др. Искам да идя на този купон, но не ме пускат, защото сам загубениак. Помощ!!!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b92b7c4113
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Много забавна и романтична история! Изминали са три години, откакто всичко това се е случило. Но ако авторът се сети за написаното и прочете този коментар, бих искала да го попитам как са се развили отношенията ви след три години? Предполагам, че изживявате една прекрасна любов.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 79892b1225
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Брей, номер 27, и на мен ми стана интересно какво е станало. Тази история я виждам за първи път, но доста ме впечатли. Поздравявам автора, че още на 15 е бил толкова грамотен, ха-ха... :) И разбира се, очаквам с нетърпение да напише продължението, някой ден : )))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 8c196ebb76
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   3 години са минали... номер 27 и 28 и мен ме заинтригувахте какво е станало. :)

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 092afbb174
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   За съжаление, май авторът няма изгледи да прочете тези коментари, а на мен наистина ми е интересно...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker