Не разбирам какво й стана на тази жена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121374)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не разбирам какво й стана на тази жена
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2815 пъти
Запознах се по Интернет с една жена, която е на възрастта на майка ми. Тя няма деца, няма мъж и като цяло се чувства доста самотна.
В началото на нашето приятелство беше много мила с мен. Споделях й проблемите си. Тя ми даваше съвети и ми помагаше да разбирам по-добре родителите си.
Случи й се голямо нещастие – загуби близък. И докато всички други изказвали своите съболезнования, аз се опитах освен това да я окуража някак, макар и само чрез думи, за да събере сили да продължи напред. Тя ми каза, че съм успяла да й помогна дори малко.
Разказвам всичко това като доказателство за добрите ни, приятелски отношения въпреки разликата във възрастта.
Настъпи един период, в който не я бях чувала от доста време. Защото беше заживяла с някакъв мъж. След това ме потърси. Каза, че била го напуснала и сама й било най-добре. Но се държеше някак студено.
Поиска снимки от бала ми, който беше миналия месец. След като ги видя, направи следния коментар:, , Роклята ти наистина е хубава, но ти нещо не ми харесваш''. Аз се пошегувах:, , Да, май само роклята е хубава''. А тя ми отговори:, , Не е важно лицето, а сърцето. Не може всички да сме красиви''. Не претендирам, че съм Мис Вселена. Но с красива рокля и стилен грим мисля, че всички абитуриентки изглеждахме добре…
Споделих й, че бившият ми има рожден ден и възнамерявам да го поздравя по телефона. А тя ми каза, че според нея това не било добра идея, защото съм щяла да се натрапвам. След раздялата с бившия не сме първи приятели и не си споделяме неща от личния живот, но поддържаме нормални отношения. За празници се поздравяваме, от време на време се чуваме и провеждаме обикновен разговор – кой как е, къде е. За моя рожден ден той се обади, както винаги, и не смятах, че едно обикновено поздравление може да се възприеме по този начин.
Преди това бях й споделила за новия човек в живота ми. Нейната реакция беше да съм го оставела, защото щял да ме използва, за да преспи с мен веднъж (още не сме стигнали до секс) и да ме зареже. Преди беше се опитала да ме сватоса с нейния племенник, който е с една година по-голям, но аз вече имах по-специални чувства към въпросния човек и не дадох и дума да се изрече. Не отричам, че има всякакви хора, но не сме гадатели, за да предскажем кой как ще постъпи занапред. Без да го познава, наговори куп глупости по негов адрес. Обиждаше го. И дори ми заръча да не преспивам с него…
Чудя се на какво се дължи това негативно отношение. Дали не я обидих с нещо? В правото си ли е да реагира толкова остро на всичко, което кажа?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 8f3d8b260a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   омг в интернет има всякакви откачалки, хора спрете да си пишете с непознати! Гледай филма "TRUST"!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: efd1003bb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не е изключен варианта от нейния компютър да е писал самият и племенник :D
Даже нещо още по-лудо ми хрумна. Самата леличка не съществува, а винаги ти е писал племенникът, като сам си е измислил тази тактика със сватосването :ррр
Измислен е и изгубеният близък, вероятно. Колкото да те накара да си по-съпричастна и да обърнеш внимание на племенника ;)

Може да е откачено, но това е по-вероятно, отколкото лелката изведнъж да е изкукуригала и да е захванала да те обижда без причина.
ТАКА постъпват само отхвърлените мъже, но не и някакви там лели!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 957e253d12
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   2, ти пък голяма специалистка по мъже се извъди!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: aa047bb902
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей мила!
Явно си малка все още и първото, което ми идва на ум е да се предпазваш повече. Не ми стана ясно от историята ти дали сте се виждали на живо, но мисля че ако не сте, то определено не става въпрос за лелка, а за необвързан мъж, изпитващ необясними чувства към теб. Пази се!
В.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 2b9b143761
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Според мен ти завижда, тя неква дърта и като те е видяла и се е ядосала , че си красива и затова е казала така , знам от лични преживявания, абе заеби я таз откачалка и си гледай живота..
!




М. А 789

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker