Да го зарежа ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Да го зарежа ли?
преди: 12 години, 21 дни, прочетена 2420 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 17 години, имам си гадже от 6 месеца. Отначало всичко вървеше идеално, разбирахме се отлично. Преди 1-2 месеца обаче той започна да охладнява към мен.... Вече почти никога не иска да ме изпраща до вкъщи с оправданието, че неговия живот е не по-малко ценен от моя и не познавал квартала ми и бил опасен (той не е особено) Аз по-често му се обаждам да се виждаме, а на 5 мои обаждания 3 са отказани от него. Последния път беше, че трябвало да заведе колата на сервиз и да се погрижи за нея, преди това, че имал тренировка по футбол и подготовка за мач, че имал много за учене и такива. Проблема е, че аз все още в сърцето си го обичам и изпитвам силни чувства към него... Какво да направя? Да го зарежа ли, да се примиря ли или да се опитам да го променя ако вече не е късно? Помогнете, моля ви! ;

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 21 дни
hash: aa05acda37
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Поговори с него ..

 
  ...
преди: 12 години, 21 дни
hash: 50db0c1841
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не според мен спри да го търсиш очевидно е че той те отблъсква и пребрегва ти си за него резервен вариант когато другата която той си харесва му каже че е заета мисля че е намесена и друга жена. Имай малко достоинство все пак и на уличните кучета като им тропнеш с крак и те се махат о теб само че в случая мисля че ти си кучето а той ти тропа с крак

 
  ...
преди: 12 години, 21 дни
hash: edff5ce570
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не се опитвай да го променяш, недей и да късаш още с него. Според мен той се чувства малко... обсебен, защото ние момичетата не се усещаме понякога кога сме досадни. Не казвам, че му досаждаш не, но щом като има и футболни тренировки и за учене и др задължения, няма да е зле просто да го оставиш да подиша. Имам предвид, бъдете си заедно, но недей да го търсиш толкова често, чакай той да те потърси и рано или късно ще стане, споко! Нормално е това, понякога момчетата просто стават такива, защото те се страхуват от прекалена близост, не са като нас! ние изживяваме нещата по различен начин, все пак сме момичета, ясно е, че искаме внимание и грижи, но понякога момчетата не могат да бъдат рицари на бели коне.

Недей да го търсиш известно време и почакай той да се обади или да дойде до вас, ако не стане, тогава го потърси, изчакай поне седмица или две, да видиш какво ще стане и как ще се развият нещата и ако има проблеми, просто седни и поговори с него. Кажи му, че не искаш да досаждаш, но се чувстваш потисната и изоставена, че искаш да ти отделя повече време и ако на него нещо му пречи в теб, нека просто ти каже и заедно да разрешите проблема. Недей да бързаш с нищо, бъди търпелива, това е важното! Ако се наложи, може да се разделите за малко, хората все пак трябва да почиват един от друг, но ако той те обича и държи на връзката ви, ще намерите заедно някакъв начин да сте си заедно и щастливи.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 20 дни
hash: 7955328123
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Защо не помислиш той как се чувства? Човека си има и личен живот и ти трябва да се опиташ да го приемеш. Не може винаги да те изпраща, няма как вечно да е на телефона в готовност да ти вдигне. И след като квартала ти не е опасен, защо някой трябва да те изпраща?- можете да се разделяте по средата между къщите/блоковете ви. Опитай се да не го притискаш и всичко ще се оправи, това, че той иска да остави нещо за себе си, не е причина да скъсате. Ако пък ти е такъв проблем, че е зает и не може да вдига по всяко време, или че иска да се прибере навреме- жив и здрав, го зарежи без да ти пука. В случая той няма да се промени, ти трябва да го приемеш какъвто е - ако не можеш, какъв е смисъла да сте заедно. И ти си права за себе си и той е прав за него, поговорете и решете кой да направи компромис.
Зу-За

 
  ...
преди: 12 години, 20 дни
hash: caa64f3c78
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Той не те обича както ти него!

 
  ...


...
преди: 12 години, 20 дни
hash: c1449e8512
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Момиче, момиче...
Няма ли кой да ви научи вашето поколение, че в природата има неизменни правила - и в любовта и в секса насила нищо не става, особено да насилиш мъж. Абсурд!
Жената е тази, която приема мъжа при себе си - тя има право да избира измежду мъже, които я харесват, но не да се мъчи да спечели някой, който нехае за нея.
Де се е чуло и видяло ключалка да преследва ключ и да се надене на него??? Ключът е този, който отива при ключалката.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker