Имам чуството че съм жалък - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Имам чуството че съм жалък
преди: 12 години, 19 дни, прочетена 3490 пъти
Здравеите :) Аз съм момче на 13 години, за първи път пиша тук и се извинявам ако има грешки но просто немога да пиша със лаптоп
Проблема ми е че преди година-две се преместих в ново училище и отначалото всички ме подиграваха и обиждаха
след месец два се сприятелих с едно момче от класа но от няколко месеца просто не зарязва нъвсякаде, а аз винаги му помагам. Другия ми проблем е че съм много слаб не мога да се бия а когато някои ме обижда или бие аз просто стоя и мълча, много съм зле и със оценките имам само 3-4 много рядко изкарвам 5 или 6 но просто не мога да уча, преди ден два се прибирахме със приятеля и две момичета, те се смееха а аз просто седях зад тях и си вървях. Както казвам просто се чуствам много жалък, преди месец-два едно момче от класа ми което не ме понася доиде до мен и ме удари и ми каза На никои не му пука за теб идиот такъв, това ме натъжи и знаех че е така : ( Просто съм недоволен от себе си мразя се

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 18 дни
hash: fa7862ac7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ужасно е да си отхвърлен, знам го от личен опит. Щом си на 13, предполагам, че си 6-ти или най-много седми клас. Кандидатствай в някое друго училище, в което няма да има хора от тези, които са те тормозили, за да можеш да започнеш на чисто. И не, не си жалък, тези, които се отнасят така към теб са жалки слабаци, които не знаят къде да си избиват комплексите. Много мразя такива като тях! Те го правят това точно на теб, защото явно си по-кротък и тих.

Ако си 6-ти клас ще се наложи да потърпиш още една година.. старай се да не влизаш в конфликти с такива тъпанари, че с тях не може да се излезне на глава. Не е вярно, че на никой не му пука за теб, убедена съм, че има много хора, които много държат на теб. Например родителите ти, въобще семейството, а може и да има и някое момиче /например/, което да те харесва, но ти да не знаеш. Не си мисли, че никой не държи на теб, просто защото някакъв л*йнар ти го е казал.. оправи си малко оценките, за да влезеш в хубаво училище, това е начина да се махнеш от тях. В по-елитните училища учениците се „филтрират“. Ще има пак идиоти, но не чак такива, като тези в сегашния ти клас, но помни, че където и да отидеш винаги ще има хора, които няма да те харесват, хора, на които ще си им безразличен и хора, които ще те уважават и търсят приятелството ти :).
*Яса

 
  ...
преди: 12 години, 18 дни
hash: 6b6644a6de
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не губи надежда приятел! След 10-15 години отворковците, които сега те тормозят и се мислят за много печени, ще чистят кенефи в някое крайпътно капанче. Опитай се да бъдеш силен, захвани се с някакъв спорт - така хем ще се разсееш малко, хем ще придобиеш някакво самочувствие. Най-важното е да не се предаваш и отчайваш!

 
  ...
преди: 12 години, 18 дни
hash: 256aa5d1c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От Автора:Ако става въпрос за родители баща ми почти не го виждам, а прибере ли се само ми чете конско за неща дето не съм направил, маика ми се грижи повече за големия ми брат и братовчедките ми

 
  ... горе^
преди: 12 години, 18 дни
hash: 09d364841f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много добре те разбирам! аз съм момиче и до 5-7 клас също бях обект на подигравки, а като малка съм изяла и доста бой от момчета. И аз не умеех да се защитавам, но сега съм станала по-отворена и ако някой ми каже нещо, му отговарям, ако ми се занимава, не съм се била сериозно досега, но удрям доста силно и ако се наложи, мога да насиня някой. Моят съвет е да разкажеш на вашите как се чувстваш, просто имаш нужда да си споделиш с някого, да те изслуша някой и да ти помогне.

~sad-baby~

 
  ...
преди: 12 години, 18 дни
hash: 1b781b4fd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Приятел потърпи малко. В гимназията нещата ще се променят-ще почнеш на ново. Тва с ученето обаче не го приемам. Иначе повечето сме жалки, но малко си го признаваме :)

 
  ...


...
преди: 12 години, 18 дни
hash: 4e6fbc8e1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Те са буклуците и знаеш ли защо, защото най лесното е да се занимаваш с по слаби от теб. Изобщо не се спичай че някъв БУКЛУК ти е казал че на никой не му пука за теб, защото той ако наистина струва нещо и се прай на тарикат, тия номера що не ги прави на някой, които знае че ще му отвърне със същото, че даже и до бой да се стигне. Ами много просто защото е смотаняк и на тези дето са наравно с него или по горе от него мълчи като пу*ка и тва ми било тарикат пфф..

Аз съм момиче на 15 и мен самата не само от другите ами и от мен самата ще ме е срам да ударя някой по слаб от мене, а по скоро обратното предпочитам като се бия то да е с някой равен или по силен от мене че поне да си струва. А не после дя чувам тая си бие само със слабите защото не може нищо повече от това...

Но както и да е моя съвет е да почнеш да тренираш и да учиш че иначе се затъпява много яко, а и без тва няма да скучаеш. Но незабавно сподели на родителите си и се премести от тва даскало!

Лена*

 
  ... горе^
преди: 12 години, 18 дни
hash: 5188a42945
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   За разлика от другите, ще обърна внимание на това, че каза, че не си доволен от себе си, че се мразиш. Яса ти обясни работата с идиотите (тъпото е, че винаги са по много и навсякъде).

Майната им на другите, какво значение има, как живеят те, какво им харесва, какво мислят за теб или каквото и да е друго! Зарежи ги, не се фокусирай върху някой чужд човек, защото не те бил харесвал- това не е твой проблем! Няма как всички хора да те харесват, въпрос на точната среда е, ако да речем има 20 човека дето те мразят и всеки ден си с тях ... е по-гадно е, защото може пак да са 20, но да ги виждаш веднъж годишно- много ясно, че ако е първото, ще се чувстваш гадно. Ако всеки ден си с антипатични хора ще се депресираш и най-малкия ти проблем ще е, че се мислиш за жалък.

Основната ти грешка е, че се мразиш, заради другите. Ти си идеален човек, повярвай ми, така е, истински си, когато си себе си, а ако си това, значи си най-доброто, което можеш да бъдеш. А ти, човек, си себе си, макар че на другите не им отърва. Стегни се малко, направи каквото е нужно, за да почувстваш самоуважение! Спортувай, учи си, напъни се малко в някаква зона... Не им позволявай да те мачкат, ти не си изтривалка!
Зу-За

 
  ...
преди: 12 години, 18 дни
hash: c6774c1139
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Требва да си промениш характера щото докато се скатаиваш зад чина нищо нема да постигнеш щтом те е ударил и ти го удари или поне го напсувай

 
  ...
преди: 12 години, 18 дни
hash: 8c195156b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Здравей. Голям респект и уважение имам към теб. Защо?
Защото и аз съм като теб, но с разликата че съм на 20 години.

Виж, при мен, се получи така че, когато отидох в гимназия (от 9 до 12 клас) имаше много хора които ме използваха и бях и аз отритнат. Много тъпо се чувствах пред момичетата, но поне съм истински в живота, както и ти, и някак си натрупах малко омраза и много предпазливост...или май и от двете по много.

И така вече съм студент. Но съм се отчуждил от другите, въпреки че групата ми е само от момичета (и едно момче има де) аз съм се отчуждил от тях, просто съм и много срамежлив и съм се убедил, че немога да приказвам с другите, най малко с момичета...или вече въобще с който и да е, момче или момиче-не мога да приказвам, изпаднал съм и в депресия, но просто днешното поколение е западнало и продължава да запада.

Аз не съм западнал и не искам и да западам и за това се пазя и стоя настрана от повечето хора и засега се чувствам добре, въпреки че съм депресиран де.
Поне никой не ме използва и съм си спокоен-това ме радва.

Намерих си работа, ще си намеря и приятелка по-натам и ще си преследвам мечтите, целите и т.н.

А другите ги остави да си пропадат, гледай си себе си, преследвай си мечтите и гледай да си изградиш добро бъдеще, учи си и ще видиш другите как ще завиждат после, че знаеш повече от тях и имаш по-добри оценки от тях :) Казвам ти го от личен опит ;)

Горе главата и гледай това клипче:


http://vbox7.com/play:70decf34


Едно Момче-20г.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 17 дни
hash: 2e01f0ff68
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Няма да им се даваш на такива боклуци да ти разрушават психиката. Съветвам да се запишеш да тренираш САМБО след само 1 месец тренировки всичките ще ги меташ 1 по 1! ГАРАНЦИЯ 100%

 
  ...

...
преди: 12 години, 17 дни
hash: a8352f1611
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Напълно те разбирам имам подобен проблем. Само ако можехме някак си да си пишем или да се запознем ;х И аз имам подобен проблем. От кой град си аз съм от Пловдив

Модератор - комуникирането е позволено само в сайта.

 
  ...
преди: 12 години, 16 дни
hash: 494d28c3cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От автора:Аз съм от Видин :) Единственото на моменти което ми помага да се съсредоточа е музиката, незнам защо от можеби 2-3 месеца смених стила на dubstep и drum n bass започнах да правя музика и донякаде се съсредоточих над всичко, започнах вече почти всяка вечер да тичам, да ходя на лостове и можеби наи-важното е че започнах да отвръщам като ме подиграват

 
  ... горе^
преди: 12 години, 16 дни
hash: da72842ba7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Виж какво братле и аз съм на 13, и аз бях в такова положение. Имам три съвета за тебе:

1) Слушай яко метъл и рок. Звучи ти тъпо, но тази музика действа много добре на агресията, слушай 1-2 месеца и ще ти идва отвътре да пребиеш този който се заяжда с тебе...

2) Спортувай... вдигай гири, тренирай бокс. Каквото и да е. Заякни малко.

3) Когато се биеш има 3 ключови места, на които трябва да удряш:

a) Адамовата ябълка. Не знам дали момчетата ти от класа имат, но е адски болезнено да те ударят там.

b) Слънчевия сплит

c) И разбира се, зоната на пубиса.

Като се сбиеш 2 -3 пъти, сами ще искат да са ти приятели. Не знам кой клас си, ако си седми - няма смисъл да правиш каквото и да е, тъй като най - вероятно ще сменяш училището.

Ако си шести... направо изпълнявай стъпките.

Пожелавам ти успех!

 
  ...
преди: 12 години, 15 дни
hash: bf36ecdedc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Стегни се! Не се самосъжалявай. Започни да тренираш нещо, да натрупаш мускулна маса. Не можеш да учиш - глупости мързи те. Не им се давай на тези, които те обиждат. Честно казано от части и ти си си винове, защото им позволяваш да те тъпчат. Трябва да имаш достойнство.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 6feb8d3444
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   пич, всеки в живота си се изправя пред някакви препядствия. независимо какви са те той трябва да се изправи пред тях и да ги преодолее. ако не си достатъчно силен да побеждаваш стани такъв. живота е една борба в която ако успеем да повярваме в себе си и да съсредоточим цялата си енергия, ние успяваме. затова горе главата недей се дръж като жертва а като хишник. едно време имах един приятел на име кристиян, които закачаше едно момче и то се оплака на 1 учителка. тогава тя ги субра и им каза:
-тодоре, ти си жертва, а кристиян е хишник
-научи се да бъдеш хишник, а не жертва
-и тогава няма да имаш подобни проблеми
затова приятел научи се да бъдеш лъв, а не мишка.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker