Правилно ли постъпва? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Правилно ли постъпва?
преди: 12 години, 18 дни, прочетена 1818 пъти
Здравейте! Аз съм момче на 17 години, имам си гадже от март месец. Момичето е на 16, не е кифла, разбрана е и си подхождаме. Нямаме проблеми с изневяра. Има нещо във връзката ни, което ме мъчи обаче. На външен вид е красива, висока с хубави черти, но ми се струва, че характера и е прекалено момчешки. Когато седнем някъде (кафене, пицария, кино) и аз предложа да я почерпя един път, тя отказва категорично. Казва ми с усмивка: "Недей да се охарчваш за мен, аз имам спокойно". След няколко повторения на този случай се отказах и да се правя на "кавалер".

Ако излизаме късно вечерта (9,10,11 часа) и правя предложение да я изпратя, тя отново не иска. Вика: "Не е честно само ти да се разкарваш, ако ще се изпращаме, нека се редуваме, не съм малка" пак с усмивка и прегръдка. Случвало ми се е и тя да ме изпрати до нас, когато аз съм я изпращал, един вид да ми върне услугата. Не я страх от много неща и не се притеснява да си плаща сама или да се прибира вечерта късно. Не сме си писнали, допадаме си, обичаме се. Проблема не е сериозен, но имате ли идея от какво може да са породени тези нейни "мъжки" черти? Ще бъда благодарен за ползотворни коментари, защото ми е много интересно да разбера същността на приятелката ми. Благодаря предварително! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 18 дни
hash: 32afa99e30
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Радвай се, че имаш мъжко момиче до себе си, защото ако беше някоя лигла или кифла, нямаше да си по-щастлив. Допускам обаче, че не те кара да се чувставш достатъчно мъж и това ти тежи донякъде. Права ли съм?

Според мен е възпитана да не разчита много-много на други хора, да бъде самостоятелна, да уважава другите и да се съобразява с тях. В това лично аз не виждам нищо лошо. Може би причините за това се коренят в семейството й- да не би да е отгледана само от майка си или техните да са разведени? Питам, защото две мои приятелки сестри с разведени родители са така- плащат си винаги сметките, хващат си такси до вкъщи и общо взето има една граница, която им е трудно да прекрачат.

Не знам доколко ти помагам с коментара си, но според мен няма от какво да се притесняваш- важното е, че не е използвачка или глезла, която да те кара да й вървиш по свирката.

 
  ...
преди: 12 години, 18 дни
hash: b51d412d44
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм абсолютно същата, със същото мислене и възгледи. Не бих го нарекла "мъжка черта", водя го независимост. В свят като нашия е хубаво едно момиче/ жена/, да бъде силно, да се справя само, да не се глези прекалено. Аз съм такава, защото за мен хората са равни, какво като съм момиче- не мога да си платя обяда или имам нужда от момче, което да ме пази от всичко? Даже тя ти е казала, че според нея не е честно само ти да се разкарваш, за да я изпращаш... досега винаги с приятели сме се редували, или сме се разделяли на равни разстояния от домовете ни, смятам го за редно- моят живот не е по-важен от техния или обратното.

"Не я страх от много неща и не се притеснява да си плаща сама или да се прибира вечерта късно." - Аз като човек, с такива или подобни разбирания, искам да знам, дали евентуално това е лошо? И наистина не се опитвам да те обидя, просто ми е интересно, защо ти се струва толкова мъжко това държание?
Зу-За

 
  ...
преди: 12 години, 18 дни
hash: 08905fd6c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От автора: Нямам нищо против, даже ми е много хубаво така с нея. Просто бившите ми са били пълна противоположност и все още ми е трудно да свикна с сегашната, но определено ми е по-добре с нея. Мерси за коментарите.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker