Най-лошата приятелка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Най-лошата приятелка
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 2075 пъти
Аз съм момиче в ранните тийн години. Ще ви разкажа за най-лошата приятелка. Тя не е някоя която има като моята блуза или пък да се е натискала с гаджето ми, не. Тя е умно, привлекателно, забавно и възпитано момиче. Какъв е проблема ли?

Всичко започна в началото на тази учебна година. Създадох си много добро приятелство между мен, още едно момиче ( да я наречем Ани) и 3 момчета ( да ги наречем Иван, Георги и Христо). Бяхме страхотна групичка и разбира се, другите от класа много завиждаха, не знам защо. Винаги всеки беше добре дошъл при нас. Едно момиче ( да я наречем Стилиана; това е момичето под прякор в тази история "най-лошата приятелка" ) завиждаше повече от всички. С нея бяхме доста добри приятелки всеки ден ходим и се прибираме заедно от училище, защото сме в един блок. Винаги като сме двете много се смеем, но вече я мразя много. Тя ми развали групичката направи така, че да ни скара( момичетата с момчетата ) и докато се усетя вече беше късно. Момчетата бяха вече в нейната групичка, но аз нямах нищо против защото аз си имах и други приятели, мислех си, че момчетата просто вече не ни харесват като приятелки, Пък и всички от нейната групичка се държат като деца от 2-3 клас. от време, на време пак се събираме нашата групичка и други хора и си говорим разказваме си вицове намираме нещо перверзно във всяка дума и т. н., но това е докато тъпачката Стилиана я няма в стаята или сме излезли без нея. В мига, в който тя се появи момчетата стават други. Ще дам пример- в голямото междучасие бяхме останали хора от нашата групичка и още 1 момиче, което също е много забавно и е в наш стил. Георги разказваше вицове и всички се смяхме аз и Христо говорихме глупости, а Ани и Иван се биха нищо ново.

Дойде Сиса, ние още си дрънкахме глупости и тя ми вика "Как може да говориш такива неща". Момчетата изведнъж станаха много студени и започнаха да ни обиждат и я обиколиха около чина и заедно с другите хора от тяхната групичка да си играят на някаква тъпа игра където някой си е баща друг е майка трети и син и такива глупости. Ехоо, ние сме 7 клас? !? !? ! Ето и друг пример - бяхме в парка пред училище, говорих си с Георги и Христо за госпожата по География.

Христо каза нещо, с което да се оплаче, а аз казах "Мен ме изпита на урок 3 раздела по назад след като разбра, че си знам новия урок за да ми пише 4, от къде ще помня тъпия урок". И Стилиана каза "От къде да те знам от къде ще го помниш" ( тя даже не беше включена в разговора ). Видях в изражението на Христо, някакъв странен поглед, все едно му стана неприятно. В същия миг тя се оплака колко и пекло и отиде на една пейка момчетата след нея и останалите нямаше какво да правим и ние след нея. Имам много примери за това как те са и като роботи, за това как без нея се държат толкова мило а при нея само ни обиждат, защо става това? И искам да и отмъстя, за това което направи с групичката ми, но не да си ги върна обратно примерно, много е лесно, а и нашата групичка още я има, но не е същата. Искам да направя нещо, което ще запомни дълго време, да и смажа самочувствието. Кажете някое предложение или просто споделете вашето мнение за историята и на вас дали ви се е случвало, какво направихте вие.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: d95e50ef73
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Само ми се струва или тази групичка е от Мездра?

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: c4612e1239
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От авторката: Това не е измислена история съвсем реално е само реалните имана са други.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: d2170835d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Да ви имам неразрешимите проблеми.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker