Харесвам я, но е прекалено хубава - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Харесвам я, но е прекалено хубава
преди: 12 години, 15 дни, прочетена 5487 пъти
Харесвам едно момиче, но проблемът е, че е много красива и едва ли би тръгнала с някой посредствен като мен. В съседни класове сме и през междучасията често сме заедно в обща компания. От първия миг, в който я видях, не мога да мисля за друго освен за нея (демек вече 2 години е така).

От около година си пишем малко от време на време в скайп и фейсбук, а и в училище си говорим почти ден, някои дни повече, други малко или само здрасти. И от това, което съм говорил с нея разбрах, че е наистина свястна и не е надувка като другите, което ме кара оше повече да хлътвам. Но компанията, в която редовно се намира е пълна с някакви суперските яки и готини пичове, които не пропускат да я свалят, а и всички момичета въздишат по тях. И бившия й приятел, който съм виждал е като филмов актьор на външен вид. А аз... не съм нито хубавец, по който мацките въздишат, нито мускулест, нито толкова популярен. И тя едва ли би обърнала повече внимание от досегашното на някакъв си там(мен).

Такива момичета като нея, не мисля че биха се занимавали със смотльовци. Ама все пак надеждата умира последна. Чудил съм се дали да й кажа, но накрая все не ми стиска, или ще ме отреже направо или ще излезе с номера "Харесвам те, но само като приятел". И сега като завършим, цяло лято няма да я виждам и всеки ден ще се тормозя за това. Какво да правя..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 15 дни
hash: 21eb2b231d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако не пробваш няма как да разбереш, а и както си споменал, че момчетата в компанията и са "суперските яки и готини пичове" - да не си е гадже с някой от тях. Ако не е значи не я привличат, което само може да ти подскаже, че не са неин тип, а колкото до бившият и - филмовата звезда, за да и е бивш явно не се е получило и не е бил толкова готин. Почни да и пишеш по често, но гледай да са весели неща, а не -как си, какво правиш. Може да и споделиш например, че харесваш някое измислено момиче и да я питаш за съвет, примерно как да свалиш измисленото момиче и според нея какво да промениш в себе си и малко по малко ще разбереш какво мисли за теб.

 
  ...
преди: 12 години, 15 дни
hash: 33bcc3bc72
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   ти не си смотан, това че не си известен в училището ти не означава нищо, момичетата предпочитат свестните хора, може да не си красив, но ако си добър по характер може да те забележи, признай и че я харесваш като повече от приятелка, може да останеш изненадан.

 
  ...
преди: 12 години, 15 дни
hash: 3b18c2b8d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И аз имах нещо подобно в гимназията (мисля че повечето хора са така), смятам че субектите на хлътванията са все хора, които не можеш да имаш така да се каже, това че не си "достатъчно добър за тях” те кара да ги желаеш дори още повече подсъзнателно. Не съм й признавал, дори не бяхме приятели, а нещо като познати, с течение на времето crush-а ми намаля, но имах и периоди в който си беше откровено казано болезнен. И досега се чудя как може подобна помия да ме хване и да ме държи толкова.

Очаквам преобладаващите коментари тук да са “не е вярно, няма такова нещо като някой извън твоята лига” и прочее клишета, но и двамата знаем как стоят нещата в действителност. Все пак единственият начин да разбереш е да и го признаеш някак, но шансът ти съдейки написаното едва ли ще е много голям, това че момиче се държи приятелски с теб не значи че те харесва (потърси в гугъл за friendzone), от друга страна ако те отреже поне ще улесни това да охладнееш към нея (май), но от личен опит знам, че на думи звучи по-лесно, отколкото е в реалност. Все пак ако имаш успех, драсни някви редове тук, може да окуражиш някой карък в симуларна позиция.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 14 дни
hash: 5996e1d0ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първото, което ми направи впечатление (още от самото заглавие) - личи си, че имаш ниско самочувствие и съм почти сигурна, че много се подценяваш. Всеки човек има своите положителни качества. При едни това е външния вид, при други характер, при трети някакъв талант, при четвърти и пети нещо друго.

Казваш, че момичето не е поредната надута "тийн звезда", която се изживява като такава, а дори напротив. Казваш, че е нормално момиче и се държи добре. Ако приемем, че това което казваш е истина тогава не виждам защо момичето да не може да те хареса? Защо да не може?
Казваш, че не си красив. Това е твое мнение, откъде знаеш дали тя мисли като теб? За нея пък може да си красив! Другото което е, външният вид е много относително нещо. Ако момичето е свястно последното нещо, което ще гледа е дали приличаш на "филмов актьор" или пък имаш мускули..

Второто нещо - ако ти сам не се харесваш, няма как другите да те харесват. Всеки човек има недостатъци. Въпросът не е в това. Важното е следното:
1. Ако можеш да промениш това, което не харесваш в себе си - тогава работи по дадения недостатък и се опитай да го превърнеш в предимство.
2. Ако не можеш да го промениш - научи се да обичаш и несъвършенствата в себе си.

Като имай предвид, че 2-рото нещо е много по-трудно. Но пък ако успееш можеш да бъдеш сигурен, че хората ще те харесват заради това което наистина си.

 
  ...
преди: 12 години, 14 дни
hash: c6101d549e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ето това ни е проблема на красивите момичета.... свестните момчета се плашат и не искат да се занимават.... давай, покани я да излезете.. пък и да те отхвърли, какво ти пука? ако те отхвърли помни че ще е само и единствено за външния вид ако не й допадне... късмет и смело!

 
  ...


...
преди: 12 години, 14 дни
hash: 926c9614f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Хвани я за задника

 
  ... горе^
преди: 12 години, 14 дни
hash: 9ae9b17bd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Предложи й

 
  ...
преди: 12 години, 14 дни
hash: e0668d22e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Всичко е в самочувствието!!! ;)

 
  ...
преди: 12 години, 14 дни
hash: 35dcebf8c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Това, че е красива не означава, че търси супер красиви мъже. Всеки човек има различен вкус и т. н. Фактът, че си говорите и твърдението, че не е надута ме навежда на мисълта, че може би и тя те харесва!? Направи и 1-2 намека, не бъди директен, все пак не си на 100% сигурен, че няма да те отреже. С тънки намеци по скайп или по време на разговорите ви, ще е страхотна първа крачка. Когато се засичате в даскало как те гледа? Винаги можеш да прецениш дали един човек има влечение по теб от погледа му! Успех

 
  ... горе^
преди: 12 години, 14 дни
hash: 5c471d8935
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Да бе прекалено хубава,
просто яко си хлътнал.
Просто и кажи че я харесваш,
а ако те отреже поне няма да се тормозиш повече, рискувай.

 
  ...

...
преди: 12 години, 14 дни
hash: 062e4f2d52
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ами започни да тренираш, завърти се в готина компания, отракай се, но не ставай прекалено надут. Тогава може би ще успееш, като цяло бъди с твърд характер, леко нахален и си създай свое собствено мнение. Така мисля че ще я спечелиш!

 
  ...
преди: 12 години, 14 дни
hash: e293d87c32
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Тая история или не знам как да го нарека, но ми прилича малко като някой тийн филм!! Ако пък не е измилена тази история. Ми защо не я поканиш на кафе или разходка!! Поразходете се например в някой парк или горичка. Поговорете си. питай я разни неща. Не се притеснявай!! Както каза Надеждата умира последна!! :))

 
  ... горе^
преди: 12 години, 14 дни
hash: 740cb77cde
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   ВЪВ НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ Й КАЗВАЙ, ЧЕ Я ХАРЕСВАШ!

ПОКАЖИ Й ГО!
пишете си повече в скайп и във фейсбук, говори Повече в училище, собено ако я видиш да ходи сама!
ако имате някаква извънкласна работа и тя е там - непременно и ти да си!
така няколко седмици, след това може да я поканиш на кафе!
Нов никакъв случай не й казвай, че я харесваш! - може в момента ти да си обикновен за нея, но като те опознае и тя може да те хареса!

щом говориш с нея - (най-големият проблем) - няма по-трудно нещо, вече :)

успех и никога не се предавай!

 
  ...
преди: 12 години, 14 дни
hash: b1a0901ac0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Най-добре я забрави и потърси някоя по-мало перфектна...

 
  ...
преди: 12 години, 14 дни
hash: 838222872e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Виж сега-жените мразят мъже с ниско самочувствие-мъже които се самосъжаляват губят точки-отблъскващо е. От една страна не пречи да й кажеш-все пак дори да те отреже нали няма да я виждаш цяло лято-така че ще имаш време да преодолееш срама си... и поне ще сметнеш темата за приключена иначе има да се тормозиш толкова много време... и пак по този начин стигаш до никъде!

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 13 дни
hash: 8283924d57
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Не чакай удобния момент, а действай!Днес може те харесва, а утре може да си намери някой друг.Както виждам от написаното, нямате някаква силна връзка или приятелство, което може да развалиш - няма какво да губиш!Може пък и да си пада по теб и да станете гаджета.Давай!
След няколко месеца повече ще съжаляваш ако не си се опитал да 'и кажеш, отколкото ако си 'и казал и тя те е отрязала!Късмет! :)
- R.

 
  ...
преди: 12 години, 12 дни
hash: 92100096c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Интересно ми е, ако един ден напълнее, стане нехубава, сбръчка се и носи бастунче дали пак ще я харесваш. Още по детски избираш, душата е важна..

Един случай ще ти разкажа- прекрасна жена, красива като манекенка и някой злобар я пръска с киселина и става с недъг, но оцелява, обаче въпроса е мъжа до нея как е реагирал и оставил ли я е, и дали тогава душата не е по-важната за съвместен живот и семейство? Вие още сте млади, живота учи... но ако си пасвате по душа, ще ви е хубаво..

Не се подценявай, твоето лице ще се измени още сргодините. Има случаи хора невзрачни и станат много красиви.. и обратното също е вярно... Не се заблуждавай, външния вид е обвивката, а какво има под нея???? Това е загадката, която ще трябва сам да разгадаеш...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker