Никога не съм си представяла, че човек може да изпита болки по-силни от самата болка! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Никога не съм си представяла, че човек може да изпита болки по-силни от самата болка!
преди: 15 години, 4 месеца, прочетена 5204 пъти
Никога не съм си представяла, че човек може да изпита болки по-силни от самата болка! Че човек може наистина някой ден да достигне дъното! Приятелите ни, близките ни, хората винаги казват, че времето лекува! Да така е, но какво от това след като отпечатъка остава и когато го погледнеш ...болката се завръща!

Когато се порежем ни боли, след време забравяме, но погледнем ли белега и след това лицето си в огледалото си спомняме всичко! Ако можех и бях сигурна, че съществува “нещо”, което може да заличи белезите и спомените, някаква машина или каквото и да е било.... щях да посветя живота си на това да го създам! Поне хората след мен щяха да са щастливи! Поне нещо щях да оставя след себе си! Никой не предполага и не знае какво всъщност е болката, докато тя не стане начин на живот и във всичко да виждаш само белези!

Винаги съм била красиво момиче, на което не и е липсвало нищо - освен обич! Винаги съм била с две лица! Винаги в мен са живеели два типа момичета!

Едното - силно, здраво, което никога не се предаваше, никога не позволяваше някой да нарани, обиди, натъжи, докосне с лоши мисли!

Тя винаги имаше надежда за всичко и всеки, винаги се бореше без да се страхува! Не познаваше болката и самотата! Имаше си защитна стена, която и наи-голямото зло се плашеше да преодолее! Бореше се, даваше любов на хората около нея, беше истински щастлива!Тя живееше с усмивка,вярваше в доброто,беше голямо момиче с големи мечти ,гонейки ги, се раздаваше на света!Вярваше в приказки,направи си своя собствена,в която живееше като принцеса!Вярваше и в чудеса!Нямаше зло на света ,което да прекърши крилете на желанието и да е истински човек!Всичко наи-красиво живееше със сила в нея и го показваше на всички ,на света!Това момиче не знаеше думата “немога”,всичко до което се докоснеше ставаше реалност!Живота около нея стана по-добър,времето беше слънчево и ясно,морето се вихреше при нейното присъствие,планините раклащаха своите рожби от вятъра, който тя създаваше!Въздуха ухаеше на душевен мир,дълбоко спокойствие и безкрайно щастие
Тя просто беше силна! И аз това я кръстих така-”Силна”

Но един от всички красиви дни по нечий закони не знам дали на природата или на Господ,времето ,въздуха и хората се промениха за нея!И колкото и да се опитваше да се бори до кръв и сълзи,тя не успя!”Този” ден я направи на пепел без дори тя да очаква!И незнайно къде и как “Силна“ се изгуби във времето!Остана назад заключена в своя свят и не можеше да излезе отвъд тази граница!Линията беше вече начертана!И така тя остана “някъде там” до линията разделяща двата свята!!!

И тогава дойде ред и на другото момиче да покаже,че съществува!

И двете живееха в едно тяло,но имаха различни души!
Момиче изплашено от всичко,не вярващо на никой,пропиляващо ценно време в самота!Беще отчаяно и изгубено!Не се чувстваше добре в душата си ,мразеше хората,не вярваше ,че въздуха е въздух ,за да го вдишваме и живеем !Нямаше познати,роднини,дори близки и познати!Имаше само една приятелка и тя и беше най-добрата-болката!Стояха си двете постоянно и незнайно как се разбираха,търпяха се една друга, угрижени,сами,отчаяни,не вярваха в приказки,мислеха че живота е грозен,мрачен и нищожен!И знаете ли защо.... защото само разочарования имаше в това момиче!Последната топла капчица в нея се превърна в кристалче лед!Обуваше си тежки обувки,свиваше юмруци в джобовете,покриваше лицето си и душата си с болка!Вървеше по улици без причина и се оглеждаше с целта да види нещо красиво, но уви, всичко беше грозно и тъмно!Улиците ,въздуха,надеждите,хората!Всичко меришеше на мухъл и плесен!Никога не мечтаеше никога не се надяваше на никой и нишо, дори не се и опитваше просто живееше с целта да умре!Да се изгуби!Самотата и болката бяха спътници в живота и!Не си задаваше въпроси,не търсеше отговори,само дишаше от изпаренията на болката!Нямаше хоби,не харесваше нищо около нея !

Единственото нещо,което изпитваше е някаква незнайна любов към нещо,което и тя не подозираше какво е!Въпреки това не искаше да среща любов,не се молеше да живее не се молеше да умре.....беше изгубена в себе си дълбоко

Едно момиче,което аз нарекох “Болка”Не съществуваше дръга дума,която да я опсва толкова изящтно!!!!И така “Силна “ си стоеше в своя свят, и “Болка” преживяваше своите дни!

И веднъж се замислих,че това са коренно различни личности ,момичета и двете живееха в едно тяло-една душа!И започнах да се чудя, как успяват да живеят в едно тяло толкова съвършенно различни същества –тяло на “жена”!Тогава погледнах себе си в огледалото и си казах “Боже това не съм ли аз ???!!!!!???“
Едното момиче “Силна” и другото “Болка”, но в едно тяло са “СИЛНА БОЛКА”!!

ЩАСТЛИВИ ИЛИ НЕ,поотделно,но никога не намиращи общ език,никога неможещи да си помогнат една друга и се лутаха в нещото наречено живот!Та питам се аз ще издържи ли тази жена с това тяло и какво ли ще стане .....повервайте ....дори и Господ не знае!!!!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 3 месеца
hash: 75e598257e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това съм аз. Как успя да ме изкажеш с думи?

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 1892c7ae7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Прекалено позната история само че аз мога да кажа кое накара силното момиче да стане наранена, невярваща в нищо и в никой, молеща се деня да свърши по бързо и да дойде ноща, в която никой не може да види сълзите й и болката изписана на лицето й - любовта.По-точно изоставилата я любов ;( отишла си толкова бързо за един кратък миг болката която изпитах накара силното момиче да изчезне и най-вероятно никога повече няма да се върне а аз имам отчаяната нужда да се върне. Тая слабата и лесно ранима не ми харесва .....

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: c355ccff45
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Все едно говореше за мен!!!!!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: ecf6857079
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Здравей,
искам да ти кажа че не само ти изпитваш тази болка аз сам м на 24 и години наред болката е мой спътник много години когато прекараш няколко години с болката започваш да се променяш осъзнаваш че си не способен да обичаш че си останал без сърце че чувствата които си изпитвал няма да ги изпиташ от ново а това носи още болка и в един миг си адваш сметка че си се превърнал в безчувстено нищожество на което не му пука за нищо.

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 1fd4bead57
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Много хапове и ЛСД гледай кво става бате... един път казваш две личности с две различни души, втори път две личности в две души. Уау какво става тука, какви са тея филми в които си се вкарала?!? "Вярваше в приказки, направи си своя собствена, в която живееше като принцеса! Вярваше и в чудеса!"

Нямало зло, не знам си какво?!! Лелее смятай колко тря се надруса човек, че да изпадне в такова неадекватно състояние !!

 
  ...


...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 1fd4bead57
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Дали ще издържи тази жена?? Ами не няма, то от толкова много филми в които се вкарваш, накрая няма да издържиш и ще се метниш от някаде... а дали до това Господ знае или не, ти недей бери кахър и не намесвай Господ, защото Той всичко знае ; ) та той е създал всичко, как творението ще е неознато за твореца?! ;) Но това е отделна тема, нека не навлизаме в нея. Желая ти много успех и не се филмирай толкова много ;) повечко секс и ще издържиш. усхеп !

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 75e598257e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Номер 1 съм: Написаното от авторката е толкова стилно и издържано! Учудвам се на елементарните коментари, както като мислине, така и като грамотност на писане.

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 8a8e31ea4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Браво!:) Начина, по който си изразила чувствата и емоциите, е уникален. Бих казала, че написаното се отнася до всички жени. Това е жената - силна и страдаща, това е женската съдба. Във всички се преплитат две противоположни личности, две крайности, обединени в едно тяло и една душа:) Поздрави за идеята

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 95e58f3f89
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 9 съгласна съм с теб.
Наистина начина по който се изразяваш ... просто е неописуем, уникален! .. имах чувството че е на някой поет .. това се отнася и за мен .. за всяко момиче с разбито сърце или почти всяко :S ..

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: c446243cf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   №9
Защо реши, че това се отнася само до жените!? Нима мъжете сме някакви безчувствени вибратори, които не мислят за друго освен за секс? Съжалявам, че си останала с такова впечатление за нас, но и ние изпитваме чувства и болка, макар и да не го показваме пред хората. Не случайно мъжките сълзи са много редки, но много истински и ценни!
Самотата не е до пола. Има някои хора цял живот са заедно с други, обичат и тях ги обичат, но има и други като мен, на които самотата се очертава да е спътник за цял живот. Или свикваш с нея и я приемаш, или превърташ и край! Темата е интересна и може да накара хората да се замислят над някои неща и да ги оценяват повече.

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 463179fe45
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Докато четох тази история ми стана тъжно и се разплаках ( не съм нежен, даже никък ). Момче съм и не бях изпитвал до сега такива странни чувства. Не мога да ги определя но се чувствам... като момиче... беззащитно момиче... тъпа логика но само това измислих. Дано на никой не се случва това.

Росен-13

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 946ea93403
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Прилича ми на шизофрения или на раздвоение на личността, в най-лекия случай - на лицемерие и двуличие с тези две "души".
Може би от подобни истории е тръгнала представата за жената-пепелянка с разцепения на две език?

Не си намерила баланса в себе си - това ти е проблема. А за това не ти е виновен никой външен.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker