Ако приятелката ми стане по-висока от мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Ако приятелката ми стане по-висока от мен?
преди: 12 години, 14 дни, прочетена 4111 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 17, приятелката ми е на 14... и 2-мата сме с еднаква височина 170 см. За сега това не ми е проблем тя да е висока колкото мен, не ме бърка изобщо... но тя ще расте още, нейното семейство са едри и огромни всичките, а мойте са си дребнички (не съм расъл от 15 годишен) Така де... въпросите ми са следните:

1. Има ли големи шансове да стане по-висока от мен?
2. Какво мислите за двойките, които са така?
3. някой от вас бил ли е в подобна ситуация?

Просто като се огледам винаги момчето е по-високо от момичето, то е силния пол. Ако стане по-висока сигурно самочувствието ми ш падне мега яката. Аз съм говорил с нея и ми каза, че това не представлява проблем за нея... но за мен явно ще е голям проблем. Просто съм ставал свидетел на такива 2-ки и гледам, че хората им се подиграват и т. н.
Мерси за отговорите предварително, peace!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 14 дни
hash: f81d596c17
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   1- Всичко опира до гени, нейните са такива, че, да, има шансове да стане по-висока. Но така или иначе за всеки човек шансовете са 50/50. Имам един приятел, всички от семейството му са ниски, някъде към 1,60 и до скоро и той беше така, е, навърши 15, вече почти 16 и изведнъж дръпна на височина доста към 1,70 . За сметка на това познавам друг, който някъде 5 клас стана 1,70 и оттогава до сега (9 клас) не е мръднал.

2- Каквото мисля и за другите двойки " Ой, какви са сладури заедно!" . Тези, които се присмиват, са пълни кретени. Не се притеснявай, важното е да се обичате! Познавам такива двойки, те, разбира се, са имали подобни коментари зад гърба си, но никога не са се поддавали, заедно сте силни, по отделно сте слаби. Дръжте се един за друг, говорете си, подкрепяйте се, обичайте се, другото е преходно. Не си нисък в никакъв случай.
3- Не, аз съм от ниските хора ;дд ...
Зу-За

 
  ...
преди: 12 години, 14 дни
hash: 496a0ed2b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не разбрах, момче или момиче си.. Първо казваш момиче след това пък в мъжки род..

 
  ...
преди: 12 години, 14 дни
hash: 710ea2d6a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ще отговоря последователно на въпросите ти.
Разбира се, че има шансове да стане по-висока от теб, а дали са големи един Господ знае. Мисля, че двойките, в които момичето е малко по-високо са си като всички останали двойки, освен ако разликата в ръста не е значителна!

При по-малки разлики всичко е Ок, поне според мен.
Не съм бил в подобна ситуация, защото никога не съм имал гадже, но определено би ме притеснило, ако приятелката ми е висока 190см или нещо подобно. За сведение, аз съм висок около 180 см. :)))

По принцип трябва да се вземе под внимание и факта, че жените се развиват по-рано от нас и по-рано влизат в пубертета, което може би е някакъв индикатор, че на приятелката ти и остава още малко време да расте. Макар, че има доста случаи, в които хората нарастват и след 20 годишната си възраст. Мисля, че 25 години е възрастта, която се смята за крайна в развитието на човешкия организъм. Така, че ти също имаш време да растеш!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 14 дни
hash: c19839f3ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей мило момче. Аз съм жена над 40-те , висока 178 см и 61 кг. Съпруга ми е 180 см., но като вървим заедно сме си еднакви. Като бях 14-15 годишна вече съм била над 170. Момчетата израстват по-късно на височина и в тази възраст стърчах над всичките си връстници. И досега си мисля, че това беше причината да нямам гадже изобщо до 18 годишна. Разбирах се с момчетата, от дете се интересувам от спорт и гледах футбол с тях, но ми бяха само приятели. И след това изведнъж, когато бях около 18 годишна започнаха да ме забелязват и като жена. Около една година имах връзка с момче малко по-ниско от мен - може би с около 5-6 сантиметра. Не съм забелязала да са се обръщали след нас и да са ни се подигравали. Но ето какво направих аз. Обичах го. И го оставих. Заради това, че е по-нисък. Имаше период, в който се появи друго момче /съпругът ми/ и аз предпочетох втория. Сега знаеш ли какво ми поднесе съдбата? Второто ми дете е момиче. Вече е почти на 17. Висока е 180, а е 54 кг. Много е елегантна. От 6 годишна танцува класически и след това модерен балет. Но израстна много на височина от момичетата в групата и с голяма мъка се раздели с танците. Сега е щастливо влюбена в много готино 19 годишно момче, високо около 170. И му беше дама на бала.

Аз вече съм твърдо убедена, че тази пуста височина изобщо не е толкова важна. Ами ако момичето е с 20 кг по-тежко от момчето, защо на никого не прави впечатление? Нали жената трябвало да е по-нежна? И защо като ме срещнат колежки ми казват /цитирам буквално/:"Видяхме дъщеря ти. Тя станала два метра дълга." Знаят ли изобщо, как я боли нея, че спря да танцува точно заради височината? След 10 години труд. Ако срещнат напълнялата дъщеря на друга колежка, защо не са така директни и да изплюят в лицето на майката "Дъщеря ти е станала сто кила - каква дебелана!" Такова ни е обществото. Ако ти позволиш то да ти влияе, откажи се от твоето момиче. Ако си убеден, че височината изобщо не е показател, че ще бъдеш щастлив с един човек - то ти пожелавам наистина цялото щастие на земята.

 
  ...
преди: 12 години, 14 дни
hash: ecd5240ee6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Съжалявам, че ще те разочаровам, но тя е съвсем нормална. Ти си нисък (не се обиждай). Ако искаш да си по-висок от нея порасни и ти. Запиши се на волейбол или баскетбол. Тренирай с другите момчета. Дано да има ефект.

 
  ...


...
преди: 12 години, 14 дни
hash: cf9441d01d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Започни да бягаш и да скачаш, играй баскетбол и има шанс да се ездължиш, аз до колкото знам баскетболстит са едни от най високите хора. До колкото знам бягането и особедно скачането стимулират разтежа!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 14 дни
hash: 9122a8be28
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И на мен тва винаги ми е било проблем.. Момчето да е по-високо от мен.. Чудя се дали не съм прекалено повърхностна, но се радвам, че и други споделят моите притеснения..

Ж 19

 
  ...
преди: 12 години, 13 дни
hash: a9cb83f119
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Не мисля, че това трябва да те притеснява. Сигурно не е приятно момичето да е по-високо от момчето, но не смятам, че това е най-важното и водещото в една връзка. Щом тя е казала, че това не е проблем за нея, то тогава и за теб не би трябвало да е. Не се интересувай какво говорят другите за подобни двойки, важното е вие да се чувствате добре един с друг.

 
  ...
преди: 12 години, 13 дни
hash: 3df8adf9d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Какво те вълнува дали е по висока или по-ниска от теб? Нали се обичате

 
  ... горе^
преди: 12 години, 13 дни
hash: e5478f0a46
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мисля, че ще стане по-висока и малко е смешно момичето да е по-високо от момчето. (е зависи за каква разлика говорим)

 
  ...

...
преди: 12 години, 13 дни
hash: 6c0e37bda0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   За кое ти пука повече: приятелката ти или коментарите на другите? Ще се направят на остроумни 2-3 пъти и като видят, че не са интересни, ще престанат. Приятелят ми е по-нисък от мен и това не пречи сериозно нито на един от двамата. Чувала съм мнения, че момчето трябва да е по-високо, защото така се чувстваш по-защитена. Е, аз се чувствам защитена с моя приятел, защото ми е показал, че мога да разчитам на него в ситуации, с които не мога да се справя. Докажи го и ти на твоето момиче и няма да имате никакви проблеми.
Gv.

 
  ...
преди: 12 години, 13 дни
hash: 6c9338a8bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Ето ти двойка - Никол Кидман и Том Круз

"Просто като се огледам винаги момчето е по-високо от момичето, то е силния пол"

тва са некакви тъпи стереотипи създадени и набити в главите от хора с ограничено разбиране и мислене (или изобщо липса на такова).

Дори да е по-висока? Какво предимство то дава ръста и какво значение има дали ти си по-виоск с 10 сантиметра или по-нисък с толкова?
Ръста е относително нещо....ако хората се събираха само по ръст, щехме да сме вече само две породи - джуджета и великани.

Ако се оставяте предрасъдъците да правят генетичния подбор ... да не ти казвам на кво ще заприличаме.
Първо ще е ръста, после цвета на очите и косата....аааа чакай, май Хитлер го опита това, ама нещо не стана...
Тези, които се подиграват, в същност се присмиват на собствената си ограниченост!

Ръста не означава много освен ако не си професионален спортист и то в спорт който изисква висок ръст.
Аз лично съм набивал канчето на отворко, с една глава по-висок от мен - така че забрави тези работи за "силния пол"

"Силния" е този който има нещо в главата!
Ако тя е по-висока от теб, какво става - ти си достатъчно добър за нея или тя за теб или навдигането на пръсти да я целунеш прави целувката по-малко приятна?
погледни календара - 21 век, а живеем с разбиранията от 19-ти

 
  ... горе^
преди: 12 години, 12 дни
hash: 36d94c81a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Поправям се, МОМЧЕ съм, правописна грешка :)

 
  ...
преди: 12 години, 12 дни
hash: 36d94c81a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Ето и още едно коментарче, от мен (момчето, което публикува историята):
Благодаря ви за отговорите, помогнаха ми до голяма степен, и в отговор на това дали ще оставя моето момиче или не... искам да кажа, че НЕ БИХ, заради височината. Просто публикувах историята си, за да разбера реалните шансове това да стане. И да не стане, и да не стане... заедно сме не от скоро и сме минали през много неща, НЯМА да позволя на това да провали отношенията ни :)

 
  ...
преди: 12 години, 8 дни
hash: 366c70d676
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Не й купувай токчета :Д

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 57a9c30bd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Най-добрият ми приятел ходи с момиче 07, а той е 04 и тя е висока 185, а той 170

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 436510e8b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Ще кажа само едно външният вид няма значение, приятелката ти ако ще 2 метра да е няма значение важното е да се обичате, ако тя не те харесва затова че си нисък значи не е за теб. Имам един приятел който тренира баскетбол от три годишен сега е на 20. До 13 години беше колко теб някъде даже май 165, но бая дръпна и сега е 190 искам да кажа че ако се запишеш на тренировки по нещо няма значение дали ще е баскетбол може и ти да дръпнеш с височината не съм експерт, но така си мисля. Побертета е доста странно нещо може в последния момент ей така от нищото да станеш 180 свидетел съм и на такива случеи. Абе най-важното е да сме жива и здрави!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker