Нашите само ме тормозят - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нашите само ме тормозят
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 1918 пъти
На 12 год. съм (6клас) момче. Нашите само ме тормозят. Като малък много ме биеха. Веднъж беше завалял дъжд и ние се скрихме. Беше обед (не вечерта) и когато се прибрах със брат ми баща ми (ако мога така да го нарека) ни хвана и почна да ни удря във шкафовете, държа ни със главите надолу, удряше ни във стените, биеше ни. Често ме биеха и това и доставяше удоволствие, когато видят сълзите по лицето ми. Сега само ме обиждат, заплашват и пак почти всеки ден ми посягат. Брат ми и той ме тормози. Понякога се разбираме, но това е по - рядко. Майка ми постоянно недоволна налита на бой и крещи. Баща ми е изруд, често се напива. Хвърля, чупи, троши и какво ли не.

Със майка ми не се разбира постоянно се карат и после и двамата ядосани на мен си го изкарват. Никога не съм го виждал този човек усмихнат. Четох тук във този форум деца със подобни проблеми, но те казваха, че майките им са ги били бащите са ги защитавали. Е при мен не е така от всякъде удар обида и псувня получавам (особенно от баща ми). Брат ми вчера си изпусна парчето краставица върху панталона. Той като почна да вика чупи чинии чаши майка ми бясна и всички на мене си го изкараха. Имам баба и дядо. Дядо ми е толкова смотан, че няма накъде. Баба ми само ме овиква зей и не спира. Нямам никакви приятели. Имах една позната на която доста неща споделях, но тя се премести. Записах си час при фризиор, а майка ми каза да сядам тя да ме подстригва да не харча пари (защото няма да има за цигари много ясно.. ) На нищо не приличам. Гласях се тъкмих се, сега нямам желание за нищо.

Единственото което имах ми бе косата. Имам едни смотани дънки и една тениска. Нямам нови дрехи (защото трябва да има за цигари.. ) Сега имат да получват 2000 лева от едно място, за които 1200 трябва да изплатят заема. А какво ще правят с другите.. цигари.. знам, че не е чак толкова необходимо, но им исках да ми помогнат със 100 лева, за да си взема нов телефон. Вече всички деца са със нови телефони влизат си във фейсбуци и къде ли не, а аз стоя острани като индианец. Имам един, който ми е купен преди 3-4 години и то пак със мои пари. Аз незнам тези хора защо са тръгнали да създават семейство като нищо не правят за него. И ако баща ми не спре със този тормоз аз ще избягам, обмислил съм го със едно дете и то каза, че неможе да понася техните. Ще отида в някое селце при някоя баба. Ще и помагам с каквото мога ще ходя по полята за по някой лев.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 8e95eb1501
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Леле горкото, говори с родителите ти, кажи им толкова ли те обичат и такива ако, не води ги на психолог, па ако пак не стане ти реши.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: d90c416ba0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Като прочетох това ми стана жал !! Може ли да има такива хора .. просто не знам !! Отиди говори с учителката си в училище или с някой възрастне на когото имаш доверие !! Или направи това което си решил !! ;((

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker