Ама тя губи връзка с реалния свят! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Ама тя губи връзка с реалния свят!
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 1926 пъти
Преди време се запознах с момиче на моите години. Постепенно започнахме да излизаме все по-често и в последно време сме заедно всеки ден, въпреки че учим и живеем доста далеч една от друга.
Струма ми се станахме доста близки за кратък период от време. Споделяхме си всичко. Тя се оплакваше че е била дебела отношението на другите към нея било лошо. Като за начало рядко водехме разговори, в които се говореше за мен. Предимно думата беше нейна.
Разбира се като всички момичета на нашата възраст обсъждаме и момчетата. Споделих своите предпочитания и впечатления от секса. Като на всяка втора дума тя казваше "Ужасно".
Оплаках и се например, че приятелят ми никога не свършва, когато му правя минет. А те отвърна, че това е ужасно, освен че било гнусно, съм била "най-неопитния човек в това отношение". И представете си - тя ми казва това след като твърди, че е девствена, защото всички момчета и се струват прекалено смотани, за да им обърне внимание. Не се връзват нещата, нали?
През последния месец се случват странни неща. Тя съобщи, че си има гадже, който е модел на бельо във Бразилия. Похвали се че пенисът му е 38 см (сега е мой ред да кажа "ужасно"). Освен това е на 21 и има 4 висши образования. Майка и започнала нова работа (като шивачка) и взимала заплата от 12 000 лв. И според мнението на "всичките" момчета, с които тя е била тя прави най-добрата орална любов. При ръст 180, тя твърди че тежи 45 кг, а освен това всички и казвали, че е дебела.
Защо става така? Наистина като че ли започвам да вярвам на някои от очевидните и лъжи...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: e6837a9623
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момичето явно е патологична лъжкиня, което си е болестно състояние. Не ми изглежда да сте си чак прекалено близки, че да я тикаш да ходи на психолог, просто не се връзвай, кимай, прави се, че вярваш, аз поне сигурно така бих постъпила :)) Но си имай едно на ум, че каквото и да ти говори, най-вероятно те мотае. Прилича ми като причината да е ниско самочувствие и завист.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 7e4284eaba
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "И като пусна шилото и погледна към небето, той извика:
- Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!"
Почти съм сигурна, че историята е измислена. Ако не ... Звучите ми като петокласнички, но пък щом въртите минети, значи трябва да сте поне 3-4 години по-големи. Много интересно. Как може да вярваш на тия щуротии ?!
"12 годишна пикла, висока 180 и тежаща анорексичните 45 килограма излиза с 21 годишен бразилски модел с 38 см пишка. Майката на преуспялата в сексуален аспект млада жена пък е най-добре заплатената шивачка в света." хахХАха искрено ме развесели.
xperia

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: c554fd0e79
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Разбира се, че лъже. Даже аз познавах едно такова момиче- гледаш я нормална, а като си отвори устата... се чудиш да се смееш ли, да плачеш ли. На тази моя позната баща й бил много важна клечка в нейния град, карал не знам какъв джип, а тя нямаше пари да се прибере с влака до родния си град. Веднъж пък плазмения им телевизор паднал на земята и счупил паркета!
Не й се връзвай на глупостите, то е очевидно, че лъже.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: a30f221e4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Просто ми кажи на колко сте години и всичко ще ми се върже. :Д Господи... как изобщо се замисляш дали лъже. А нали каза, че се виждате, не си ли забелязала дали е 45 кг или 145? Нещо и ти ни послъгваш май, а? А ми е много интересно да го срещна този екземпляр с 38те см... (ролф) , питай я как му прави орална любов, това трябва да се види? То и аз лъжа, ама малко от малко ги обмислям тези лъжи и гледам да са поне реалистични.

А аз си мислех, че една моя приятелка е номер 1 в България по лъжи , ама имало и по-добри от нея. Според нея, половин София я желае (то богати, то бедни, то черни, то бели), но тя все още е девствена. Излиза веднъж в месеца по обяд на кафе, но ако я питаш какво е правила... я миналата вечер била в Пловдив, я във Варна... Снимки никога няма. Брат и е в затвора, но тя умело твърди че той завършил право и сега има кантора в Австралия. А момчето повтори 12 клас 3 пъти. Майка й е шивачка, а баща й безработен, но правят пълен ремонт на всеки 3 години и ходят на екскурзии на Малдивите. Сега осъзнавам, че шивачките ще дойдат най- богатите в тая държава. Що го уча аз това висше, да ме пита човек.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 3a19a784c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ах, номер 2, xperia.. моля! Историята си е истинска. Освен това определението " 12 годишна пикла" ми идва малко в повече. Всъщност въпреки всичко тя е почти на 18,аз също. Това обаче определено няма значение. Състоянието и се влошава. Звучи гадно, ама е така.

Съобщава че обиколката на ханша и е 55 см. , отнасям присмех от нея за това че моя е 86. Опитва се да ме злепостави навсякъде. Твърди че не мога да се гримирам, да пея, да рисувам, обличала съм се смешно, танцувала съм идеотски, оценките ми са били незаслужени, не съм разбирала английски, гаджето ми споделяло с нея за моите сексуални НЕумения... А от тези неща вярно на 100% е това че не мога да пея и може би последното...

Ето например вчера се разминаваме с наш общ познат. Аз го поздравявам, но той не ми обърна внимание, качи се в един трамвай и тръгна. Надявах се че просто не ме е видял, защото бързал, но тя обясни, че не ни е обърнал внимание, защото сме били двете. Ако тя била сама е щял да тръгне след нея. Просто аз съм го била пропъдила, защото съм грозна.

Подобно нещо се беше случвало и преди. Познати момчета седяха в едно кафе, минахме двете покрай тях и се поздравихме. Тя тогава каза,че ако е сама са щели да я извикат при тях, защото всичките я харесвали.
Всичко се обърна. Тя постоянно се опитва да ме смачка. Освен че лъже и си измисля някакви велики подвизи, омаловажава всичко в мен.
Преди дни ми беше казала "Не знам какво се надуваш, но всички ти обръщат внимание само защото имаш цици и се държиш като курва".

Това не значи ли, че ме смята за грозна, тъпа и т.н. ? А аз през целия си живот съм била само с 2 момчета. Определението "курва" е крайно неприемливо за мен!
Най интересното е че, когато в големите сутрешни задръствания колите свиркат една на друга, всички го превили заради нея.

Най- ми е гадно обаче, че постоянно ми говори че съм дебела, а всички други го говорят на нея... Попитахме няколко познати, коя от двете е по- дебела. Всички се изсмяха и отговориха, че тя ме води с доста. Тя отвърна, че въпреки това е по- добра от мен, защото тя била с около 20см по-висока.

Знам че сме като малко деца, но тя ме кара да се чувствам ужасно, някак започнах да се чувствам малоценна...
Наистина започнах да се опитвам да се отърва от нея, но просто не ме бива в това да съм лоша...

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 3a19a784c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Последния коментар беше от авторката... Забравих да го напиша! :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 7e4284eaba
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Извинявай, чак сега виждам, че си отговорила. Ами какво да ти кажа... нямам думи просто. Не мога да повярвам, че 18 годишни момичета се занимават с такива повърхностни глупости. Като те мачка и злепоставя ЗАЩО продължаваш да се виждаш с нея? Не мога да го проумея! xperia

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b587df8544
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Искрено се развеселих.. боже, това момиче наистина е комплексирано щом си измисля чак такива глупости.. големи фантазии, голямо чудо. Един въпрос:Ти защо по дяволите излизаш с нея?? Не сте приятелки(приятелките не се държат така помежду си), вероятно не сте и роднини, че да се чувстваш длъжна да не се караш с нея... просто не намирам причината, защо се занимаваш с тази префърцунена и комплексирана пикла?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker