Нямам приятели и не съм имал гадже никога до сега! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нямам приятели и не съм имал гадже никога до сега!
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 3378 пъти
Здравейте, аз съм почти на 16 години и до сега никога не съм имал гадже. Имам регистрация във Фейсбук и във всички други сайтове за запознанства, но точно тогава когато трябва да действам, някак си губя смелост. Все си мисля, че не съм достатъчно красив за нея, че няма да мога да я заговоря, че ще ме помисли за глупак. Също така нямам приятели. В нашия град имаме 2 дискотеки, но аз нямам приятели, само тези в класа и то аз тях не мога да ги смятам за приятели, защото всичко с приятелството свършва след 7-мия час. Някак си ми е по-лесно да говоря с момичетата.

Трудно ми е да говоря с момчетата, не знам защо. Не смятам, че съм задръстен, но просто когато остана насаме с момче или момиче и просто спирам да говоря. Не се сещам за нищо интересно. Понеже в моя клас само момичетата пушеха и аз бях единственото момче ходехме на групички да пушим и имаше едни момчета, които ми се поиграваха, говореха си нещо за мен. На мен ми ставаше адски тъпо, не знаех какво да правя. Много мразя някой да говори за мен. Мисля, че ме мислеха за обратен. Толкова ли е голям проблема, че познаваш повече момичета отколкото момчета? Не знам защо съм такъв човек. От пубертета ли станах така или защото в училище преди постоянно ми се подиграваха, не знам. Обичам да ходя по дискотеки и барчета, но просто не мога да се приобщя към никоя компания. Веднъж едни мои съученички ми предлагаха да изляза с тях вечерта, но аз не исках защото те бяха 7, а аз 1. Просто се сетих за онези момчета от училище и ми стана тъпо. А пък като отида на кафе някъде и и като има много хора, имам чувството, че някои постоянно ме гледа. Кажете ми какво да направя, че да не се притеснявам толкова? Кажете някакви общи теми за разговори с момчета? Искам и аз да имам приятели като всички хора на моята възраст, искам и аз да имам приятелка с която да се разхождаме хванати за ръце из парка. Моля без обидни коментари и Благодаря предварително за отговорите ви! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: c59fcbece0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Братле, като те поканат 7 момичета си длъжен да приемаш. Не те интересува, какво говорат другите момчета... Те проссто завиждат, че имаш много приятелки от другия пол и се въртат около теб, а те не :)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: d9968f867a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се притеснявай просто си по свестен човек с по различнен манталитет и разбиране за живота, в което няма лошо. Опитваш се да се впишеш сред хора което не ти им, понират на нивото или интересите или казно с други думи не мплувате в еднакви води. Просто намери хора, които са от твоята "порода" и всичко ще тръне като по вода, защото всеки заслужава да бъде щастлив и да има свое място под слънцето. Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 8d18e71284
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Нея, която и да е тя в повечето случай, не я интересува красив ли си, нищо че мацки ходят със различни смотани, но защо ходят с тях? Задай си въпроса и стигни до отговор. :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 53d3338e60
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От АВТОРА: Кажете някоя тактика за сваляне на момичета или нещо което да е ефикасно (така да се изразя) знам, че не ви е до моя проблем точно в този момент. Но на мен ми писна да стоя сам! Благодаря ви!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 9d2f8d5c90
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Веднага, ама веднага се обади на онези момичета да излизате. Искаш приятели? ЕТО ти приятели. Ти сам ги отблъскваш. Какво ти пука какво говорят другите? ! Кой се стараеш да направиш щастлив така? Тях, като им показваш, че си зависим от тяхното мнение или себе си, като НАЙ-ПОСЛЕ си намериш приятели? Замисли се много добре и знай, че ако не опиташ, няма да постигнеш нищо.

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 97908de21a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Ти си само на 16. Трябва да си по - уверен в себе си. Личи, че си добро момче, което се различава от останалите, но за съжаление в днешно време това никой не го забелязва. Въпреки това не се променяй и не ставай като тях само, защото искаш да се впишеш в някоя компания. Повярвай ми.. не ти трябват приятели само за напиване. Напротив, когато му дойде времето ще срещнеш някой, който ще оценява истинската ти същност и никой друг няма да има значение. Разбирам, че искаш да излизаш.. да се забавляваш.. да общуваш и да живееш като хората.. не е трудно. Всичко е до нагласа. Зависи колко силно го искаш. Когато си плах и свит - хората го забелязват, а когато си "отворен" към света, всички ще те подкрепят. Няма и точно определена тема, която да подготвяш винаги преди да говориш с някого.. комуникацията протича на момента и е спонтанна. И най - важното е.. усмихвай се винаги и на всички. Бъди позитивно настроен и се радвай на това, че имаш възможността да съществуваш, а всичко останало се нарежда с течение на времето. Общувай с всички - познати, непознати. Така ще създадеш контакти и кой знае.. някъде там между погледите на непознатите.. може би има някой като теб, който търси това, което и ти. ~lollipop~, 18

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 5ad0cbb082
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз съм маняк на фейсбука обаче пращат по 15 20 покани и се запознавам с който пожелая даже имам връзка

Момче на 19

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker