Oтблъсната - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Oтблъсната
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 2650 пъти
Здравейте аз съм на 11Г. Мразя училището си защото аз нямам никакви приятели, всеки ме обижда за да се чуства по-добре наричат ме курва, тъпанрка, мърша и още много нецензурни думи повечето от вас пиха казали че какво от това започни да контактуваш но не мога аз немога да се изразявам гадно ми е нямам приятели всеки ден се прибирам у дома с рев или ядосана до толкова че да си го изкарвам на малкото си братче наскоро ми и дойде вече не издържам отделни са ми и проблемите че нямаме много пари
и още куп от този род моля ви помогнете ми искам да се забавлявам не искам да се прибирам всеки ден с рев и да стоя по цели дни сама единственото ми забавление е една моя много добра фр но искам още приятели 1 не ми е достатачен моля ви помогнете ми отчаяна съм

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 4108bc25ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ами аз бях в подобно състояние. Упитай се да намериш приятели или ако не успееш си излизай с твоята най-добра защото ако наистина ти е такава по добра от нея няма да намериш. Относно парите и аз съм в непонусимо състояние, но търпим какво да правим ЖИВОТ... Аз също съм самотна и върпеки че имам приятелки също си идвам ядосана и разревана от училище, но нали ти казах - ЖИВОТ. Давай напред и живей за една цел, аз така правя и знам че ще успея дано и ти го направиш!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: f9fd53ffcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Говори с родителите ти да те преместят в друго доскало. Ако нямаш възможност, започни да тренираш и да се защитаваш. Ходи чиста и си учи уроците, бъди общителна. Аз съм сигурна че един ден ще им се върне умножено!

Лена*******

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 7b2b306af6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Добре, хайде, понеже ми се занимава много, ама много, ще започна да коментирам точно в кои изречение и защо ми спря погледа.

Здравейте аз съм на 11Г."- Ти си едва на 11, а вече започваш да изпадаш в подобни състояния. Спрямо теб не е честно, а спрямо живота ти не е редно да се връзваш и да си живееш така. Стегни се малко, започни с позитивизъм. Ако искаш се премести в друго училище, много по-добре ще е за теб.

Мразя училището си защото аз нямам никакви приятели" - Няма логика да мразиш една сграда, заради някакви келеши. Не казвай, че мразиш училището или уроците, ако в действителност не мразиш тях, а обидите от съучениците ти. Иначе с времето ще си втълпиш, че мразиш образованието, а това ще свърши зле за съдбата ти.

повечето от вас пиха казали че какво от това започни да контактуваш" - да бе, кой олигофрен ще ти каже, когато те удрят по едната буза да подаващ и другата.. ? Проблема със сегашните поколения е много простичък- ставаме приятели с хора, които мразим, купуваме си неща, които не искаме за да ги впечатлим и правим глупости, които чисто морално не одобряваме... за да се харесаме на не знам си кого. Не падай толкова ниско, бъди себе си и отново повтарям- премести се! Работата е там, че когато човек е в 1 клас около 5 години, той има прекалено мръсни спомени с целия си клас- това са драма, сълзи, обиди, предателства, израснала си с класа си и не можеш да излезеш от създадения стереотип и мнение за теб.. а на теб това ти трябва. Нова репутация, ново начало, този път на чисто!

всеки ден се прибирам у дома с рев или ядосана до толкова че да си го изкарвам на малкото си братче " - Знаеш ли, много деца и тинейджъри се оплакват, че майките им си го изкарват на тях, ти не си по-различна, изкарваш си го на невинен човек. И аз имам брат и винаги той е черешката на скапването на деня ми, но никога не бих си го изкарала на него, изкарвала съм го от стаята си, за да не му направя нещо, но не съм го била не съм му крещяла, когато причина е нямало. Реви си, удряй стени, чупи мебели, късай листи и викай във възглавница, но не си го изкарвай на невинни хора!!! Защото съучениците ти си го изкарват на теб... знаеш какво е, не го причинявай на друг.

наскоро ми и дойде вече не издържам " - Е какво, всяка жена знае какво е, малко време и се свиква. Ако те боли корема, стой на топло и не се движи много. Менструацията, или като цяло цикъла, не е проблем- то е живот. Няма нищо срамно да си купиш превръзки, да се забавиш в тоалетната, или да питаш майка си малоумни въпроси. Пък и трябва да свикнеш, цял живот ще имаш по около 5 дни в месеца, в които ще си с превръзка.

отделни са ми и проблемите че нямаме много пари"- Хайде, хайде, моля ти се. И аз не съм богата, а в същото време редовно ми се налага да кисна при елита си от набори- отличници с много пари и добри семейства. Е, какво, оценките ми са високи, но не съм богата, не мога да си позволя доста неща, семейството ми не е идеално- викаме си, крещим си, караме се , шегуваме се доста един с друг, говорим пълни глупости за другия, но ако има проблем отиваме казваме и колкото и да е фрапантно положението си помагаме, без въпроси и без много-много приказки. Защото, когато си чаках резултатите от матурите сигурно 10 пъти виках на родителите си да се махат и да ме оставят сама, макар това, те си знаеха, че това е като да им кажа " Моля ви, не ме оставяйте сама!" и останаха, и първият им коментар беше - идеални са! Макар да знам, че не са. Не са важни парите, не е важно нищо, освен това каква връзка имаш със семейството си!!!! Сигурно през 90% от времето у нас се чува смях от поредната глупост, която съм казала, или уникалната затапка на баща ми и все пак стане ли напечено ние ставаме сериозни. Лошите неща изпитват човек, безпаричието е от тях, дръжте се заедно, влизай им в положение и всичко ще се оправи.

моля ви помогнете ми искам да се забавлявам"- Как да ти помогнем??? Забавлявай се, излизай на разходки, рисувай, запиши се на уроци по нещо, тренирай спорт, излизай със семейството си... Дръж се като човек, не като изрод.

искам още приятели 1 не ми е достатачен"- Проблема си е лично твой! На мен 1 приятел ми стига, всъщност имам само една най-добра приятелка... ;дд Имам и други познати/приятели, мога да си намеря с кого да изляза събота вечерта, но просто в даден момент ще разбереш, че когато 1 е по-стойностно от 100 трябва да избереш него(1). Запознавай се с хората, никой няма да те набие, ако го поздравиш, или го питаш нещо актуално за момента.

Като цяло проблемите ти не са толкова фрапиращи, някакви естествени неща за годините ти (почти). Отпусни се и живей за днес, не мисли за миналото, не мисли за пари. Ти си дете, наслаждавай се на детството ти, най-много ме е яд на деца, като теб, които си го пропиляват в негативни размисли и тъпи желания. Помня, че на твоите години се събирахме в големи компании , всички деца от квартала и играхме на игри от рода на криеница, капитане-капитане, дама, карти ю ги йо (велико е :D), има доста занимания, които са хем малоумни, хем забавни, струва си опита. Понякога не е важно, какво нямаш, а какво имаш!
Зу-За

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 465c0f7c94
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ще бъда много кратка, надявам се да ме разбереш правилно и да си направиш изводите: По-добре с един верен приятел на една маса, отколкото с куп лицемери, които да ти се пишат за приятели!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 4fd690f69a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Всичко което ти се случва сега е, защото децата в днешно време са прекалено жестоки. Стана ми доста мъчно за теб. Радвай се че имаш една приятелка и ако е истинска ще я имаш завинаги. Постарай се да си останете приятелки, а не някога да се разделите. Има време да имаш повече приятели сигурна съм в това. Всяка една трудност прави човека по-силен в живота. Бъди просто себе си, бъди добра, мила, всеотдайна и запази невинността си. Някои ден ще има хора които ще го оценят. Не прави грешката да подражаваш на другите за да си харесвана.

Ще станеш една силна млада ДАМА!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker