Трябва ми помощ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Трябва ми помощ
преди: 12 години, 5 дни, прочетена 2560 пъти
Живота ми е ужасно объркан провалих се на изпита имам 28 бал няма да вляза в гимназията в която искам родителите ми постоянно се карат. Приятелите ми.... е всъщност те не са ми истински приятели не мога да разчитам на тях никога. На никой не му пука за мен и нямам силите да разочаровам родителите си не мога да живея така. Не искам да вляза в училище в което не искам да съм да работя нещо което мразя да ходя всеки ден 5 години на място което е пълно с хора който мразя всичко се разпада живота ми отива на кино баща ми обсебен от парите и любовницата си унижава брат ми винаги. Не искам да живея по този начин постоянно да се карат с майка ми да й вика да ни обижда. И аз се чувствам още по зле защото с мен ниога не се отнася така и се чувствам зле. В училище всички ме мразят а не мога да се примиря с факта че приятелките на изпита бяха заедно и са си подсказвали и за това са изкарали високи балове знам че съм егоистка че не се радвам за тях но и те не ме харесват особено много. Не искам да живея повече...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 дни
hash: a44ce51ee6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж сега, пробвай да кандидатстваш и на други места, нали знаеш, че има и 2-ро, и 3-то, и 4-то класиране? Ако не си от голям град ще те приемат и в елитна гимназия с този БАЛ. Аз имах БАЛ 24 цяло и нещо и влязох в най-хубавата гимназия в малкото ни градче. Проблем ще е, ако си от София, но и от там да си.. пробвай!

Относно съучениците - винаги ще има хора, които няма да те харесват, хора, на които ще си им безразлична, хора, които ще те уважават и търсят приятелството ти. В бившето ми училище /беше долнопробно/ всеки ден в продължение на 3 години ме биеха /момчетата го правеха това, нищо, че съм момиче/, обиждаха ме, подиграваха ми се, никой не ме защити, учителите ме намразиха. Беше някакъв ад. Кандидатствах след това в елитна гимназия, където нещата бяха по-различни. В елитните гимназии учениците се „филтрират“ - не влиза кой и да е.. там ще са по-интелигентни /повечето/, най-вече защото ще са по-големи. Е, винаги ще има идиоти, навсякъде ги има, но поне ще са по-малко /за елитните гиманзии говорим/.Трябва да се изучиш, да се издигнеш!

Ако след 7-ми клас не те приемат, след 8-ми пробвай пак, не се оставяй така. Приятелките - ще намериш други, но знай, че истинското приятелство почти не съществува. Тези твои „пиятелки“ ще се скарат един ден. Разбирам, че преминаваш през труден период, имаш семейни проблеми, но ако не учиш, те няма да свършат. Трябва и ти, и брат ти да изучите, да вземете висше, да си стъпите здраво на краката, за да се измъкнете. Няма друг начин.
*Яса

 
  ...
преди: 12 години, 5 дни
hash: b940d2c74c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Понякога злото съдейства за добро. Ти откъде знаеш че ще бъде толкова зле в новото училище и че 5 години ще мразиш мястото и учениците. Човека е издръжливо животно. Може би ще се запознаеш с интересен човек на място което ненавиждаш. Не винаги нещата са такива каквито изглеждат сега.

На мен ми се е случвало хората които мразя да ме запознаят с хора и ситуации които харесвам. Например имах приятелка която много ме тероризираше и ми се подиграваше и за да е пълен терора ме записа с нея да свиря на инструмент -да не ходи сама и тъй като беше непостоянна после реши да се откаже и искаше и от мен същото. но този път аз нея послушах и след време обиколихме европейските държави с този оркестър. Тя не дойде с нас защото вече се беше отказала и я беше много яд. Та оттук и извода, че нещата не са такива каквито изглеждат отначало. Търпението печели играта. Моли се на Исус за проблемите си!

 
  ...
преди: 12 години, 4 дни
hash: 121cb0a1e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Миличка, спокойно. Много си малка още, за да се предаваш.
Обикновено когато всичко се обърка, малко след това се нарежда. Обещавам ти, че е така.
Аз съм доста по-голяма от теб, минала съм през твоите проблеми, но искам да ти кажа, че като мине този период, ще бъдеш по-силна и подготвена за другите изпитания в живота.

Искам да те питам нещо - има ли начин да седнеш и да поговориш с родителите си как се чувстваш? Откровено и спокойно. По принцип всеки човек реагира добре на друг човек, който споделя искрено.
С теб съм, ВСИЧКО ЩЕ СЕ НАРЕДИ.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 дни
hash: 002feef1ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако си слаба и се самосъжаляваш, ще си стоиш така цял живот. Ако обаче бъдеш силна и се бориш, ще се измъкнеш от калта в която си!

Лена*****

 
  ...
преди: 12 години, 4 дни
hash: c5fb9e0822
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Учих сама за матурите, родителите ми веднъж не бяха седнали да ми обяснят нещо, на уроци не можело да ходя, щото не знам си какво... Приятелите ми ходиха на уроци, у тях родителите им правиха постерите и домашните. Дойдоха матурите, късмета им заработи и успяха да си подскажат. Аз също имах шансове да дочуя нещо и да препиша, но не се възползвах! Оценките им са с някакви стотни по-високи от моите, а на някои са си доспа по-ниски. Моите резултати са истински, а техните не са, моите родителите се гордеят, а техните се задоволяват с преписване и блъскане в главата. - Сещаш ли се каква е разликата или да продължавам?

Бала ти не е чак толкова нисък, но пак зависи къде ще кандидатстваш и колко е бала на другите. Всъщност накрая няма значение колко си се издънила ти, а колко са се издънили наборите ти ;дд . Защото ти да имаш четворки, а другите тройки шанса е на твоя страна. Пък и системата за оценяване е направена за софиянци, за да се избегнат техни издънки, ама това е друга тема, в моя град е трагедия.

Опитай се да се преместиш, пък каквото стане, все някъде ще влезеш (както казва една кифла от класа ми). Бала се сформира не само от оценките от матурите, а и от годишните! И моя не беше чак толкова висок, затова побеснях, стегнах се и си го покачих с към 2 единици (за всяко мое желание :D това не беше малко). Поговори с родителите си, най-вече с майка ти и бъдете семейство- това означава да се подкрепяте и да си мислите доброто. Тоест, ако доброто е развод... а проблема страха на майка ти... сети се.

Само запомни, че всяко едно желание е изпълнимо, понякога по заобиколния път го достигаш, но пак го достигаш. Цяла година великите ми съученици едва ли не ме изкарваха безотговорна, защото се подготвях сама, баба ми ми е правила намеци, че не ставам, накрая бях толкова нервна, че по математика размених 2 подточки, а по български забравих половината запетайки (това и тук го правя, когато бързам, не ми се занимава, или мисля за отделни неща), а и една правописна грешка, която правя от 1 клас- засъдя ... да ама трябва да садя цветя, а не да ги съдя в съд... какво да се прави,минало-заминало. Никой освен мен не се сети как може да се покачи бал в последната седмица :D , заобиколно, претоварващо и притискащо, но все пак водещо до желанието. Това важи за всяко едно нещо в живота, ако се откажеш точно на края, точно последните дни-седмици, нямаш никакъв шанс за победа.
Бориш ли се се бориш до края, докато не стигнеш победата и тогава отначало, докато не еб*ш мамата на всички били срещу теб!!!! Всеки човек има възходи и падения, не го приемай като края на света, а като дребна пауза, като малко дупки по пътя. Случва се, надали има някой, който не е бил в същата ситуация, когато бях на 5 майка ми гонеше баща ми през 3 дена, а той сам си стягаше багажа през 4 :D , ако не друго поне съседите не скучаеха без кабелна. Пък за оценки и изпити всеки се дъни по веднъж, аз лично никога повече няма да разменя х и у и надали някога отново ще предам преди да се успокоя възможно най-много и да прегледам още 10 пъти. Това е твоето падение, само ти можеш да го изведеш до възход, когато успееш, ще го усетиш, чувството, че се справяш, че за първи път от години имаш контрол над себе си- не се предавай точно сега. Ей така от приемлив бал го докарах до конкурентен.

Не знам, много мразя да чувам "Не искам да живея повече." - искаш , но не и по този начин. Живей, но промени начина! Наборке, живота е едно колело, всичко се върти, от ниското се издигаш във високото и обратно, всичко се връща, понякога ти прилошава, а после ти става забавно. В момента си долу и ти е прилошало от въртене- не си егоист, но си уморена и объркана, ще ти мине, само повярвай в себе си. Малка си за да имаш проблеми с увереността и самочувствието, ама какви ги говоря, ако нямаш нищо истинско в живота си, няма как да ти е рано! Създай поне едно истинско нещо и го цени, сигурна съм, че можеш!
Зу-За

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: d46a4f56b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От авторката- Благодаря на всички, които са се постарали да прочетат историята ми. И ви благодаря за съветите които ми дадохте не ми беше лесно да споделя за проблемите на нашите, но ще се опитам да поговоря с майка ми и ще видим... Относно изпитите ми е вече се записах за 1 класиране подредих си желанията и от тук нататък не зависи от мен. И ще послушам съвета ти Лена***** ще бъда по-силна или поне ще опитам и сте прави може би всяко зло е за добро. Е както и да е наистина ми помогнахте да сваля един товар от себе си. Благодаря ви много не очаквах да има хора на които да им пука.. благодаря че ме опровергахте.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker