Научете ме да не се влюбвам, не го искам това сърце - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Научете ме да не се влюбвам, не го искам това сърце
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 3681 пъти
Здравейте :) Момиче съм, на 17. Преди няколко дни скъсах с гаджето ми. Призна ми, че никога не е имал нищо към мен, а се е преструвал, за да може когато го обикна да ме нарани така, както бившата му го е наранила, искал е просто да си го върне, да накара някой да страда, така както той е страдал за нея. Каза, че повече никога няма да си позволи да обикне друга, а аз съм била просто експеримент, искал е да види дали е така. Обикнах го. Не беше първото ми гадже, но беше първият, когото обикнах. Той ме научи на това. Той ми показа какво е любовта. Е, това ли е ?! - Да обичаш, да споделяш, да вярваш, да се доверяваш, да се раздаваш, а всъщност да си нечий експеримент :х

Знам, че повече няма да съм същата, болката, която той ми причини ме промени, не знам как ще повярвам на някой друг. Но дори да не вярвам и да си имам едно на ум, как да не се привързвам толкова към него...

На този етап не искам нова връзка, още не съм се съвзела, още плача, още страдам... Един ден ще ми мине, ще започна да живея отново. Ще искам да излизам по купони и с момчета, да се забавлявам. Знам, че сега ще си кажете, че очевидно не съм го обичала достатъчно, след като вече мисля за следващите. Не е така, обичам го, той ми беше първата любов и винаги ще го обичам, просто съм реалист, знам, че един ден в живота ми ще се появи нов. Е, как да не се влюбя в него, как да не му се доверя, как да не го допусна до себе си.

Не искам да обичам докато не срещна правилния, научете ме да съм корава и да не се доверявам на никого по пътя си. Не искам да ме боли никога повече, не искам да се влюбя, а отново някой да постъпи така с мен. Вярвам в съдбата, вярвах и че той беше човекът за мен, а вижте какво стана. Не мога да допусна да сгреша отново, твърде чувствителна съм. Искам да изчакам докато порасна, когато момчетата от обкръжението ми вече няма да се правят на клоуни и няма да се преструват на влюбени, а ще могат да обичат, така както аз мога.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 60110a1518
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не знам дали някои ще ти каже как да си корава , но това което си преживяла не е малко. То ще те направи по силна и ще познаеш правилния човек. Аз лично мога да погледна някои и да разбера дали си заслужава. Вижда се по невинния му поглед маниерите характера му. Много е важно да опознаеш човека които си харесала никога не тръгвай с някои на 2-3 седмица опознайте се като приятели дори и да минат 2-3 или повече месеци. Само така би могла да разбереш какво иска от теб. Просто излизай те без нищо без да се забивате просто като нов приятел , защото като си с някои ти си си и приятел с него. Надявам се да разбираш какво имам в предвид :) !!!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: bad8b4ca6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мила, не можеш да контролираш сърцето си.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: e0549096a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Не тъжи.. не си заслужава :) той е боклук с извинение .. не си струва да плачеш заради него.. опитай се да се съвземеш по скоро .. и спри да плачеш .. това не помага.. макар че дори да знаем че трябва да продължим пак се затваряме в себе си и продължава да ни боли .. та моя съвет е да забравиш за това .. спри да се ядосваш .. съвземи се момиче :) за всеки влак си има пътници един ден ще срещнеш подходящия които няма да се разочарова така и няма да те кара да плачеш:)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: e69a715ce5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Имаш още малко да изпатиш когато ще изградиш стена около себе си която много трудно може някой да пробие. Казвам ти го от личен опит!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 8d3be7db17
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Не ставай, като повечето момичета с които съм бил и познавам! Малко са момичетата които все още имат сърце, а не са станали кучки (извини ме за израза), които само гледат тяхния си кеф и накрая.... fuck off...
Много боли наистина, като те нарани човека, който обичаш, но стани, превъзмогни болката и се изправи с гордо вдигната глава.

Има и такива идиоти, като него, но не бива заради нещастни пречки да се отказваш. Истински герой е този който заспива със сълзи, но се събужда с усмивка. Направи си "експеримент" с живота, сприятели се с много хора, опознай ги и харесай това, което най-много ти харесва. Без да опиташ няма как да знаеш ;)
Аз направих нещо подобно скоро. Запознах се с може би около 50 нови момичета, излязох с някои, поопознах ги и неочаквано мисля че от всички намерих подходящата. (Дано да съм прав)
Някой плодове са горчиви, но като попаднеш на сладкия, няма да съжаляваш.

Крисо

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 5a9d0e4716
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   до Крисо: пич, ако четеш това, сподели как се запозна с 50 момичета :) и аз искам да се запозная с доста момчета, за да открия правилния, но не знам как.. в дискотеки и заведения няма да ги търся, не си падам по такива места, а и момчетата там са твърде не-мой-тип. падам си леко срамежлива и малко трудно ще се запозная с някой, но ще се справя, щом е за каузата хехе борбено момиче съм, не се предавам, и дори бившето ми гадже да ме съсипа, не искам да се затварям в себе си и да продължавам да страдам

-авторката-

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 13c2d4651d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Твоята история силно ме трогна. Аз съм момиче на 14 години и никога не съм се влюбвала да скоро дори не правих разлика между момчета и момичета. За първи път се влюбих наскоро в моя охлюв и сега всичко е като в приказка за това на мога да ти кажа как да бъдеш корава. За сметка на това мисля, че знам как да постъпиш.

Стани каквато си била преди, забавлявай се на пук на всичко, излизай с приятелите си, запознай с нови хора. Ти си съвсем млада очаква те толкова много. Все пак има много добри момчета например моя охлюв знам, че мога да му се даверя, а и аз съм му първата.

Когато се съвземеш отиди при този мухльо и му кажи:
Виждах ли ме, е си ме засегнал. Такива използвачи и негодници като теб не могат да сломят. Не се учудвам, че бившата ти те е оставила такива като теб накрая остават сами.

Настъпи го там където най - много ще го заболи и обърни нова страница. Пожелавам ти да се оправиш бързо.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker