Да живея ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Да живея ли?
преди: 12 години, 5 дни, прочетена 2053 пъти
Здравейте! Сега ще ви разкажа лошата част от моята история. Като малка родителите ми не се разбираха, както и баба ми и дядо ми. Баща ми пиеше много, биеше майка и я обиждаше по-възможно най-гаден начин. Също и дядо ми пиеше много, биеше баба ми и я псуваше. Дори един път щеше да я убие! Бях малка, но наистина не исках да се прибирам у нас или пък да си ходя на село. Живеех в постоянен страх.

Но и дойде този момент, когато нашите се разведоха, когато станах на 6 годинки. Баща ми замина за Франция и не остави на мен и на майка ми пукната пара. И все пак майка ми си намери приятел, и сега аз бих казала, че той е истинския ми баща. Всичко се уреди. Но след това започнах училище. Всички ми се подиграваха, защото бях срамежлива и не общувах много.

Веднъж ми писна и се изправих срещу тях, но ме заплашиха, че цялото училище ще ме набие. Бях невидима, защото бях и дебела тогава. Харесвах доста момчета, но те естествено ме отблъскваха. Идея си нямате какво е да ви обиди адски гадно човека, когото обичате! Този тормоз продължи до 7 клас, защото в 8 клас се преместих в друго училище. Също така и отслабнах, както и станах хубава.

Сега съм по-общителна, имам приятели, но проблемът ми сега е, че не мога да говоря с момчетата! На 16 съм и никога не съм имала гадже! Брат ми, който е с 2 години по-малък от мен, адски лесно си намира гадже! И аз много му завиждам. Завиждам на всички, които имат гаджета.

Всяка вечер се натъжавам, плача и викам по наш'те заради това. Изкарвам си го на тях. Сега харесвам едно момче от моя клас. И понеже той е по-срамежлив от мен, мисля, че имам някакъв шанс. Но дори и да му кажа, трябва да пазим връзката си в тайна, защото ще ме подиграват пак. А това е най-гадното нещо! Той е задръстеняка на класа, но аз го харесвам адски много. Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 дни
hash: 682f50496d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля че си намерила идеалното момче за теб. Вземи нещата в свой ръце! Опитай се да го заговориш и лека полека се сближи с него. Прави го бавно лека полека. Първоначално се дръж с него като с човек с който би искала да се сприятелиш. Апстрахирай се от пола. Бъди естествена и не се притеснявай човекът е от твойта черга.

На останалите показваш че не ти пука. И да има подигравки то ще е за месец. Като видят че не обръщаш внимание ще се откажат. Ако обърнеш внимание нищо няма да се получи. Относно поведението към класа ти трябва да бъде непокизъм. Ебават се с хора само когато им пука на хората.

От друга страна така и така ти се подиграват кво ти пука. Нещата са много прости бъди си ти и най-нагло го демонстрирай. Като видят че това си ти и ти и само ти ще се откажат. Не юдисвай на никой освен на себеси. А ако с момчето станете приятели или нещо повече ще се съюзите и на двамата ще ви е по-леко. Казвам ти го от личен опит. Просто бъди уверена и вярвай в себе си. Това е рецептата на всички успели.

Загледай поведението и мисленето на фаворитите в кла ти и сама ще се увериш. Всеки може да бъде такъв, само трябва да е уверен, да се харесва сам, защото ако ти не се харесваш и като поведение и като външен вид няма кой да те хареса. И никога ама никога не юдисвай на другите така ще те зачитат и задължително трябва да имаш собствено мнение с аргументи което да не се притесняваш да изкажеш и да го правиш напълно уверено. Всеки има косури. Търсиш ги на тези които ти се подиграват, но неща от които наистина да ги заболи и ги изтъкваш на всеуслушание със същата подигравателност с която действат и те. Но не го прави за цяла група а само на един конкретно за него после на друг пак конкретно за него и така. Научи им враговете и ги подигравай пред тях. Може да не се получи веднага но няма да се отчайваш в никакъв случаи с времето ще разберат че не си каквато си била и ще престанат да те имат за по-долна ръка. Желая ти късмет!

 
  ...
преди: 12 години, 5 дни
hash: f314909c35
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мила да си имаш приятел е нещо страхотно, но ще дойде момент в който няма да мислиш така. Така че не бързай, ако обаче си сигурна в чувствата които имаш няма защо да криеш без значение кои ще ти се подиграва. Вдигаш си главата и да не ти пука. Като се покажете ще направите една важна крачка във вашия живот. Това малко или много ще ви изгради като личности. Ти по никакъв начин не би могла да бъдеш наранена от другите, ако не им позволиш.

А кажи ми защо да го правиш кои са те? Кое е по - важно за теб той или другите. Ще се чувстваш добре като го хванеш за ръка, чувството което ще изпиташ ще те накара не ти пука от другите, защото ще си много, много щастлива!!!

 
  ...
преди: 12 години, 4 дни
hash: 6ea79c65e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Хах всичко с времето си ;) Нормално е да ти се стува че живота ти е скапан и аз минах рез това зора е да си хванеш първото гадже след това... леле майко колко неща има да преживяваш. Ако се получи нещо с въпросния младеж от твоя клас НЕ ГО КРИИ В ТАЙНА! Бъди себе си и прави това което теб те кефи кво ти пука за тия охлюви, не им прави кефа да си сама и депресирана а действай. Смело напред! Дано съм била полезна
Габи 18 год.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 дни
hash: 2cf1ba56e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Преди да ти отговоря искам да те попитам, защо заглавието е "Да живея ли?" ? Не, че има значение, просто очаквах различна история...

Идея си нямате какво е да ви обиди адски гадно човека, когото обичате!" - Всеки, който е обичал знае!

Защо завиждаш на влюбените, любовта е и най-хубавата награда и най-гадното отмъщение. Даже двойките гаджета са по-наранени, по-зависими и по-слаби от другите, които са сами. Представи си да мислиш за някого, по-често отколкото за себе си, да слагаш друг на първо място и често той да не разбира плача в мълчанието ти. Няма смисъл да завиждаш, всички виждате само хубавите им моменти-усмивките, целувките,прегръдките и забравяте, че зад тях се гради едно отношение! Човек е най-силен, когато е обичан и е най-слаб, когато обича. Примири се!

трябва да пазим връзката си в тайна"- Не съм съгласна! Или обичаш някого и не те е срам от този факт, или се криеш и си вярваш, че това е любов. Какво значение имат другите? Това ще бъде вашата връзка, вашата любов, вашите мисли и чувства! Да, може би ще се шегуват, но едно " Няма значение, в него виждам неща, за които вие сте слепи" е достатъчно, щом са имали толкова бройки.
Имаш шанс с момчето, накарай го да се отпусне с теб, ти самата се отпусни с него. Това е емоция, чувство, не го третирай като схема "да му кажа..." не не му казвай, покажи му! Когато ти си 1-то парче от пъзела, а другия е другото, то просто нещата си напасват.
Зу-За

 
  ...
преди: 12 години, 4 дни
hash: 84552dc3b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   М15 от София. Ще започна така, ако наистина го харесваш няма да ти пука че е задръстен яко, но според мен ти искаш да си с него от отчаяност според мен по хубаво си хвани някои по малък, но да те обича истински да излизате някъде а-у, а не да ходиш с него защото си нямала гадже помисли си после, като не отговори на това което искаш като скъсате как ще го нараниш.. не мога да си обясня как задръстен яка ще ти даде това което искаш.. брех, брех не знам моят съвет е хвани си някой 13/14/15 годишен и се учи с него ;)

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 дни
hash: b3f7810e6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От кой град си?
давай смело, щом е по срамежлив от тебе!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 дни
hash: 6034d53cc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз съм момиче на 16 и аз не съм имала приятел така, че знам какво ти е :(( просто и аз не знам защо не съм имала а ми няма нищо.. :((

 
  ...
преди: 12 години, 3 дни
hash: e9e9b66586
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Спокойно. И аз съм на 16 и съм имала 2-3 връзки. Гледам мои приятели, които си сменят гаджетата на всяка седмица. Аз не мога така. Първите ми две връзки бях с момчетата 6-7 месеца, а с другото 9 месеца. Мисълта ми е, търси човек, който ще те направи щастлива. Щом го харесваш - давай

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker