Приятели или повече? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121017)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14344)
 Тинейджърски (21873)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18481)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Приятели или повече?
преди: 12 години, 2 дни, прочетена 1431 пъти
Преди около 5 месеца се запознах с 4 момчета. Аз бях единственото момиче в нашата малка групичка, но никога не съм се чувствала, че ме приемат като мъжкарана и въпреки това бях наравно с тях. Аз разбира се когато излизах с тях понякога взимах мои приятеки, но никоя не беше част от компанията ни. Постепенно аз започнах да приобщавам много добра моя приятелка към нас, но отначало тя се дърпаше. Всъщност едно от момчетата я базикаше и се опитваше да я сваля, без дори да я познаваше.

Сега обаче започна да излиза всеки път с нас и даже наскоро ми сподели, че много се радвала и се чувствала вече част от компанията.
Наскоро я питах дали има нещо към това момче, което преди отряза и разбира се нейния отговор беше: „Не ми е безразличен.“ Тези думи ме накараха да се чувствам по много гаден начин... и тогава или незнам кга разбрах, че всъщност ревнувам.

Отначало излизах с момчетата и много се радвах че ме уважават и искат да излизам с тях... всички ми повтаряха, че няма приятелство между мъж и жена, но аз не им вярвах, питаха ме кой от всичките е, но аз винаги съм ги смятала само за приятели. И сега изведнъж като приятелката ми започна да излиза всеки път с нас и започнах много да ревнувам. Но напоследък забелязах, че не ревнувам от всички момчета, ами само от едно... а такава ревност вече не е само приятелска.

Напоследък се случиха много странни неща с това момче, незнам дали защото започнах да го харесвам и вече гледам на нещата по друг начин, или просто той наистина се държи по по различен начин с мен. Всичко започна, когато той ме прегърна много силно и оттогава започнах да се замислям. Случиха се и други неща... лежа ми върху краката, гушкаше ме, базикаше се с мен, дори изтича една спирка на трамвая, за да си ходим заедно. Освен това прави едни такива жестове... ако не беше другото момиче щях да съм сигурна, че ме харесва. Проблемът е, че не мога да се боря качествено за него, защото това е най добрата ми приятелка.

Историята е много дълга... надявам се поне 1 човек да я прочете и да ми даде съвет какво да правя ... дали все пак той ме харесва или харесва нея и по добре ще е да се отдръпна и да си остана приятелка и с нея и с него. Ето я ситуацията аз се познавам с него от 5 месеца и станах най близка с него, но досега не е правил никога такива неща и не е имал такова държание с мен. От друга страна с приятелката ми започнаха да се виждат по често от 1 месец и той започна да я прегръща и нея да я базика и незнам дали още я харесва.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 ден
hash: c4f42de2dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ДО БОЛКА МИ Е ПОЗНАТА ТВОЯТА ИСТОРИЯ ЛЕЛЕЕЕ... аз, обаче, съм в ролята на твоята приятелка хаха същата работа стана и с мен харесах си едно момче, отрязах го после, и тя сега постоянно е с него, ревнува го и даже го дърпа от мен, амааааааааааааааа не ми пука, така или иначе той винаги идва при мен, не при нея :Д остави го сам да избере :) само не му позволявай да си играя и с двете ви ахха :)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: bfa73ba2c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И какво стана... сега с него ли си? Приятели ли сте още... ами твоята приятелка?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker