Всичко наред ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Всичко наред ли е?
преди: 12 години, 9 дни, прочетена 2574 пъти
Здравейте, сигурно ме мислите за супер отчаяна и НЕ в час, но се стигна до там, че споделям това тук, но искам да чуя мнението на различни хора, относно " проблема", то дори не е проблем, та не знам как да го нарека.

Има едно момче, с което приблизително 2 години излизаме, нещата ту ставаха сериозни, ту спирахме да се търсим, от различни градове сме. Аз страшно много си падам по него. Преди 2 месеца се срещнахме отново случайно,– ((аз вече съм в същия град, в който е и той, за дълъг период от време)), и същата вечер той ми се обади. И ето, дойде лятото, и ни събра.

Сега нещата уж са сериозни. Мисля доста / да не кажа постоянно/ за него, когато е с мен се държи прекрасно, прекарваме доста време заедно, усещам, че ме харесва, личи си. Също не го крием и от хората. Проблемът е че съм мноооого ревнива, и има 2 -3 дребни / ама супер дребни причини / да ревнувам от бившата му... И все пак не мога да се примиря... Когато започна тази тема, той винаги ми казва да не се филмирам излишно, че всичко е наред. Също така имам чувството,че на моменти е незаинтересован от мен. Тоест понякога ме залива с смс-и и ми звъни, а друг път се сеща за мен чак късно вечерта...

В началото това ми харесваше, но взе да ми писва понякога да ме забравя така, не че искам нон-стоп да сме заедно и да си говорим, абе мисля, че схванахте... Също така никак не е зает, нито има кой знае какви ангажименти, та това не се получава от недостиг на време...

Когато се опитам да говорим относно това, отново казва, че нещата били наред. Иначе понякога ми казва колко обича да говори и да прекарва време с мен. Аз също го търся, не оставям нещата да замрат, като цяло принципно правя по-големите крачки... Та, исках да се допитам, как ви звучи всичко това, дали когато моят човек казва, че " Всичко е наред" наистина го мисли, и на какво може да се дължи това неговото непостоянство.

Сори, много дълго, ама ме изби на чувства :D! :*

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 дни
hash: cd416a0727
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз имах един такъв приятел хаха и той така ме търсеше постоянно, нещата уж бяха сериозни, дори ми каза, че ме обича иии разбира се, от други хора разбрах какво е вършел, докато ми се обясняваше в любов и ме убеждаваше, че няма друга... не искам да ти набивам филми, че се среща с някоя друга, просто споделям моята история, която е дооооста подобна на твоята, но все пак не изключвай опцията наистина да има друга.. и все пак рано или късно ще разбереш :)

 
  ...
преди: 12 години, 8 дни
hash: e69f0734f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мисля, че всичко е наред както казва приятелят ти. Аз те разбирам, защото съм същата ревнивка като теб. Нищо му няма на момчето. Това, че понякога забравя да ти се обади определено не е болка за умиране. Мъжете са си такива, не можем да изискваме кой знае каква романтика от тях. Радвай се на моментите с него и не му демонстрирай ревността си толкова често и верно всичко ще е наред.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker