Емотата също омекват - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Емотата също омекват
преди: 15 години, 3 месеца, прочетена 4637 пъти
Здравейте. Името ми е Ина, аз съм на 15 години и имам много приятели, но това не е проблема. От доста време насам моите приятелки се държат с мен сякаш не съществувам. Ходят всички заедно и мен дори не ме поглеждат. Дори най-добрата ми приятелка казва че ми е най-добра приятелка, но това не изглежда така защото тя постоянно ходи с едно момиче от другия клас, говори зад гърба ми и дори се целува с нея.

Всички ме мразят, никои не говори с мен и от няколко месеца насам не знам дали проблема е в това че съм емо или че най-добрата ми приятелка ме мрази и е наговорила какви ли не лъжи за мен. Не знам какво да правя затова искам съвет от вас и може би си мислите как може едно емо да пише в някакъв сайт е аз ще ви кажа че емотата може да не изглеждат лесно раними но по някой път и те омекват.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 3 месеца
hash: 145113dbdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами според мен това зависи от приятелката ти.
Емотата също са хора и аз ви подкрепям.
Ами ситуацията в която си попаднала е доста гадна така да се каже, изчакай още малко време за да се види дали ще върви с тази твоя най добра приятелка или не или просто тя не те заслужава намери си други приятели.

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 3fd5dc183b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Съвет от мен: Бъди каквато искаш няма значение как се обличаш или .. каква музика слушаш. Замисли се по добре дали не си допуснала ти грешка ... Може да си досадна или пък ддз .. Все с нещо си ги прогонила от себе си.

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 88311eb6cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Няма лошо да имаш собствен стил на обличане, да слушаш определен стил музика и тн. Така, че бъди каквато си! А относно тази твоя "най-добра приятелка", според мен не трябва да я считаш за такава щом говори зад гърба ти и разправя лъжи за теб !

Бих те посъветвала да потърсиш други хора за общуване, в смисъл не е нужно да са от даскалото ти ... излизай често и ще откриеш, че има много хора които ще те ценят и уважават и ще те приемат такава каквато си без да искат да се променяш... просто не си попаднала на точните хора.

Повярвай от личен опит го знам! В миналото ми даскало нямах истински приятели, а само хора, които се представяха за такива. Но сега съм на друго място, запознах се с доста хора и открих, че с много от тях си пасваме, харесваме едни и същи неща, имаме много общи теми за разговор, забавно ни е, когато сме заедно. Така че не се отчайвай и бъди сигурна, че с малко повече търсене ще откриеш много нови приятели :)) Късмет! :)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 48851339c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Aз лично подкрепям емотата :P .. (аз съм xp)
не знам защо те избягват .. всеки има право да прави каквото си иска, тфа си е негоф живот ако не им харесваш такава каквато си да няа да се променяш заради някой дето ти е "най-добрата приятелка" .. като говори зад гърба ти, лъжи, според мен завижда, опитва се .. ддз.. може би просто се прави че ти е добра приятелка за да те отдели от останалите ли .. защо не съм сигурна..

Nие в нашия клас сме само 4 момичета .. много добри приятелки сме, от време на време се карама ама ко толко :П ... и тая година дойде едно момче от някъде и почна да създаа интриги .. т.е. вика на мене че Весито(от класа) казала за мене нз ко си псуала ме и т.н .. аз викам на Весито псувала ли си ме някога освен ако не е в очите (ние си се псуаме ама просто ей така на шега) и тя вика не, ти луда ли си?! и нз точно как ама след 1-2 седмици просто всички се държахме все едно не се познавахме .. а това момиче (казваше се Даяна) уж се отитваше да ни спреатели, като беше насаме с мен викаше че другите говорят нз кфи си глупости за мен и т.н и казала на Десито (др момиче от класа) че Весито я псувала нея и т.н простоо всички се държахме ужасно една с друга .. та накрая Даяна вика на Весито: остай я тая знам че сте били приятелки много добри ама та псуваше с Десито и Тонито (другото момиче) бяха против теб а сега се праят че и те са скарани ама са мн добри френдки ..

Tова беше сутринта към 7.20 ама аз нали преди да вляза са чува нещо там и си викам офф не искам да ги виждам тия лицемерки и като се заслушах и нали чух и щот съм супер избухлива викам на тая даяна кой е псувал весито ма, аз ли ма ?! почнах да я псуам .. та после исках да я бъхта.. и викам на весито кфо стаа тука уе .. тя ми разпрая ко е каала даяна и т.н и накрая са разбра че тя просто на е скарвала за да ние приятелка най-добрата щото ние никога не се деляхме а тя както изглеждаше нямаше много приятели .. нямахме нищо против да ни е приятелка но просто ей така за 1 месец не може да й се доверяваме за всичко и ся учи в нашто даскало ама малко и е кофти .. кфи хора има на тая земя простоо ...

Tа тфа има малко връзка с тфоита история ... нз ..
питай ги ..

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 4d233d658c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Да бе емо си ти :Д на кукуво лято

 
  ...


...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 053b2251c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Миличка и с мен така се получи... Моята приятелка просто реши да тръгне по този път да пуши и да се държи като лошо момиче и ме заряза а все казваше, че съм и най - добра приятелка. Аз приключих с нея. Липсва ми но.... Като станеш на 19-20 ще видиш, че приятелство няма, а има само познати.. Успех

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 9d67c7eabb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Истински приятели - има. Вижте сега не си правете труда да ме разобеждавате, защото много хора са се опитвали, но така и не успяха.

Аз не съм Емо... нито ги подкрепям, нито съм срещу тях. Както казаха по-горе, всеки сам изгражда стила си. Било то на обличане, на музика и тн. Щом си избрала да си Емо, бъди такава, но не го прави за други, на който искаш да се харесаш, а го прави за себе си. Като начало, това, че си Емо не трябва да те притеснява.

"Най-добрата ти приятелка" - не разбирам как може да я наричаш така? Тя изобщо не е такава. Приятел се нарича този, на когото можеш да му имаш пълно доверие. Този, с кого споделяш както добри, така и лоши моменти. Както са казали хората "приятел не е този, който ти бърше сълзите, а този, който не ти дава повод да плачеш". Като заключение - изтрии си от съзнанието, че Тя ти е приятелка.

Как да оправиш нещата ли? - говори с тях. Един ден след училище, повикай ги и си поговорете лице, в лице. Нека ти кажат всичко, което искат в очите, ако имат тези сили. Трябва да разбереш къде е проблема - дали в теб, или в тях. Може би са взели да те отбягват след като си станала Емо, може би на тях това не им допада - не знам. Само с разговор ще разнищиш нишката. Друг начин няма.
Успех!
SFA

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 52aec60316
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Като ти е най-добрата фр що те избягва? Не ти е била приятелка.. няма и да е !

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 110c4fd4bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Първо Това че си емо не променя обстоятелствата. Ако наистина ти е наи-добра приятелка тя трябва да те подкрепя когато имаш нужда. И на мен ми се е случвало всички да ме отбягват защото моя приятелка е говорила зад гърба ми. И аз те съветвам ако виждаш че няма шанс да сте отново приятелки да се опиташ да немериш по добра, която наистина да е приятелка!? :)
Успех :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: d91f44d842
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   С риск за те засегна ще кажа,че аз НЕНАВИЖДАМ емота... мога да ги ритам докато мърдат...не знам какво си преживяла,че си решила да се емо,но каквото и да е-не е това начина да покажеш,че си "изтормозена"... искам да разбера защо реши да си емо...кажи ми ,моля те.
Сиво

 
  ...

...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 2d3f044927
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Нямам си напредстава от това "ЕМО".

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 9d1173ec89
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Няма да ти се разкрие, Сиво, убедена съм. :))

11, безполезно е... дори и да си имаш.
SFA

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: d91f44d842
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Да, SFA , предположих,но все пак исках да опитам...защото често съм попадала на някакви позьорки,които ми казват "А,мене ме кефят прическите на емотата,как се обличат и за това съм емо". Тогава просто полудявам...а и каквото и да си преживял не е начина да станеш идно тъпо емо...знаеш какво имам предвид...

Най-добрата ми приятелка преди искаше да е емо,точно защото имари готини прически и тем подобни,повярвай ми-втрещих се... Най-добрата ми приятелка...но,естествено,като видя колко отрицателно са настроени околните към емото се отказа,и аз и казах,че ще ме е срам да имам приятелка емо-така се отказа... ЕМО-емоционално малтретиран обект (за номер 11...достатъчно е да знаеш това) ;)
Сиво

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 9d1173ec89
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Зависи... всъщност, повечето стават ЕМО, защото е модерно. Може да не харесват стила им на обличане или прическите им, но... нали сега те са известни? Логично е да искат да са такива.

Хубаво е, че не си позволила на твоята приятелка да подражава на тях. :)
SFA

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: d91f44d842
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Всъщност, SFA ,права си,забравих,че може да стават емота,защото така е модерно...ентересно кога ще е модерно да си себе си,а не някой друг... Аз съм на принципа-направи нещо,което някой да изкопира,вместо някой да направи нещо,което ти да повториш :)
Сиво

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: d98dff2d16
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Не харесвам Емо-стила.Още повече че истински Емо в България няма,само се мъчат да копират не знам какво си.Аз ако имам дете,което слага 1тон грим,лак за коса за абсурдната си прическа,черно-бели развлечени дрехи и прилича на самата смърт...Не знам кво ще го правя,но няма да е нещо хубаво

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 4b6d394853
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Абе какво точно е това "емо"? Някой на име Емил ли? Няма да е това сигурно. Обяснете, моля, тук има и по-старички хора дето сме ги пропуснали тия работи.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 9d1173ec89
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   17, Емо-тата са едни (за мен) объркани, и съсипващи живота си, хорица.
Ходят със топирани (бухнали), боядисани, и направо измъчени коси. Обличат се... странно. Повечето носят черно. Всяко 2 "Емо" е със "кецове" (вид обувки). Слушат (или поне се правят, че слушат) музика от "тежката" категория (метъл - предимно). По устните, веждите пъповете и къде ли още не имат обици. Мислят се за изстрадали човечета, които се спасяват като си режат вените (повечето го правят, за да бъдат интересни, и да покажат последиците от "горчивината на живота" която са изпитали).
Ето... нещо такова - http://prorock.it-advanced.com/userfiles/image/emo-girl.jpg ,

или пък това -http://www.bgreporter.com/data/topics/1245583530_emo_boy.jpg ,

айде и една "комбина" - http://www.teenproblem.net/i/Image/emo-style.jpg

P.S. - "Емо" се нарича стила, на който подражават... горепоказаните деца. Не мисля, че има нещо общо с името.
Със здраве! :))
SFA

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 2f0635e1a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Я, чакай малко, защо страдаш заради някой, който ти е обърнал гръб, щом тя е решила, че няма да ти е приятелка, значи и ти не трябва да си и, просто си намери други и виж коя е истинска, щом разбереш коя е, бъди с нея!!! Не си заслужава да тжиш за някой, който ти е обърнал гръб! Ми като няма да е тази, ще е друга! И така! Смело напред, не се отказвай, ще си намериш истинска приятелка, просто се огледай, сигурна съм, че ще я познаеш!!!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: c72dd8ed46
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Според мен е проблема това че си емо :) продължавай да бъдеш такава!!!
LoV3 Em0 Stile :)

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d6db08842c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Добре де.. казваш че си на 15. Ами и аз съм на толкова, но не съм се замисляла даже да пиша някакви простотии от рода на "емо съм, най добрата ми приятелка ме мрази". Не искам да те обиждам, но на нашата възраст вече имаме по сериозни отговорности. Не приемам хора, които циврят какво не им изнася и се оплакват до господ! Просто се стегни и си намери нови приятели, а преди това помисли защо старите са те изоставили!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: c433470c23
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Аз също съм ЕМО. И затова всички от моето даскало ме хейтват. Излизам от даскалото и се прибирам и по пътя някой/някоя ме хваща за косата, бие ми главата в стена (ако има такава) или пък ме бутат на земята и подобни. И всичко това, само защото имам 2 обици на едното си ухо, защото нося накъсани дънки и кубинки, защото имам бритон на една страна, защото след като ме обиждат вкъщи се самонаранявам и цялото ми тяло е на белези, защото слушам групи като: Black Veil Brides, Nirvana, AC/DC, Bring Me The Horizon, Fall Only Boys, Artic Monkeys, Asking Alexandria, Nickelback, Rammstein, Disturbed, Sleeping With Sirens, Fit For Rivals, Pirce The Veil и още но това са ми любимите, горе-долу имате представа какво слушам. Ето заради това е цялата омраза, обиди, бой. Само защото имам различни интереси. Така че, момиче, не се интересувай от мнението на хейтърите, все някога ще срещнеш ИСТИНСКИ приятели, които ще те разберат и ще те обичат такава, каквато си. :)

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: c433470c23
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Аз също съм ЕМО. И затова всички от моето даскало ме хейтват. Излизам от даскалото и се прибирам и по пътя някой/някоя ме хваща за косата, бие ми главата в стена (ако има такава) или пък ме бутат на земята и подобни. И всичко това, само защото имам 2 обици на едното си ухо, защото нося накъсани дънки и кубинки, защото имам бритон на една страна, защото след като ме обиждат вкъщи се самонаранявам и цялото ми тяло е на белези, защото слушам групи като: Black Veil Brides, Nirvana, AC/DC, Bring Me The Horizon, Fall Only Boys, Artic Monkeys, Asking Alexandria, Nickelback, Rammstein, Disturbed, Sleeping With Sirens, Fit For Rivals, Pirce The Veil и още но това са ми любимите, горе-долу имате представа какво слушам. Ето заради това е цялата омраза, обиди, бой. Само защото имам различни интереси. Така че, момиче, не се интересувай от мнението на хейтърите, все някога ще срещнеш ИСТИНСКИ приятели, които ще те разберат и ще те обичат такава, каквато си. :)

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: ddd6f18a09
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Ииии това е момента в който се чудя колко процента от всички, дето тук сте писали - аз подкрепям емотата, аз съм емо.. и т. н. в действителност знаят за какво става на въпрос... но както и да е.
Номер 24 ме разсмя, тъй като и аз си слушам същите групи, и се обличам по подобен начин. Моля ви, потърсете информация за ЕМО-тата и после говорете глупости. Факта, че слушате рок и метъл, не ми прави емота... Номер 17.. много мило, няма що.. -. - но от една страна наистина е прав. Проучете какви са тези хора и тогава говорете глупости. Емо бил, ако така говориш, нищо чудно, че отблъскваш приятелката си. Вярвай ми, от личен опит знам, че никой не обича тъжни хора. Ако искаш си се съсипвай у вас от реване, но в училище се дръж, стой си с шибаната усмивка и спри да се режеш, ако го правиш. Когато някой те напада, с думи, или юмруци, ами отговаряй, защо, по дяволите, ще се криеш от това, което си? Малко гордост трябва. Ти им позволяваш да те тъпчат? Мен защо никой не ме тъпче, защото слушам такава музика и се обичам така? Две дупки на ухото? Медал ли искаш? Я се стегни.. една приятелка и двете й уши целите са в обеци, има и флеш, и никой нищо не й казва... Ако си мекотело, дори и поп фолк да слушаше и да се обличаше като магистралка, извинявам се, пак щяха да те подмятат, нали осъзнаваш това!? Извинявам се, че бях толкова рязка, но имам чувството, че трябва някой да ти се накара, за да осъзнаеш, че си човек, и трябва да имаш малко гордост и да се гордееш с това което си и да не позволяваш да те мачкат...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker