Искам да съм голяма - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам да съм голяма
преди: 15 години, 3 месеца, прочетена 3997 пъти
На 15 съм.. Когато се огледам около мен и видя съучениците си и хората на моята възраст, ми идва да заплача. Всички момичета пушат, пият, ходят като проститутки и се чукат с тоя и оня.. А момчетата нямат акъл за 2 стотинки, а мислят с оная си работа..
Не искам да съм като тях.

Винаги съм завиждала на възрастните. Колко добре се справят с проблемите си. Как живеят, работят, могат да създават и творят неща.

А аз каква съм?
Все още тийнейджърка с дребни проблеми и големи емоции.
Колкото и глупаво да ви звучи искам големи проблеми! Искам да мога да ги решавам. А не да ме тормозят неща от типа "загубих момчето си" или "най- добрата ми приятелка е предателка".
Искам сериозни проблеми, искам да знам, че съм достатъчно силна за да ги решавам!
Опитвам се, но все пак си оставам на 15.

Искам също така направя толкова много неща през живота си. Искам да уча сериозни неща, а съм само в осми клас. Искам да завърша, да работя и да се развия като личност. Искам да оставя нещо на света с което да ме запомни (Смисълът на живота ми).
Искам да направя прекалено много неща за целия си живот и прекалено трудни и недостижими за възрастта ми.
Та аз съм само на 15!!

Понякога се опитвам да се държа като хлапе, както се очаква от мен. Опитвам се да съм авантюристка, да съм импулсивна и емоционална, а не разумна и мислеща, както винаги. Просто не мога. Не мога да ходя по кафета и дискотеки, да пия и пуша, да нося къси поли и високи токови. Единственото в което ме бива е да мисля, чета и мечтая за онези големи проблеми. Защото животът е само проблеми.

Не знам дали изобщо разбрахте какво имам предвид.

Повечето от вас бихте ми казали, да не пропилявам младостта си и да не бързам да порасна, защото после ще искам да се върна назад. Но човек мечтае за онова, което няма, нали?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 3 месеца
hash: 469c8b5421
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Aз съм на 12 и всички приятелки пушат пият .. само дето още не са се е*али ..по-висока ошенка от 4 нямат ..

Kазвала съм им го в лицето не съм лицемерка .. не лъжа и не се прая на такава дето не съм ... всяка вечер висят по дискотеки нз кфо си и нз кфо си .. пропиляват си бъдещето .. на ден едната ми съученичка ако не изпуши по 5 цигари не можи .. само едно момиче Деси не пуши не се прай на голямата работа или коя съм аз и т.н и мисли за бъдещето си .. по някога и на мен ми се иска да съм по-голяма но ако си помисля че утре ще съм на 20 .. просто ще искам да си върна годините защото .. ся си на 15 после съм сигурна че ще искаш да си пак дете .. като станеш на 50 поне ...

Vивей докато можеш, както ти искаш, а не както най-добрите ти приятелки.. ако някаде има проблем че те не те изкат в компанията си защото не пушеш значи не са ти истиснки приятелки ... аз не пуша, малко пия но сме си най-добрите фр .. бъди такава каквато искаш а не каквато трябва според другите!! като пораснещ се ще се намерят проблеми и то големи ;]

Mоже да не ти се вярва мн (ако искаш вярвай) но в момента с една френдка (десито) сме измислили текст за една песен .. и мога да кажа че е мн як ... не се хваля .. и това ми е проблема че не можем да измислим мелодия :S .. най големия проблем ми е това ..
при мен е точно обратното искам да съм си на 17-18 да си седя на толко и да нямам проблемите на големите ..

п.п:
Не съм зубарка xdd .. искам просто да отида някаде да си намеря после работа хубава а не на магистралата и кат стана на твойте години ... ш се отпусна
xdd

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: ca2f40254d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вие сте малки още...

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: fafecda4e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Така да започна от тук: аз съм на 18 и винаги съм мечтаела да зная много, да уча много и като порасна да си намеря работа която да ми доставя голямо удоволствие. И аз много исках да имам големи проблеми, но сега вече знам че такива не се решават толкова лесно колкото изглежда отстрани.

За сметка на това не съм пропуснала да изляза с приятели вечер (аз предпочитам разходките или купонче на домашно) това че уча, работя и живея сама не ми пречи по никакъв начин да се позабавлявам от време на време. Но повярвай проблемите за които мечтаеш са неизбежни, те ще дойдат, така че прави това което ти се прави, няма смисъл да се измъчвваш дали е правилно или не... Ако ти се чете и учи в това няма нищо лошо дори е много добре.. радвай се повечето на твоята възраст ги мързи... Поздравления и продължавай така!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: e325600cfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не бъди толкова сигурна, че като си възрастна ще си решаваш проблемите по-лесно, даже напротив. Според мен не бързай и аз съм така , но смятам, че всичко си идва с времето :) И аз известно време се чувствах по същия начин, но с течение на времето гледам на нещата по-отгоре, също и се приспособявам. Това не значи да спрем да мечтаем за бъдещето си, но все пак нека да е умерено и да гледаме настоящето . :)

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: b7f1469d08
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Знаеш ли кое е най- хубавото в случая? На 15 ти вече разбираш какво е живота...

Хорааа замислете се! Какъв щеше да е смисъла на живота, ако нямаше трудности пред, който да се изправяме? Нима щеше да ви е по- добре, ако ежедневието ви е еднакво и монотонно. Нима живота ви щеше да е интерес, ако всеки ден минаваше еднакво.

Сигорно ще кажете- "Добре, ама защо трябва да има
проблеми( болести, бедност и др.)"-Защото това ни изгражда като личности... Богатите и разглезени мой връстници.. какво имат? Та те се провалят от сега- алкохол,наркотици. Не казвам че и аз не пия, но поне не друсам. Защо те са такива?- Ми сами си създават проблеми, несъзнателно. Те имат всичко и не им се налага да мислят за обикновенни проблеми, съответно се чудят каде да си го наврааат...!

Дръжте се и не се предавайте и най- вече не спирайте да мечтайте!
М 17

 
  ...


...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 4bed4bbe99
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Сериозни проблеми?! ти лекарство против Рака ли ще откриваш или какво? На 15 съм и аз пия, пуша и съм пушила трева.. не се гордея с тва, но и какво от това. Живота тряа да се живее а ти се ограничаваш хуу е да си себе си.. ма нали тряа да се веселиш, да разпускаш тва онова.. Живота е като сладкарница опитай от всичко, а ти ми преличаш на диабетик :/

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: b7f1469d08
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Номер 7 някога ще разбереш когато опиташ от погрешното нещо.... И ще викаш как стигнах до тук?

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 07c717d289
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Виждам,че все още има надеждни хора в България. Паздравявам те за това,но само едно ще те посъветвам-не си викай "големите" проблеми...има време да ги имаш, а да не говорим,че ще ти се налага после цял живот да ги решаваш...повярвай ми-втръсва! Аз съм зяпочнала от сега с малки трудности, тоест,мисля,че има много по големи дилеми,пред които ми предстои да се изправя....не са от типа "момчето,което харесвах ме заряза" Има време, и ти ще се реализираш и ще решаваш проблеми :)
Сиво

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker